A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #384696 Nem tudom mi van mostanában a játékkal, de a javítás óta ISZONYATOSAN szar az egész. Lehet azért is, mert ünnepek vannak, és a sok barlanglakó gázkamraszökevény előbújt, de az MM is rendszeresen teljesen kiegyensúlyozatlan csapatokat rak össze, az idióták meg rátesznek egy lapáttal a soha nem látott taktikák alkalmazásával... Ennyi szar csatám sorozatban már nagyon rég nem volt. Ha nem is nyertünk, legalább sebezni vagy spotolni tudtam, de most már azt se (vagy futnom kellett a sebzés után, vagy olyan gyorsan lemészároltak minket)... T49-el például az elmúlt napokban 81 és 84% közt ingadozott a 2. MoE, ma meg 82.4%-ról 75.4%-ra sikerült lecsökkentem. Soha nem lesz meg ilyen random körülmények között... Szerintem a napi küldetéseken túl most egy darabig nem fogom erőltetni a játékot, mert csak káros az egészségre.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.22. 19:31:34