A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még mindig jobban vonz mint mondjuk az oroszról koppintott kínai, vagy a full játszhatatlan japán. Nekem elég ha lebutítva nem rosszabb a heavy ág a többinél. A svédek csőlehajlása sok meglepetést fog okozni még, szerintem mindenki rá fog állni aki addig jól elvolt a megszokott járgányában a tuti helyeket befoglalva, csak ott majd lehetetlen helyekről fogja kapni az áldást és kipattintják a svédek ...hosszú idő után végre előrukkoltak pár újdonsággal mint a hidraulikus felfüggesztés, extrém csőlehajlással kombinált keményebb torony, a pályákat újra lehet tanulni, színesíti a játékélményt, én már ezért is kifogom próbálom mindkét ágat úgy hogy a többi nemzetet félre is rakom egy időre. Aztán ki tudja, lehet hogy sűrű anyázások között még meg fogom bánni...