World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ma mentem kb. 35 meccset, és ebből szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány tartott öt percnél tovább.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.28. 21:18:39
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A sok stat huszár meg tossza valagba a lila statját. Ilyen csapatok mellett statot nézni sincs értelme. Erről ennyit!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.28. 20:50:31
cyka blyat
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem kell hozzá XVM.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kapott egy webcamot, és ez lett belőle.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.28. 15:27:31
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Owervacsal kezdte az estét,már ott fetrengtünk a röhögéstöl<#eplus2>#eplus2>
Valami ninja karakterrel volt,folyamatosan hajigálta a dobocsillagot,még közelharcban is
Valaki beírta neki:még véletlenül se használd azt a q..va meele veapont XD.
Azt hittük rosszabb nem lehet,erre beállt egy ajtöba,hogy majd a takarásbol sniperkedik<#beka3>#beka3>
Kb fél percig dobálta az ajtófélfába a csillagjait,igaz öt ez nem nagyon zavarta[
Itt már kész voltam:-))
Majd jött a minecraft,ezt nem néztem sokáig mert nem érdekel,Annyit láttam a végén,hogy mikor meghalt,természetesen fingja sem volt miért<#wilting>#wilting>,benyögte:-de legalább jo sok pontom lett. igen 8 <#hehe>#hehe>
Majd jött a CS GO,itt se volt sokat,párszor fejbelötték,azt kész.
Ekkor már mindenki a wotért könyörgött a cseten,és lön imáink meghallgatásra találtak XDXD
Rögtön rátért a zavato térképre,
Ot3P felvilágosította,hogy a v betű megnyomásával még tisztább lesz a kép<#banplz>#banplz>
Volt is eödömbödottáá<#eplus2>#eplus2>
Megígérte,nekem,hogy majd a spotrendszert is elmagyarázza,lehet lesz is róla külön videó<#worship>#worship> Úgyhogy feliratkoztam XDXD
És még sok más kérdésre is válaszolt.<#hehe>#hehe>
Viszont tegnap néztem Scheff streamjét,és ott is feltűnt a csóka,söt még küdlött 6eur-t neki.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.07.28. 14:26:31
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
https://www.youtube.com/watch?v=y3jQ-H8xJBo
Nem szoktam ilyenekre reagálni, de ezt tátott szájjal nézem végig, és csak ezt tudom erre mondani
https://www.youtube.com/watch?v=e7vX9wTv6NI
Illik a videóhoz, nem tudom miért nem vágta be alá.
Csatában valamiért, talán az ActionScript 3 miatt nincs interfész, csak célzó.
angelus1991ster.blogspot.hu
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
#377912: Igen.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.28. 11:49:06
Amennyire meg tudom ítélni az XVM mögött elkötelezett és hozzáértő emberek állnak, sztem napokban lehet mérni meddig leszünk tool nélkül 😊
A dmg és hit log is az xvm-hez kötött? Mert nekem igazából ez hiányzik.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A játékban az egyszeri, alkalmankénti visszahelyezés van gyárilag, az nem az.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Na 😊 Tényleg van , de akkor is rohhhhadjanak meg 😊