418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #386224 Dógoznak a wg-sek:
Tier 9-es light-ok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T49 tier 9-ben... kurvajó... -
yossarianHUN #386223 A JG-nek az esetek 95%-ában nincs is elég ideje rá, hogy kiosszon 7-8 olyan lövés, aminél kisebzi a teljes alfáját. Részben, mert addigra kicsapja az arty, részben, mert a pálya másik végéből világít, és mindenki csak azzal foglalkozik, hogy véletlenül se menjen ki elé (mozgékonysága meg ugye nincs, hogy ő maga cserkéssze be a bujkálókat), részben meg mert nem elég hosszúak hozzá a meccsek. A Jagd E-100 tipikusan az az elrettentő gép, ami akár a puszta jelenlétével tart meg egy oldalt, úgy, hogy közben alig csinál valamit, mivel az ellenség inkább elmegy másfelé, minthogy kockáztasson egy ezres sallert. Csak hát ezért ugye nem jár se süti, se XP. -
plutoka #386222 Obj 263 tud jó lenne, de pálya kell hozzá. Malinovka / Prohorovka esetleg pár olyan pálya ahol nyilt terepen hajlamosak jönni a kevésbé jó játékosok. A második pont erősen kell hozzá. Sajnos ehhez a 15. küldetéshez is sok türelem és szerencse kell.
JG lassú és rossza camoval rendelkező tank, márpedig a sok sebzésért mozogni / helyezkedni kell. JG-t meglátják és inkább kikerülik.
-
yossarianHUN #386221 Ezekről már az elején leírtam a véleményemet, azt meg szintén az elején hozzátettem, hogy kezdő medesnek nem ajánlom. Maradjunk annyiban, hogy szerinted szar :) -
R3nton #386220 Melyik szint? Obj260? Ebbe se vagyok egy véleményen a druszámmal :D Obj263 sztem a legalkalmatlanabb ezek közül. T110e4-el fel kell venni egy heavys stílust és tolni a kemények mögött a darálóba, talán összejöhet. Nekem ilyen 6k volt a max sztem vele. Jgpze-100 megint csak esélyes a nagy alfa miatt, ezzel én is szoktam néha próbálgatni, még nem jött össze a 8k. Egy epic kör kell vele, ahol lehozol egy olyan csatát, ahol a saját csapatod egy szar, és mész egy kolobanovot. 263-al az a baj, hogy annyira azért nem jó a páncélja, hogy rábízd magad, és hiába fürge viszonylag, nagyon könnyű leforogni. De persze ezzel is meglehet, ha mész egy epic kört. Én ezek közül spec a jgdpz-vel probálkoznék, kvikinek is azzal lett meg végülis.
A legjobb am a Grille, amíg nem nerfelik le... -
R3nton #386219 Ár-érték arányban meg pláne szar. Hagyjuk már az az ágyú nem medre való. Mozgékonyság se valami jó, gun dep kritikán aluli, ágyú az alfán kívül egy szar. még a páncél se valami jó. Első görgő mögött van az ammorack, úgy pukkan el, mint az újévi pezsgő. Mennyivel jobb tankok vannak már ebben az árban...Még az MM kedvezmény se igazán menti meg. Nekem is 1600 körüli átlagsebzések vannak a 8as prémekkel, egy kezdő bobbinak nem nagyon ajánlanám azt a tankot, de még másnak se. Ennyi pénzt kibaszni egy ilyen tankra lol, inkább megvárnám mikor berakják a skorpiót. Na az már döfi, vagy a patriot. Ha meg mm kedvezményes, akkor FCM. Amúgy én is imádom az egyik "legszarabb" t8as prémet a p88-t, kell hozzá egy játékstílus, de nem feltétlen ajánlanám, főleg kezdőknek nem. -
Megamax #386218 Az igennes ezt melyik agyuval ? -
Pares #386217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #386216 Ezek közül az Ob.263-at mondanám, eszméletlen DPM-je van, rohadt kemény a frontja (ezért kint maradhat a fedezékből, és oszthatja a sebzést), plusz hajlamosak lebecsülni a kisebb alfája miatt, és kimenni elé / kint maradni előtte. Ez elég jó recept a sok sebzéshez, csak az artyra kell vigyázni. A killek meg már jönnek maguktól, ahhoz azért bőven elég az 550-es alfa. -
Azt hozzátenném még, hogy megfelelő mapra is várni kell fényéveket. -
Megamax #386214 De mivel lehetne megcsinalni ha az még nincs meg? Objet263, T110E4, JPZE100 lehet valogatni, sikerült mar valakinek ezekkel es ha igen kaphatunk replayt? -
plutoka #386213 td15-re Grille a legjobb. 750-es pontos ágyúval, jó mozgékonysággal lehet darálni. td15-re jó bekapcsolni a támadás/védekezést is, ha sok nehéz tank próbál támadni hátrul lehet őket szépen sebezni.
OBJ 260-ért 2x csináltam meg a TD15-et, elsőre nem lett meg a 4 kill csak a 8k sebzés, másodjára is éppenhogy. tipikusan csak meg kellett találni a jó poziciót, és onnan lehet lőni 2-3k sebzést. -
Megamax #386212 Itt szerettem meg igazan a object 704 et youtube -
Megamax #386211 JpzE100 missiora nem vennem meg hacsak nem pattintos kuldit csinálsz , arra jó de sebzes kiosztasra nemigen. Vagy nincs eleg Hp amit lőhetnek vele vagy tul lassú vagy mindenki elmenekül előle. -
Megamax #386210 Nekem a td 15 a Grille 15, object 704, isu 152, jagdtiger, 9-10 es svéd td, tortoise vel sikerult eddig. -
TD15-re nekem csak az obj704 van (voltam már a közelében, bár most a light és arti amit tolni kellene), viszont az MT15 megvan :)
Jp100 és a T110E4 szintén megvételre vár ami nem is nagyon fog összejönni, ha mindig hajózom :) -
suba53 #386208 Én is azt tervezem. Remélem, mire elérem a nyolcas szinteket, talán jön még egy csaj.
A TD15 lehetne a leghamarabb, de még a közelébe se kerültem a célnak.
A tízes TD-k közül az Obj263-at, a JgPzE100-at, és az amcsi T110E4-et tudnám megvenni, a többi fejlesztés alatt.
Nem akarok feleslegesen elkölteni 6 milla kreditet, melyiket lenne érdemes megvenni, ha a TD15 a cél? -
Megvan az 5, csak nem voltam benne biztos, hogy megvan mind. Azt hiszem a T55A küldiből teszek hozzá még egyet így lesz 2x3 majd két ágra.
Köszi -
suba53 #386206 Az ötödiket, amelyik a lövegkezelő, akkor kaphatod meg, ha tízes az ünnepi hangulatod.
Az megnyit egy küldetést, amiben ötször kell az első öt helyen végezni, azzal kapod meg. -
suba53 #386205 5: Parancsnok, vezető, töltő, lövegkezelő, és rádiós -
Megamax #386204 Amennyi belefer a jutalomtankba , az L 60 as tankba -
Megamax #386203 Hamarabb kitalálták a satirozos kódot. De csak fogyocikkelet adott. -
Lucifer001 #386202 Avent calendar és a satírozós bónusz kóddal mi lett ? -
A küldetésekből összesen hány svéd csaj érhető el? -
Lucifer001 #386200 Megnéztem . Érdekes masina . Köszi a feltöltést . -
Megamax #386199 Na az ilyet szívesen megnézném. -
Rammsch31n #386198 Reggel volt egy olyan csatám, hogy egyedül (volt még egy tank de gyorsan meghalt) 5 tank ellen... abból 2-t kinyírtam... majd maradt 3 arty 1 percnél... :D kihoztam döntetlenre... de végig engem kergettek, és tolatva mindig elbújtam és felspotolva kicsipegettem azt a kettőt... :D
De olyan szinten vissza kellett mennem Campinovkán... hogy betörtün a bázisra, de ott elhullot mindenki... szal visszarohantam a mi bázisunra és onnan HÁTRÁLTAM ÉN fel a hegyre. xD -
Megvárom, amíg nem velem foglalkozik, elforgatja a tornyát, stb . és akkor belecsapok egyet. Ha más nincs, spotolok, vagy jöhet a HE lőszer, modult, legénységet lehet aprítani vele és rohadt dühítő tud lenni. És jól is fizet, mert magasabb tierű tankkal teszem ezt. De azért bőven vannak hajtépő szituációk is. -
Megamax #386196 Mazlista, bezzeg ha nekem jon az a terkep combo akkor hátul campelo lightokat es heavy tankokat fogok ki a csapatomban, na meg a 4 arty sem eppen kedvező -
Megamax #386195 Nincs azzal semmi gond, viszont szerintem sokkal nagyobb kárt tudsz okozni minimális kredithasznalat mellett ha supportalsz. Jo időben jó helyenn track elsz le ellenséges tankot, netán spotolsz vagy akar eljatszod a csalit. -
Rammsch31n #386194 Mikor az UDES-sel bentragad a Malinovka + Prokhorovka kombó, olyankor egyefene nem bánom ... :DD Véletlenül megcsináltam 2 OBJ 260-as küldit. xD -
asolyom #386193 Hát nem tudom...kinek a pap, kinek a papné. Nekem valahogy nem igazán ad élményt ha stock tankkal pattogok a két tierrel magasabb ellenséges tankról, és nulla sebzéssel meghalok a végén. De lehet, hogy nem vagyok eléggé perverz.
-
HE lőszer... lelövöm a láncod, ha kell ötször, az arty meg kicsap téged egy lövésből. Mindenki jól jár!
-
Na, csinálhatok egy újabb vodoo bábut.... :D -
Tökéletesen kifejezted, amit én is gondolok a dologról. Sokan itt szörnyülködnek, hogy stock tankokkal kínlódunk, stb, pedig épp a fokozatos haladás adja meg azt az élményt, ami miatt érdemes játszani vele.
Múltkor nyomattam az Alien Isolation-t, (nagy Alien fan vagyok) és a 12 éves lányom nézte, ahogy bújkálok, kerülök, elterelő cseleket dobok be , stb, aztán megjegyezte, hogy milyen kár, hogy az a dög mindig a nyomomban van, vagy legalább le lehetne lőni. Erre mondtam neki, hogy akkor mi értelme lenne a játéknak? Csak egyszer ledurrantanám az Alient, és utána végigrohannék az összes pályán a végkifejletig? Elég hamar vége lenne a játéknak, ráadásul a kihívás -faktor is igencsak lecsökkenne. -
Megamax #386189 Tessek youtube formában mikor nem tudsz nyugodtan Kampinovkazni mert a csapat nem engedi tier x sved td -
asolyom #386188 Ahogy olvastam a véleményeket mindenkinek idő kellett, amíg hozzászokott. Azt hiszem, hogy ennek a tanknak az a bazi nagy ágyú adja a fun faktorát. Medként beletolni valakibe 400-as sebzést igazán kellemes, még ha igen csak tud oda-vissza trollkodni ez a kínai ágyú. Szóval itt ez a 122-es adhatja azt a funt, mint a KV-5-nél az egyáltalán nem ritka 4-500-as rammolások. Persze nyilván idő kell ehhez a med-heavy hibridhez hozzászokni. -
Sir Charles #386187 Összeségében csak akkor vedd meg a T-34-3-at, ha nagyon nem tudsz mást kitalálni. Én most vettem meg egy pár hónapja, hát az elején néhányszor majdnem sírva fakadtam, hogy mi a fasznak fizettem én ezért. Azóta már megbarátkoztam vele, de elég nehéz volt ráérezni a játékstílusra. Én egyébként VENTI, TÖLTÉSGYORSÍTÓ, STAB felszereléssel használom(meg a T-34-2 -ből kölcsönvett 3 skilles legénységgel), így elég jó köröket megyek vele. Ami most még azt jelenti, hogy legalább 70%-ban meglövöm a tankom HP-ját(ami nálam a minimum cél minden meccsen és minden tankkal - bár gondolom más is így van ezzel), bár néha még így is becsúszik egy-egy 0-ás kör.
Szóval nem egy egyszerű járgány, bár kifejezetten szerethető. -
yossarianHUN #386186 Optikát semmiképp nem tennék rá, ahhoz az ágyúhoz a stab, az EGLD és a rammer mind vitális. -
asolyom #386185 Az optika dolgom gondolkodom én is. A 380 m egy T8-as mednél amolyan átlagos dolog. Az angol és amerikai medek átalában többet tudnak. Viszont a T-34-3-nak jobb az álcája, tehát közelebb tud menni az ellenséghez. És ezzel az ágyúval általában közelebb is kell menni, mert sniperkedni nem nagyon lehet vele, így a látótáv növelése talán nem annyia fontos. Esetleg optika helyett legénysé gi skillel.