World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja igen, az általános cset az más tészta, ott vadásznak a kacsák <#hehe>
Antimat
Én általános cseten hívtam fel az összes WG alkalmazottat közelebbi kapcsolat kiépítésére az elsődleges nemi jellegemmel.
Nem telt bele 10 perc, megjött az "áldás":

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.05.31. 16:18:32

cyka blyat

joe662
Fuu script<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"fuck wg, manipulated MM"
Na, mit tettél érte? 😄 Én pár egyéni tabut (mama-papa, család, betegségek, halál, "kapjál rákot" és hasonló kedvességek) leszámítva 5 éve szórom az áldást a csapattársaim fejére cseten, de még sosem csapott le rám a banhammer.
Antimat
Megkaptam első chatban-emet, rögtön péntek délután háromig xD

cyka blyat

Ez érdekesen hangzik, tekintve, hogy a mostani M46 a fejlesztett toronnyal gyakorlatilag egy M47. Persze letehetik T8-ba, és elvehetik tőle az M47 tornyot, csak akkor baromira nem értem, hogy az egésznek mi értelme. Az M47 torony nélküli M46 gyakorlatilag egy Pershing.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.31. 15:00:50
M48 szerintem marad, én úgy tudom, hogy az M46-t akarják letenni 8-ba, pershinget, meg 7-be. Ami jó nagy szívás, mert a pershing elég fasza, viszont a patton egy hulladék lesz azzal a toronnyal. 7-esbe meg nem hiszem, hogy meghagyják azt a lövegpajzsot a pershingnek, vagy ha igen akkor elcseszik a dpm-et, meg mozgékonyságot. M48at most buffolták nem hiszem, hogy hozzányúlnak. Ja igen, és M47-et akarják t9-be.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2016.05.31. 14:08:07
m48 patton-t kicserélik mi van?! 😄
Nem arról volt szó h átdolgozzák..és nagy az esélye h buff lesz a vége?! 😄 (vagy csak én álmodtam ekkora baromságot?)
Pont tegnap basztam át m47-be a perzsás legényeket...h na majd nekiállok mer m48-t imádom, meg az egész amcsi med ágat...
A gun dep az egyetlen, amiben gyengébb a type34. Ágyú? Egy az egyben zis57. A 76mm-es nem igazán ajánlott ezen a tankon a botrányos célzás idő meg pontosság miatt.

Elég sok csatát mentem mindegyikkel 160 és 110 és szinte ugyanaz a stat, 60-63% WR és 620-650 sebzés. A type-al egy kicsit jobb.

A gun dep miatt valamivel tényleg gyengébb a type34, de tier5-ben nincs annyi pengés játékos, hogy a gyengébb gun depet ki tudná használni ellenünk (mondjuk húzna dombos terep felé, de soknak az alapokkal nincs fogalmuk, nemhogy olyan árnyalatnyi kérdéssel, hogy melyik tanknak jó a gun depje).

Ez inkább az MM kérdése, ha valaki egyikkel jó a másikkal meg nem. Vannak "elátkozott" tankok, amikkel, ha megfeszülsz se lesz jó WR és az ellenkezője is. Őcsém accján 65% felett mentünk a su101-el, pedig nem volt kiemelkedő sebzés vele. Most jobb átlagot csináltam, mint akkor és 53%. Pedig itt kb 250 csatáról beszélünk, nem pár csatáról, hanem tendenciáról, szóval az MM + RNG tud alkotni, ha akar.

Asolyom, joe662: a rudy nagyon jó tank, ahogy a normál t34-85 is. A Rudynak annyi előnye van, hogy l.szarom vele a WR-t, nem fejlesztem, csak sebzés és kredit jöjjön, meg szórakozzak. Sok csatát lehoztam vele és pokoli nehéz volt ászt szerezni, igaz sokan aranyoznak benne, az torzítja az átlagot nagyon, mert én meg alig.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.31. 12:21:51
A Type gyengébb,vacakabb ágyú,vacakabb gun depression és irtó gyúlékony.

Múltkor azért volt a Rudyval egy vicces T8 csata Plzenben. Elindultam a lightokkal és medekkel a balszárnyon, és ezek mindenkit eltakarítottak az útból. Én beálltam az ellen bázisára, és elfoglaltam. Az ellen heavyk nem értek vissza, és hiába álltunk vesztésre (5-9), befoglaltam. Csináltam zero.zero sebzést. <#banplz>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Metalmilitiakid
Valaki segítsen már nekem, mi a lényegi különbség a T-34 meg a Type T-34 között ? Egyszerűen nem tudom felfogni. A T-34 el (57 milissel) rakás Ace Tankert hoztam volt rá már mark of ex em... csak kihúztam belőle már mindent ezért megváltam tőle. Mondom majd a Type T-34 el folytatom, de soha nem tévedtem ekkorát. Fullra van már húzva a tank és egyszerűen 39% os winrate, mastery 2 volt a max amit kibírtam vele szenvedni és egyszerűen életképtelen vagyok vele (ma már vagy 6 csatát toltam vele és még csak duplázni se tudom). Lehetséges hogy egyszerűen engem vagy azt a tankot utálja az RNG ? Már nemtudom kihez imádkozzak.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Én is hasonlóan vagyok vele, de még nagyon keveset mentem vele. <50 csata.

joe662
Nem nagyon vagyunk barátok ezzel a Rudyval<#banplz>
Vagy jó köröket megyek vele,vagy ritkaszart<#eplus2>,ez utóbbi van többször sajnos.
4 ellen maradtam egyedül,nem szokott sikerülni,de most kijött a lépés<#gun>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Milyen tűzijáték van azon a Mauson... xDD
mondjuk ezek nagyon hülyék... 😄 ilyenekre elcseszni az időt... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 21:08:28
Sajnáltatod itt magad, te, aki munkaidőben játszik 😊

29 derp sherman vs Maus.

Ki nyer vajon?

Érdekesség, hogy az egyik Sherman átüti HE-vel a Maust.

Sherman vs Maus
xotyi
Nehogy hozzányúljanak a T69-hez, jó az a kis tank nálam örök darab, se nem túl gyenge se nem OP, mióta meg kapott pen buffot azóta meg méginkább öröm vele menni😊

Trance&Friends nothing more..

patchaou
Ja bocs, vak voltam 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Odaírtam, hogy "replay", nálam működik a link.

patchaou
Az igen <#eljen> Replay van?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Focis event medálja:

angelus1991ster.blogspot.hu

Kezdem megszeretni ezt a T29 et, össze is jött vele a Radley + Ász <#szeret>
Replay

joe662
Majd mindjàrt jônnek a llovagok,akiknek nem mondjuk ki a nevèt (NI) XD

Király, már úgyis épp kérdezni akartam, hogy hogy megy neked ma a játék 😛
No! Jelenteném, hogy tegnap óta elfelejtettem játszani. A tegnapi 1700 körüli WN8 után a T-34-gyel ma semmit nem találok el. Teljesen beszűkült célzókörrel is olyan homályokat lő, hogy ihaj! <#wilting>

Egy kekeckedő Ru251-et megint hazavágtam.<#vigyor>

LOL. A T69 nekem is, de elfelejtettem... :"D Mert régen ESL-re használtam... de egy jó ideje már csak porosodik a garázsban xDD... Ha eladnám ezt is lenne egy rakat kreditem... de nem teszem, mivel így is elég sok van.... 😊
Nekem t69 és perzsa a garázsban.
Tovább nem mertem menni.
és pénzem sincs rá.

Én csak azt nem, hogy miért. Nekem az egyik, ha nem a kedvenc med ágam, nemtom miért tört rájuk így 5 év után, hogy ez így nem jó.
Ha lesz valami Status Reporton / Armored Patrolon, kiteszem.
Köszi,akkor nem kezdek neki.
De ha még is hallanátok valamit szóljatok.

Az amcsi medet nem vágom, hogyan és miért, és mire fogják kicserélni...de a 10-es puttony megvan.... és előbb utóbb meglesz a T95E2...(8-as van kifullozva, már csak a JT-hez kell xp... de kreditet nem tudom honnan szerzek... 😄DD)
Én speciel semmit nem hallottam róla (az amcsi med ág átdolgozásáról volt szó), de ahogy látom, nagyon más se, úgyhogy egyelőre tegyük a kartotékját a "kamu pletyka" címke alá.
joe662
Nem,viszont màr frusztràlt voltam nagyon,20/3 win,az nem èppen az idegeimet nyugtatta:-)
Amikor elkezdtèl lõni ,akkor màr nem èrdekelt,mert az is buktàs volt.

Hátha látok valahol róla említést, majd bemásolom (Ritától vagy az armored patrolról)...
de mondom, megleptél mert én ezt még nem olvastam sehol, pedig elég up to date vagyok a WoT-os hírekkel kapcsolatban. 😊
Lol az vicces lenne,T10 Lt.
Hát nekem megvan t8 amerikai.
Lassan asszem ott tartok hogy felhagyok mára a próbálkozással.
Valami azért is közbejön ha be merészkedek csatába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 18:05:30

Jó lenne ha valaki megmondaná kamu pletyka vagy van alapja,a magas szintű britt light tankokból sem lett semmi.
Pedig annak is örültem volna.

" – that’s only fixable by rebalancing LT as a whole and the appearance of tier 10 scouts, it’s being heavily discussed; balancing tier 10 LT is a pain, however;
– an average player can also do an “Orlik” in LT 8, what if bulldog and RU become tier 10? – one of the options is to change the classification as a whole, an MT can also be a scout;
– do you even have LT 10 options? – Pasholok has;"

Pupákék erősen gondolkodnak a T10-es lightokon... ha ez bekövetkezik, ki kell húzni a 8-as lightokat hátha át és feldobják 10-esbe őket, mi meg időt spórolnánk, meg expet... 😄
Más:

Akinek nem elég a TV-ben a dolog, és élőben sem láthatja, tobzódhat még itt is a játékban vele. 😄DD
Remélem valami kis pluszt is beleraknak az előző focishoz képest...azon kívül, hogy a háttér más... sajnálnám, ha nem tennének ilyet.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 17:56:13
Azért arra ne fogadj, hogy ebből is prémet csinálnak. Elég ritkán csinálják (lásd WT-vel sem tették)... 😄
Mire megváltoztatják egy év tuti el fog telni... és ahhoz komolyabb pletyka "szint" kéne sztem.
Bazz ilyen pechem nem lehet.
Rájöttem,ez a script,csak mivel a játékban túl jó vagyok és lenyomom izomból a hülyeségemmel,inkább a való életben zaklat.

Viszont valaki mondhatna valamit a britt td dologról,mert ha tényleg át buzerálják akkor kikéne húzni,az kb 1 év vagy 2.<#buck>
Vagy majd utólag megveszem a prémt Td-t.Mint az Fv-t is,mert lusta voltam kihúzni.<#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 17:49:33

Jó példát hoztam... 😄 A csengőt húzd ki a falból, teló meg kikapcs. 😄DDD
Ez már tényleg vicces,megint jött valaki,nincs értelme bemenni csatába.<#idiota><#mf2>

Elegem van komolyaaaaaaaaaaan.
Három csata kettőben meg zavarnak,megbolondulok ettől.Az előző csatát le hozhattam volna ha nem jön csengő,most meg az a rohadt telefon,elfordultam hogy fel vegyem és ki is lőttek.

A csengő szar ügy. A telefon is jó... bár menedzselhetőbb... a telefont a válladdal meg a fejeddel tartod közben meg szenvedsz. xDDDD
Én csak ezt a pletykát hallottam,hogy a régi nem tornyos britt ágat át dolgozzák,én meg most járok t8-nál de a tornyos ágon.<#rinya>
Másik meg hogy tele a tököm komolyan.Négy killem van t49-el harcolok egy tortoise-al,erre megcsörren a csengő,hát a fba máááááááááá.<#rinya><#rinya><#rinya><#falbav>

Már azt az ágat is átdolgozzák? Ezt nem is hallottam még...
a WG elgondolkodhatna néha milyen tankokat rak a játékba, mert lassan félrebalanszolják mindet...plusz munkát maguknak feszkót meg a playereknek generálva...
Lúzer Ru251 gold ammóval próbálkozott,de a 152 milis sima ammó hazavágta mint a szart.<#idiota>
Lőszer rekesz,torony,löveg és a parancsnokát lőttem ki.

Jut eszembe van annak valami valóság alapja hogy a britt td ágat át dolgozzák?
Mert ha tényleg át dolgozzák az első ágat akkor azt is elkezdem kihúzni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 17:09:47