A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én meg már el is adtam azt a szutykot az összes Svéd szutyokkal együtt... :) tier 4-ig megvettem párat de rájöttem, nekem ezekre nincs szükségem, így hát a kukát gyarapították, mentek a levesbe vagy hogy jobban értsd a méhbe, újrafelhasználás gyanánt. Type 59- et adnák, luxus volna részükről , még ha le is gyengítenék itt-ott.... ilyen 2-es 3 -as szintű tankokkal nem nyerik meg az embereket, néha legalább egy ötös vagy hatos szintűt betehetnének, ,csak a változatosság kedvéért. Eddig ha jól tudom 2x vagy3 x adtak ilyen szintű harckocsikat, ingyen, akkor mikor még az arany korszak volt, béta szerver meg hasonló 2011 -ben.. a kezdetekkor, hú, de izgis csaták voltak akkor. Azóta nem csak hogy több tank lett hanem sajnos több nagyképű is...De ha legalább nem is adnának ingyen tankokat kettes meg hármas szint felett akkor igazán visszahozhatnák a történelmi csatákat, történelmileg hiteles tankokkal.... mert ami Warthunderen működik , néha elég ciki, már ami a mozgást illeti... hiába jobb a grafikája itt- ott a élményt tönkreteszi WT fizikája. A WoT ebben nagyon ügyes, bár a gépfegyvert meg innen hiányolom, az is adna egy pluszt, már szívesebben ülnék tankba itt mint ott.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.26. 18:48:28