banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Az tény, hogy van egy féle leszállóág sztem, de messze még a vége. Mondjuk egy-két üzletpolitikájával WG-nek én sem értek egyet, meg hát na... egyik rendszer sem tökéletes sőt... (MM, pályabeosztás)... Én speciel az új pályákat is hiányolom, túl megszokottak... felőlem behozhatnák a régieket is átdolgozva... Oké, hogy most behozzák a svédeket, de ezt leszámítva (na meg a prémtankokat), krva kevés a tartalom a korábbiakhoz képest... új modok sincsennek, amik voltak, azokat elbaszarintották... most kiveszik asszem a csapat csatát is... de a probléma, hogy nem hoznak helyére semmit... csak a krva prémtankokat gyártják futószalagon, de a sima contentet annyira nem... ráadásul azt is néha hogyan...Oké, biztos sok mindent csinálnak a háttérben, csak számomra nevetségesen szánalmas, hogy ennyire a pénzre mentek rá... és ezzel nem az a gond, hogy a pénzre mentek rá, hanem, hogy elszálltak vele, mert nem hiszem, hogy veszteséget realizálnak, sőőőőt nagyon is profitképes ez a játék nekik... de hát na... ez van. :)