World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem telt bele 10 perc, megjött az "áldás":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.05.31. 16:18:32
cyka blyat
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.31. 15:00:50
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2016.05.31. 14:08:07
Nem arról volt szó h átdolgozzák..és nagy az esélye h buff lesz a vége?! 😄 (vagy csak én álmodtam ekkora baromságot?)
Pont tegnap basztam át m47-be a perzsás legényeket...h na majd nekiállok mer m48-t imádom, meg az egész amcsi med ágat...
Elég sok csatát mentem mindegyikkel 160 és 110 és szinte ugyanaz a stat, 60-63% WR és 620-650 sebzés. A type-al egy kicsit jobb.
A gun dep miatt valamivel tényleg gyengébb a type34, de tier5-ben nincs annyi pengés játékos, hogy a gyengébb gun depet ki tudná használni ellenünk (mondjuk húzna dombos terep felé, de soknak az alapokkal nincs fogalmuk, nemhogy olyan árnyalatnyi kérdéssel, hogy melyik tanknak jó a gun depje).
Ez inkább az MM kérdése, ha valaki egyikkel jó a másikkal meg nem. Vannak "elátkozott" tankok, amikkel, ha megfeszülsz se lesz jó WR és az ellenkezője is. Őcsém accján 65% felett mentünk a su101-el, pedig nem volt kiemelkedő sebzés vele. Most jobb átlagot csináltam, mint akkor és 53%. Pedig itt kb 250 csatáról beszélünk, nem pár csatáról, hanem tendenciáról, szóval az MM + RNG tud alkotni, ha akar.
Asolyom, joe662: a rudy nagyon jó tank, ahogy a normál t34-85 is. A Rudynak annyi előnye van, hogy l.szarom vele a WR-t, nem fejlesztem, csak sebzés és kredit jöjjön, meg szórakozzak. Sok csatát lehoztam vele és pokoli nehéz volt ászt szerezni, igaz sokan aranyoznak benne, az torzítja az átlagot nagyon, mert én meg alig.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 12:21:51
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Vagy jó köröket megyek vele,vagy ritkaszart<#eplus2>#eplus2>,ez utóbbi van többször sajnos.
4 ellen maradtam egyedül,nem szokott sikerülni,de most kijött a lépés<#gun>#gun>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
mondjuk ezek nagyon hülyék... 😄 ilyenekre elcseszni az időt... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 21:08:28
Ki nyer vajon?
Érdekesség, hogy az egyik Sherman átüti HE-vel a Maust.
Sherman vs Maus
Trance&Friends nothing more..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

angelus1991ster.blogspot.hu
Replay

Tovább nem mertem menni.
és pénzem sincs rá.
De ha még is hallanátok valamit szóljatok.
Amikor elkezdtèl lõni ,akkor màr nem èrdekelt,mert az is buktàs volt.
de mondom, megleptél mert én ezt még nem olvastam sehol, pedig elég up to date vagyok a WoT-os hírekkel kapcsolatban. 😊
Hát nekem megvan t8 amerikai.
Lassan asszem ott tartok hogy felhagyok mára a próbálkozással.
Valami azért is közbejön ha be merészkedek csatába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 18:05:30
Pedig annak is örültem volna.
– an average player can also do an “Orlik”
– do you even have LT 10 options? – Pasholok has;"
Pupákék erősen gondolkodnak a T10-es lightokon... ha ez bekövetkezik, ki kell húzni a 8-as lightokat hátha át és feldobják 10-esbe őket, mi meg időt spórolnánk, meg expet... 😄
Akinek nem elég a TV-ben a dolog, és élőben sem láthatja, tobzódhat még itt is a játékban vele. 😄DD
Remélem valami kis pluszt is beleraknak az előző focishoz képest...azon kívül, hogy a háttér más... sajnálnám, ha nem tennének ilyet.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 17:56:13
Mire megváltoztatják egy év tuti el fog telni... és ahhoz komolyabb pletyka "szint" kéne sztem.
Rájöttem,ez a script,csak mivel a játékban túl jó vagyok és lenyomom izomból a hülyeségemmel,inkább a való életben zaklat.
Viszont valaki mondhatna valamit a britt td dologról,mert ha tényleg át buzerálják akkor kikéne húzni,az kb 1 év vagy 2.<#buck>#buck>
Vagy majd utólag megveszem a prémt Td-t.Mint az Fv-t is,mert lusta voltam kihúzni.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 17:49:33
Három csata kettőben meg zavarnak,megbolondulok ettől.Az előző csatát le hozhattam volna ha nem jön csengő,most meg az a rohadt telefon,elfordultam hogy fel vegyem és ki is lőttek.
Másik meg hogy tele a tököm komolyan.Négy killem van t49-el harcolok egy tortoise-al,erre megcsörren a csengő,hát a fba máááááááááá.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>
a WG elgondolkodhatna néha milyen tankokat rak a játékba, mert lassan félrebalanszolják mindet...plusz munkát maguknak feszkót meg a playereknek generálva...
Lőszer rekesz,torony,löveg és a parancsnokát lőttem ki.
Jut eszembe van annak valami valóság alapja hogy a britt td ágat át dolgozzák?
Mert ha tényleg át dolgozzák az első ágat akkor azt is elkezdem kihúzni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 17:09:47