418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Na Matilda duplázó szarabb lett,Malinovkát kaptam,hiába nyomtam én a gázt tövig,így sem értem utol a csapatot.

Csak kullogtam hátul és próbáltam lőni valamit.
    Szégyen hogy ez a tank még 7-el sem képes menni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 20:44:53
  • Plata
    Hallod le akartam duplázni Skoda T40-et,két darab t34/100 és t43 platoon azzal kezdte csatát hogy elkezdett mindenkire lődözni,egyből minusz 2 csapattárrs.mire a bázison kialakult egy kis tömegverekedés az ellenség meg röhögve bejött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 20:30:28
  • voivod32
    Én tegnap négy meccs után nyomtam egy olyan Alt+F4-et, hogy röpködtek a gombok a billentyűzetemből. Majd talán jövőre megyek vele újra, addig tolom a WOWs-t.
  • Plata
    Atya gatya micsoda lemming barmok vannak.Mindenki egy oldalra.
  • Plata
    Jah mellesleg első kill hülye Ru volt,becéloztam bc-t erre a barom átszáguldott köztünk,telibe és paff.Bat meg meg hátrált,bat meg amx bújkált előlem.
  • Plata
    Néha tényleg érdekes.

Vicces mikor egyedül hagy a csapatod a bázison,néha egész jó tud lenni.
  • Lichtmaschin
    lol most nézem lila win8-am van t49-el...pedig tök gyengének érzem magam vele...
  • Lichtmaschin
    néha nekem is adja.... :-)
  • Plata
    A profik szerint szar és nem talál el semmit,ha még is nem sebez semmit.
  • Maceehun13
    Úgy látszik jó ágyú van azon a tankon :P
  • Plata
    Azt a barmot is csak láncolni akartam.
    Most ez az új szórakozásom,hogy láncolom a népet és hagyom hogy szarrá lőjék őket.
    Mellesleg kilőttem egy skorpiót úgy hogy csak a csücske látszott ki a ház mögül.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 18:42:09
  • Rammsch31n
    Tjah... látom, hogy nem rossz... WT-be belevertél 1 1000-est... xD Egyébként a svédeknek brutál camojuk van!
  • Plata
    Na én meg ma újra megöltem egy csapattársat.
    Ritkán fordul elő,de ma megint eldurrant az agyam,előző csatákban már lőttek belém,meg elgázoltak vagy kilöktek ellenség elé,most elszakadt a cérna.
    Szuper kis helyen ülök t49-el,szívatom az ellenséget,szemben csupa T9-10 td meg heav,én azzal szórakoztattam őket hogy folyton a láncukra lőttem,erre a mi artynk engem telibe nyom,úgy hogy vagy 200 méterre van a legközelebbi ellenséges tank.Fogtam a hátsóm hátra mentem és úgy megküldtem hogy azóta is a fogait keresi.De amúgy nem volt rossz csata.
  • Rammsch31n
    Na meglett a 8-as svéd TD... legjobb tulajdonsága, hogy anélkül tudok forogni, hogy az álca deaktiválódna... na meg rohadt pontos, és gyorsan tölt. :D
  • Solten
    thx
  • Sunsetjoy
    Szard le, add hozzá a kivételelhez, vagy ilyesmi. Az Avast is ezt csinálja. Tudnak róla, nem valós trojan.
  • VaFec
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért van az, hogy a Nod32 állandóan beriaszt egy trójai vírusra, ha az oldalon bármit is csinálok?
    JS/Kryptik.ALB

Utoljára szerkesztette: VaFec, 2016.12.25. 14:31:21
  • VaFec
    Köszi, megvan!
    Boldog Karácsonyt!
  • Rammsch31n
    Nekem beadta. kösz. :D
  • joe662
    Vótmá?
    3 személyes tartalékot ad állitolag.

X29NXRX35U9FA7JT
  • Sunsetjoy
    Ööö, az adventi kalendárium arról szól, hogy karácsony napjáig nyitogatod az ablakocskákat :D Azért az a neve.
  • Gyuszopapa
    Képzeld szoktam nézni ami nekem gyanús esemény.Azért én kicsit viccesnek találom hogy egy 110-et mindig olyan helyen tartsak ahol elrejtem a hasát,de nem kell szopnom a lövegsüllyedés miatt,rá is lássak mindenkire,de hátul se legyek nagyon,mert a csapatot pillanatok alatt szétkapják manapság.
  • joe662
    Akkor megtévesztett a 25. 26.ai üres kocka:-)
  • HTS s3rg1nh00
    Following tradition, the Advent Calendar will feature special Premium Shop offers every day, starting from the 1st and ending on the 24th of December. Each day, there will be a different bundle available for 24 hours only, so don’t mull it over for too long and make sure you come back daily to discover new offers!
  • Plata
    Szerintem ma nincs már semmi.
  • joe662
    Ivànék elaludtak?Vagy csak én nem làtom a kalendáriumban a mai ajánlatot?,
  • Plata
    Nem mondtam hogy szemből.Főleg mivel a t40 nem arra való hogy közelről szembe lövöldözz.
  • Lichtmaschin
    Azért egy replayt megnéznék ahol a 142 Pennel lovod at az is3-at sp-t Szemből Max a tornyát
  • Plata
    Nem tudom mennyi penje van a Skoda t40 ágyújának.
    De superperzsát is viszi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 10:46:36
  • Faboo
    Érdekes, nekem az Is szériában sokszor oldalról is elakad a lövés, és most nem heatról és 130-150 penről van szó. Ezeket a szemét ruszki vackokat szemből biztosabban átlövöm mint oldalról.
  • Plata
    Peched van a hasát lőttem, a barom felment az emelkedőre és el lőtték a láncát,kilógott a dombról az eleje és alulról faszán szét lett kapva.
    Replay sosincs bekapcsolva,de próbáld ki,irtó sok barom van.Sp meg bement egy kis szikla mögé vagy a segge lógott ki vagy az eleje,ha elölről lőtték meg seggét dugta ki ha seggbe lőtték az elejét.
    Egyébként meg most rászoktam a direkt lánc ellövéses szivatásra.Tök jó hecc mikor t10 tehenet láncolva tartod.
    Körbe táncoltam Jpze100-at és nem lőttem bele csak a láncát lövöldöztem hol elöl hol hátul.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 10:44:44
  • barret
    Légy oly kedves gyüjtsél visszajátszásokat,legalább megtudod hol hibáztál!
    Volt már jó pár visszajátszás belinkelve,ahol utólag szépen kiderült,mi volt a gond!
    Lassítva gyönyörűen ki lehet elemezni a lövéseket. Már ha Te nem akarod visszanézni...
  • Gyuszopapa
    Ja tele vannak a pályák olyan helyekkel amik mögé el tudod a hasát dugni pl.Prokhorovka és társai.
  • Gyuszopapa
    A te szuper tudásoddal bármit elhiszek de most nem flankelésről van szó.tegyél fel már ilyen IS-6-ot szarrálőssz szemből replayt jó kiváncsi vagyok rá.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.12.25. 09:46:46
  • Gyuszopapa
    LTTB és a többi 170 penesek is lazán átlövik az IS-3-at 110-et.De a pen emelés előtt is lazán belőtt.
  • Plata
    Szerintem is baromság ez a sok rinya,meg hogy ilyen olyan szuperek a prémek,akkora balfaszok ülnek bennük hogy kilőni sem művészet.
    M41-el löwe type59 tiger2 triót verek szarrá városban?
    Skoda T40-el T8 csatába kerülök és több a sebzésem mint t8 csapattársaknak? Superperzsát is5 is6-ot úgy át vitte az a szar t6 ágyú mint a fene.
  • Lichtmaschin
    Múltkor Patriottal sarokharcoltam egy is3 és egy kv3 ellen, 230 pen szinte csak arra volt eleg hogy lancoljam őket és néha 1-1 sebzes ment be. Is3 orrát szinte merőleges szögben lőttem és egyik sem adta be... Vannak ilyenek én is ideges voltam
  • SzocsA
    Na basszus a type 59 van a kalendarban! :D

Amúgy még meglehet venni a legutolsó tankot.
    Ilyen rövid küldetéseknél nincs nagy tank. Ingyen meg nem adnak semmit sem. Meg már elég sok a nemzet a játékban 150 000 dmg meg 150 kill eléggé durva küldetés lenne karácsonykor. Mindezt 8× megcsinálni....
  • mcwolf
    Szánalmas ez a sírás!
    Megint ott vagyunk , hogy mocskosOP prémtankok ígymegúgy (gondolom a következő "a prémium előfizetőknek az RNG is jobban adja" szöveg lenne). De nem gondolkodnál el, hogy esetleg Te mit csináltál rosszul? NEEEEEM. Könnyebb egyből a rendszerben és a játékban keresni a hibát, és összeesküvés elméletekbe menekülni. A rendszer nem tökéletes, de ez a szint már szánalmas. IS3-at célzás nélkül átlőtte az SP? na persze, ha esetleg eldugnád a hasát nem lőne át.
    Csak hát akkor már oda kellene figyelni a tank megfelelő használatára, ez így sokkal egyszerűbb, hogy sírsz itt, mint az a bizonyos fürdősk.... .
  • Maceehun13
    Jhaj már előre látom... Tegnap láttam 2 WG-s reklámot egyből a tv-be. Mindegyikben azt mondták benne csináld meg a küldit jan. 1-ig.Oké,ha 1-2 évvel fiatalabbal lennék tuti azt hinném,hogy:hm ,adnak egy 8-as prémtankot és akkor csak azzal fogok menni.... Hát igen biztos ez lesz aztán majd megkapják az l-60-t és akkor jön a kérdés,hogy mi a sz*r ez ?Aztán a kedves fiatal megy a kedves szüleihez ,hogy vegyenek neki egy prémtankot.(Szóval most elég sok "piroska" fog játszani a fronton prémtankkal tier 6 és 8 között.)