banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Na most érkezett el a pillanat, amikor kikérem a nagyérdemű véleményét és segítségét.
    Kb. 2 hónapja megvettem a T-34-3at, mert valami másfajta játékstílura volt gusztusom.
    Na meg is kaptam, ez a tank megismertette velem a 4 meccs zsinórban 0 sebzés "élményét". Egyszerűen nem találom a fogást ezen a tankon.
    Ha valakinek van használható tanácsa(azon kívül, hogy adjam el), azt szívesen venném. Olvasok fórumot, nézegettem videókat, de egyszerűen nem megy semmi. 200 m fölött esélytelen eltalálni bármit is(közelebbről is). Ami talál, az 70 % pattan vagy lánctalpat talál, szóval a sniperkedés eleve kilőve. Közelharc teljesen felejtős a 12 sec töltés, a nem túl jó mobilitás és a papír test ill. modulsérülés miatt.
    Sok helyen azt írják, hogy hulldown-ban kell használni, de egy 5 fok csőlehajlással megáldott tankot nem igazán erre találtak ki szerintem, azt meg már nem is mondom, hogy egy városi pályán hol hulldownozzak.
    Mindenki azt mondja, hogy meg kell vele tanulni játszani, csak azt nem teszi hozzá senki, hogy mi is az amit meg kell tanulni.
    Tudom,hogy hogy nincs egy általános recept, ami minden pályán minden tank ellen minden meccsen működik, csak amikor semmi sem működik, akkor mi van?
    Hozzáteszem, hogy T-34-2-ről átvett legénység van benne, és skillek nem igazán passzolnak ehhez a tankhoz, de ezt a teljes használhatatlanságot nem okozhatja a legénység.
    Szóval kérnék valami stratégiát, ami mentén talán lehetne használni ezt a tankot, mert alapvetően tetszik a nagy alfa sebzés és nem akarom eladni. Tudom, hogy én vagyok a béna, csak nem tudok semmit kitalálni.
    Előre is köszönöm.