World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dear Players,
We are currently experiencing technical difficulties with the XVM mod which can cause game client crashes/freezes. Please uninstall XVM until a solution is provided. Follow our support news for updates: https://eu.wargaming.net/support/news/120

Könnyen adtad magad 😄 Fáradt voltál?
Amúgy te voltál a tegnapi nap utolsó killje.

Pares-en és Renton-on kívűl téged láttalak csak randomban. Őket is pár éve.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.30. 16:59:27

angelus1991ster.blogspot.hu

Azokat tisztelem akik tisztességes módon húzták ki...ugyanakkor azért van ez az utálat (persze irigység is, de nem csak az van), mert sokan nem normálisan szerezték meg vért izzadva, hanem csaltak. Az olyan ássa el magát. 😊
Persze randomban amelyik szid az úgysem tudja, hogy te melyik kategóriát képviseled...és így is úgy is basztatni fog.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 16:28:48
Forolto
érdekes,nekem ilyen tapasztalatom nincs vele,sok az irigy ember,de nem látják milyen meló volt kihúzni....

HTS s3rg1nh00
én már a vsync-et is bekapcsoltam,ugyanúgy fagy tovább...mindjárt letörlöm a p*csába...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joe662
1500wn8 és már kék vagyok XD
Amúgy nem szokásom,a retorzió mostanság,de itt 3 buzultak,és hát elgurult<#vigyor2>nekem is.
Hát megfaragták rendesen szegényt<#gonosz3>
Most már célozni is kell vele<#banplz>,viszont az oldala+a segge az valami rettenet troll,amit kibír.
Csak hát még retardmágnes,talán később ez elmúlik,a csaták kb 25% a ph@szláma csapattársak vegzálása miatt megy el<#action>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

De szép kék neved lett (csípem ezt az árnyalatot)! 😄D
Nyilván megérte így is a dolgot, hogy nem hagytad magad, na persze hogy egyébként ők vannak ám besértődve rád utána...tuti... lol. 😊

Egyébként OP még az a cucc? Mármint... nagyon érződik rajta a nerf? 😄
joe662
Ki..szot<#kocsog>-nek,még mindig,nem sikerült feldolgozniuk a dolgot<#mf1>
1es szakasz kipécézett,majd elkezdtek lövöldözni,mikor az első t55a bekékült kilőttem,a többiek a meccs végéig kínlódtak velem<#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hát ja lehet, mondjuk azt is be lehet állítani, hogy NE küldjön adatokat Gates-éknek... én ezt kikapcsoltam, jobban mondva be. 😄 😉
Alapból valami hajnali 3-ra rakta be magát nálam a frissítésekre... de mivel akkor ki van nyomva a gép... ezért gondolom első bekapcsolásnál vagy amikor eszébe jut (😄DD) akkor frissítené, ha hagynám... de én mindig elküldöm a fenébe. 😄 Ez annyira nem idegesít egyébként... engem a Win10 leginkább az arculatával fogott meg... jobban le van tisztulva, mint az elődöké. Talán annyit merek még mondani... hogy gyorsabban bootol (ez tuti), és tán annyira nem eszi a dolgokat (RAM)... de lehet csak én érzem így. Ettől függetlenül, mindenki azt használ, amit akar. De ha saját hülyesége miatt ragel fölöslegesen, akkor nagy barom mindenesetre...
joe662
Nem,hogy szomorodtál volna meg<#banplz>
Akkor már nem igazán érdekelt,hogy lövöd a seggemet<#beka3> alt+f4 nem szoktam,viz meg nem volt a közelben<#eplus2>

Sunsetjoy
A nagy pro gamer nem ért a winhez. Ennyi. 😊
Amúgy ha nem csinálsz semmit (csak ugye lejött), akkor egy előre, a progi által kiválasztott időben települ, szomszédnak egyszer csak megjelent a telepítési folyamat... pedig ő biztos nem állított be semmit.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nagyon köszönöm a részletes tanácsot!
Nos, aki hülye megérdemli.
Az nem egy kék halál, hanem telepíti a patchet a Win10... lehet a hülyéje rosszul állította be, hogy mikor települjön (mert be lehet), és elfelejtette.
Az enyém akkor rakja fel a frissítéseket, ha hagyom neki. 😄

Szerintem sokkal jobb a Win10, még akkor is ha le akarják nyomni az ember torkán...de ez csak az én véleményem.
Viszont nem kell mindenbe összeesküvést látni, ha akarták az adatokat elszedték a Win7 alatt is, most legalább tudsz róla. 😄
Felszerelés: Venti, GLD, Vstab. Rammer szerintem felesleges, az a -2 másodperc a 21 másodperces töltési időből nem segít rajtad. Inkább arra kell menni, hogy minél kisebb legyen a célzókör, és minél gyorsabban szűküljön be. Legénységnek BiA, Commandernek Sixth Sense, Gunnernek Snap Shot, Drivernek Smooth Ride skill legyen. Utána mindegyiknek mehet a camo vagy repair.
A 152mm-es ágyú a random szinonimája. Ahhoz, hogy mozgás közben nagy eséllyel eltaláld az ellenfelet, legalább úgy 10-20 méterre kell a közelébe menni, ilyenkor elég gyakran jól jön az autoaim is. Csak arra vigyázz, hogy a torony lassan fordul. Sniperkedéshez meg kell várni, míg teljesen beszűkül, akkor relatíve pontos.

Toronyforgatást kerülni kell, vagy csak nagyon lassan szabad forgatni a tornyot, mert jobban szétugrik a célkereszt, mint mozgás közben, ezért inkább előre be kell célozni az ellenséget, és csak előre hátra mozogni. Nem ajánlatos egyedül egy másik könnyű tank ellen menni, csak ha biztos vagy benne, hogy ki tudod egyből lőni, különben a jobb RoF miatt többnyire megesznek, vagy legalábbis úgy lesebeznek, hogy nem éri meg az egész akció... Meg ugye gyorsak, és a gyors tankok nem jó célpontok az amúgy is pontatlan ágyúdnak, főleg ha közben mozogsz is...

Viszont...

Mivel a sima HE lövedékkel a 152mm-es ágyúnak 683-1138 között van az átlagsebzése, és 152mm-es az ágyú, ezért 95%-ban akármire lősz és akár hol találod el, legalább úgy 150-200-at biztosan sebzel belé, így a sidescrapelő tankokra is nyugodtan lehet lövöldözni. Még a legpáncélozottabb tier 10-es tankokba is úgy 300-500 körül szoktam sebezni, randomtól függően. A papírokba meg sokszor beadja a max sebzést, úgy 900 körül, de sajnos nem mindig (WTF E100 tornyát nagyon szerettem 😄).

Azt még jó ha tudod, hogy ha lősz, akkor az egy atomvillanással ér fel, szóval hacsak nem 5 réteg bokor mögül lőttél, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy felspottoltak. Én mondjuk csak akkor spotterkedek vele, ha nagyon muszáj, vagy ha mást nem lehet a kemplelő retardáltak miatt, egyébként inkább a nehéz tankoknak szoktam segíteni, amíg ők lefoglalják az ellent, addig szépen lehet az ellenséges tankokból elég nagy szeleteket csipegetni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

LSSAHPAUL
Azért a wargaming után a microsoft a legszemetebb informatikai vállalkozás 😊, kiváncsi vagyok hány win7-es felhasználó szívja meg a win10 installt (én már 1x megszívtam de még várok 1-et 😄). Ezen videóban figyeljétek a gyerek arcát mikor feljön a kék képernyő 0:35-nél:

Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.05.30. 13:03:02

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Frequency
Német nyelven,Angol felirattal..Magyaroknak 😉

nem csak csomagban, van máshogy is, igaz így nem éri meg annyira, de olcsóbb:

Lunki88
Bocsi ha volt már. 😊

Amúgy fogadni mernék, hogy hamarabb fogják ezt is nerfelni mint a "szar opé" Skodákat.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.30. 11:50:47
3765 sebzésre a prém 8-as pantherel sem ad 100k-t.95316 lett volna prémmel.Hova a kurva annyukba nerfelik még a prém tankok kredithozamát?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ROMOTO
a múltkor megnéztem a garázsban álló t49-ét, amennyi élménybeszámolót olvastam róla itt valahogy 1 gunmarknál többre számítottam, el sem tudom képzelni miket írhatnak azok róla akiknek esetleg 3 van a csövön...<#hehe>
Ezért kár volt.... <#sir>

Egyébként most esett le, hogy a 88 mm-es ágyú buffja a JgPz IV-et is érintette. Mondjuk a 145 mm pennel még így sem valami acélos T8-ban. Legalább is jobban páncélozott járművek ellen.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.30. 10:10:20

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Elkezdtem, hogy a tankok mindegyikén legyen legalább 1 Mark, bár több úgy sem lesz 😊. Most a Chi-Nu-Kai van soron, nem is rossz ez a tank, a mai első csatám vele. Mondjuk az ellen sem volt éppen pro.
Replay
Nekem ma nem volt fagyásom. Vissza vettem a GPU meg memória órajelet 100Mhz-el (így is bekapcsolt vsync mellett stabil 61FPS-t hoz), mert írta valaki, hogy a pillanatnyi maximális terhelés okozza ezt a hibát és ha kicsit lefogom a kártyát, akkor elméletileg nem éri el a max terhelést soha. Úgy látszik mégis csak CPU limitem volt eddig, azért nem jelentkezett korábban ez a hiba. Meg beállítottam a registryben a 2 késleltetést 9 másodpercre és ma eddig nem volt fagyásom meg nem is lesz, mert befejeztem mára. Le is kopogom. Meg frissítettem a drivert a 368.22-re.

Meglátom, hogy mi lesz, de ha azt nézem, hogy eddig naponta kb 5x lefagyott legalább, akkor talán megoldódott a probléma.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.30. 00:47:56
HTS s3rg1nh00
legalább nem kúrt ki a játék ugyanazzal az nvidia driver hibával,mint engem 😊
nem segített sajna a registryben turkálás,pedig pont GTX 660-om van...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Na jó, mára ennyi is. Ebből elég. Rengeteg az agyhalott, úgyhogy alig van értelmes csata és most ez. A francia tier9 artyt próbálom duplázni, de utolért az MM. Az ellenfélnek 6 tier9 tankja van, nekünk 4 és ezen felül mi kaptuk az egyetlen tier7 tankot is, ami ráadásul egy cseh med volt. A legszebb még hátra van. Az ellenfél 8 nehéz tankot kapott, mi 3-t és nálunk mind a 3 tier8 volt. A top tankok nem voltak szakaszban, ami esetleg magyarázná a különbséget.

Volt olyan shit storm, de tényleg ez előre lejátszott, eldöntött csata a legundorítóbb módon. Ráadásul a pálya is artic, szóval tényleg kb nulla esélye van a medeknek a nehéz tankok ellen a csőpályán.

Az MM-el természetesen nincs semmi baj, soha, hiszen csak a konteó hívők nem látják bele a szépséget az ilyen leosztásokba ... <#fejvakaras>
Nem szedték ki szerintem, ha arra gondolsz a kastély felé, de csak assault módban van a térképen.
Szereti a 350-es számot. Rahedli tankjával meg is állt annyinál.
Amúgy van nála rosszabb is 😄 <#alien>

Egyébként statnál a sebzési ráta a legfontosabb?

Megint találtam egy furcsa élőlényt:

49K csata és 633 WN8 <#banplz>

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.29. 22:39:13

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Verjem ezekbe a nyomorék wg-sekbe...
Ha nem várom meg a csata végét hanem kilépek, akkor csak fogaskerekezik... "felület frissítése" felirattal...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Joe662 ugye nem a fiadat lőttem ki?<#alien>

Kell egy olyan Hydro ....
Faszé árulják csomagokban....

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.29. 22:10:28

patchaou
Nálam a frissen leszedett teljes verzió csinálja ezt csata végén. A lefrissített cuccnak kutya baja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Furcsa ez, tegnap minden jó volt, ma megint elkezdte hogy a WOT nem válaszol, van amikor 1 percig is szuttyog mire kiérek egy csatából 😞

Sajnos pl. az Erlenbergen is kiszedtek egy sziklát, ami mögött korábban szerettem bújdosni.

Ok köszi,van most is pár hely amit meg hagytak de még csak E25-el sikerült felkaptatni. Igazából még a spotolást nem mertem be vállalni mivel még a nehéztank is hamarabb észre vesz. Gyenge a camom.
T49-et ha ki ismered szerintem veszélyes egy jószág lesz,akár spotolásra használod akár harcra,harcnál arra vigyázz hogy ne nagyon lőjenek meg,a lomhább heavyket td-ket lazán le lehet kezelni 1v1-be.A puhább tankokat érdemes oldalba és a hátsó rész fele meglőni,vagy hátba.
Ha ismered a pályákat és tudod hol lehet felmászni magasra és elbújni,akkor onnan nagyon csúnyákat lehet vele sniperkedni.
Sajna még nem volt időm kitapasztalni az új frissítéssel megmászható helyeket,de van pár régi bevált helyem.

Persze.

Kezeld helyén Plata beszámolóit. Ez a legjobb tanács.
A T49 az a tank amivel tudok nagyon jó köröket menni de nagyon rosszakat is. Most lett meg a nagy ágyú de nekem nem olyan kezes mint neked. Messzeről sokat mellé lő és kevés nagy sebzésem van. Volt mikor 20 méterről földbe is lőtt igaz nem volt teljesen beszűkülve. Közel harcban is lőtt már mellé két méterről. Sajnos még csak 1 skilles legénységem van. Tudnál esetleg egy két tanácsot adni?
Régi normálisabb rendszerben az ilyen tankok mint a Skoda T40-es minimum tierlimitet kapott volna.
A másik, hogy a 700hp arra jó, hogy egy O-I AP-vel egy lövésből kilőjje.

Nekem ma rosszabb az átlagom,Amx 13-75-el iszonyú gáz,1 csatám volt vele,skoda t40-el megint borzalmasan szar.T69-el is volt egy csatám,amiben először csapattárs lőtt fejbe kampec a lőszerrekesznek,javítottam erre az ellenség egyből ugyanúgy kilőtte.Az előbb is Skoda t40-el már 2 killem volt,pz4-el meg st emillel harcoltam erre csapattárs t34/100 engem kezd lőni.Két balfaszt megöltem,gyökér csapattárs meg jól lesebzett.

Nem azt mondom hogy mindig álcázva marad lövés után,de ha jó helyre mész akkor bizony sokszor nem látnak meg.
Régebben raktam be képet hogy lőttem ki két magyar balfasz SP-t,azok is anyáztak hogy honnan lövöm ki őket,mert nem láttak meg,és az egyikbe több lövést is bele engedtem.

Oké, megtanultam már, hogy ne kérdőjelezzem meg a T49-es eposzokat.
Nem hiába az egyik kedvencem a T-34/57! <#awink>

Köszönöm 😊

Jó lenne ha olyan hangeffekt lenne ami jelezné, ha leesik a spot az adott tankodról.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.29. 19:01:20

Fő accomon a T49-en van hatodik érzék.
Ha észrevesznek akkor ugye világítana.
Fjords-on a hegyen,vagy egyéb pályán ha sikerül olyan helyre mászni lövés után sokszor nem gyullad ki.

Világít mindkettő, mint a vaddisznó töke. Passzív spottolni esélytelen velük.
Skill táblát?
Talán valami ilyesmit?

Egy skill táblát fellőnél ide ha nem probléma? Mintának használnám.

Lol,T49 camoval még tüzeléskor sem mindig látható.<#fogmosas>
Főleg ha messziről és jó helyen vagy.Tudod te hányszor anyáztak mert tüzeltem bokorból és nem látszódtam?<#taps>

Bulldog és T49 jó felderítő? Könnyen észreveszik?

Bakker,át lőttem egy sziklán Fv-vel és telibe nyomtam td-t.<#wow2>
Padlógázzal mentem és közben lőttem Td-re,de bejött kettőnk közé egy bazinagy szikla,későn vettem észre és lőttem,és át vitte a sziklát meg Td-t is.