A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mik azok a zöld csaták 

Amúgy nem kötekedésből,de Téged még szórakoztat ez a játék,egyáltalán??Mert nem úgy tűnik,valaki vagy valami mindig hibás,És a paranoid képzelgésekről most nem is beszélek.
Mert az a maradék.
Mindenkinek vannak jobb v rosszabb napjai,ez így megy,12k csata után már megszokhattad volna.
A vinrétet meg szerintem szard le. Magamról tudom,hogy amikor 20% a win,akkor legtöbbször 2500+a wn8-am,persze nem mindig van ez így,De pont leszarom,mert nekem az is sikerélmény,hogy a saját átlagteljesítményemet sokszorosan túlszárnyalom
Amúgy se valós szerintem,mert nekem 29400körül gratulált a játék a 15k.ik győzelemhez,és akkor 49,3% volt a vinrate
Volt egy időszak amikor én is hajszoltam a számokat,de aztán rájöttem,hogy tök felesleges.Javaslom szedjél le minden stat modot,játssz anélkül addig amíg elmúlik ez a fajta kényszer.Én így tettem,majd egy évig nem használtam,most már le tudom tojni,azt is ha vérvörös napjaim vannak,és csak röhögök rajta.