A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap a fő accountomon kellett mennem, mert a rewardért létrehozottból egy napra kibannoltak, úgyhogy , gondoltam farmolok egy kicsit. Van ott T34-em, WZ111-em, Super P.-m, Church -3-am, és Pzkpfw T-25-öm. Nos , ez utóbbi az , amellyel a legjobban lehetett keresni, és egyben a legszórakoztatóbb is volt. Az MM imádott engem, T6-ot alig láttam vele, de ott is jó, (szigorúan gold nélkül), T7-re meg egyszerűen nem is emlékszem vele, pedig vagy 30 csatát letoltam. Ráadásul, a kevés HP és a gyors töltésidők miatt, 3-4-5 percek alatt kerestem 20-30 k tiszta kreditet. És ennél jobb, szerintem nem kell. Veszteséges kört lehetetlen vele menni, ellentétben a T34-el, ahol az arty kibaszott az első percben, és -5000 volt az egyenleg.