banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Heavysből még a 2db 2 szinttel nagyobb heavy killes hiányzik, utána nyílna meg az utolsó. Visszavettem hozzá a T29-et, és viszem magam szakaszban nagyobb tierbe, de nem akar összejönni. Vagy nem rak elég 2 szinttel nagyobb heavyt, vagy nem tudok kettőt kilőni, csak 1-et max. Tegnap is pl. egyik konkrét kör: 2 db volt, egy T-10 + egy E-75, és a T-10-et már sikerült kiszedni. Az E-75-öt is szépen bontottam, maradt 542 HP rajta, mondom megvárom míg belelő az IS-7 egy 490 körülit, a maradékot meg szépen behúzom. Hát persze, hogy nem volt maradék, simán beadta neki a +10%-os sebzést, és vele együtt a killt... (Konteóhívőknek: bebuggolhatott a "last chance" mechanizmus...)

Az a baj, hogy alapból utálok heavyzni, ezért azt annyira nem is erőltetem. Nekem igazából nem is a tank a végső cél, hanem minden küldit behúzni másodlagossal, az már kihívás... :D Már "csak" 20 hiányzik, de most már előbb be akarom húzni a tankot, hogy legyen meg.