A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #385052 Egyébként iszonyat nagy mákos csatám volt,ENSK-en elindultam a sinek mellett az ellenséget spotolni,mindenki ment a városba a másik oldlalra,erre nekem meg szembe jött 6-7 ellenséges med meg light tank,kapásból telibe lőttem amx-et,kapott 876-ot,majd tipli,lövöldöztek mint a fene de sikerült elhúznom a belem,át mentem a másik oldlara be a házak közé,na ott meg bekeveredtem a heavy tankok közé,de túléltem.végén még egy prém pantherbe 931-et lőttem full gázzal,mert ő meg elbújt a francba.Ő volt az utolsó,elbújt az erdőben bokrok közé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tényleg csak rohadt nagy mákomnak köszönhetem hogy túléltem,vagy nem találtak el vagy le pattant.
Hát akár vannak akár nem,az ilyen nekem náci.És az ilyenekbe még az arany lőszert sem sajnálom.