A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #383435 Az a baj hogy az alját nem könnyü eldugni.Dombozás felejtős vele nincs lövegsüllyedés.Ha el tudom dugni mégis az csak ilyen domboknak a szélénél.Ilyenkor egy Obj 140-et is meg lehet szívatni.Nem egyet szedtem már ki így.De akkor jött piros agyhalott péter a frissen vett új francia prém HT-val és az első pattanás után goldra váltott.
A másik,már elérkeztünk egy olyan szintre hogy már nem csak a lila statpadderek váltanak goldra hanem már mindenki az első pattanás után.
Teljesen mindegy hogy 50 vagy 3000 a wn8.
Az éjszaka már én is egy kicsit pipa voltam a 8.bukó után.Nagyon sokan nyomulnak 8-as tierekben prémtankokkal még a vörösök is.IS-6,T-34,WZ-111,SP,meg az új csodák.Jött pistike vérvörösen az IS-6-ban és pattint mert védi a tank.2-szer pattantam róla Jagdpanterrel én is.De csak megy tovább és sebez a lelkem és pattint.Jól felbasztam magam és utánnamentem kibasztam arannyal mint a szart pedig nem szoktam prémlőszert használni soha,de már felbaszott a sok bukás.