banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Én nem tudom mi a baj a Kv-5-el, meg QB-vel, ez a videó jól bemutatja, hogy a KV-5-öt hogy kell használni. Menni neki mindenkinek, ütközni, közel harcolni stb. Amúgy tényleg egy terminátor az a tank. Ma volt egy meccsem, ahol 3 tier 8 heavy rontott rám és egyet kilőttem full hp-ról és még a másik kettőbe is sebeztem mire kilőttek.
    Én amúgy úgy használom, hogy nem a heavy tank helyekre megyek vele általában, hanem a medekkel és ott török át illetve segítem a csapatomat. 10-ből 7 szer bejön ez a taktika.
    Az, meg hogy QB egy jó meccsel mutat be egy tankot szerintem elég egyértelmű, hiszen egy 0-ás körrel, ahol kilőnek az első percben, nem sok derülne ki az adott tankról.
    Én inkább azt hiányolom, hogy nem raknak fel átlagos köröket, amiből kiderülne, hogy mennyire használható egy tank a "mindennapokban".