World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We are currently experiencing technical difficulties with the XVM mod which can cause game client crashes/freezes. Please uninstall XVM until a solution is provided. Follow our support news for updates: https://eu.wargaming.net/support/news/120
Amúgy te voltál a tegnapi nap utolsó killje.
Pares-en és Renton-on kívűl téged láttalak csak randomban. Őket is pár éve.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.30. 16:59:27
angelus1991ster.blogspot.hu
Persze randomban amelyik szid az úgysem tudja, hogy te melyik kategóriát képviseled...és így is úgy is basztatni fog.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 16:28:48
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy nem szokásom,a retorzió mostanság,de itt 3 buzultak,és hát elgurult<#vigyor2>#vigyor2>nekem is.
Hát megfaragták rendesen szegényt<#gonosz3>#gonosz3>
Most már célozni is kell vele<#banplz>#banplz>,viszont az oldala+a segge az valami rettenet troll,amit kibír.
Csak hát még retardmágnes,talán később ez elmúlik,a csaták kb 25% a ph@szláma csapattársak vegzálása miatt megy el<#action>#action>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nyilván megérte így is a dolgot, hogy nem hagytad magad, na persze hogy egyébként ők vannak ám besértődve rád utána...tuti... lol. 😊
Egyébként OP még az a cucc? Mármint... nagyon érződik rajta a nerf? 😄
1es szakasz kipécézett,majd elkezdtek lövöldözni,mikor az első t55a bekékült kilőttem,a többiek a meccs végéig kínlódtak velem<#mf1>#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Alapból valami hajnali 3-ra rakta be magát nálam a frissítésekre... de mivel akkor ki van nyomva a gép... ezért gondolom első bekapcsolásnál vagy amikor eszébe jut (😄DD) akkor frissítené, ha hagynám... de én mindig elküldöm a fenébe. 😄 Ez annyira nem idegesít egyébként... engem a Win10 leginkább az arculatával fogott meg... jobban le van tisztulva, mint az elődöké. Talán annyit merek még mondani... hogy gyorsabban bootol (ez tuti), és tán annyira nem eszi a dolgokat (RAM)... de lehet csak én érzem így. Ettől függetlenül, mindenki azt használ, amit akar. De ha saját hülyesége miatt ragel fölöslegesen, akkor nagy barom mindenesetre...
Akkor már nem igazán érdekelt,hogy lövöd a seggemet<#beka3>#beka3> alt+f4 nem szoktam,viz meg nem volt a közelben<#eplus2>#eplus2>
Amúgy ha nem csinálsz semmit (csak ugye lejött), akkor egy előre, a progi által kiválasztott időben települ, szomszédnak egyszer csak megjelent a telepítési folyamat... pedig ő biztos nem állított be semmit.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az nem egy kék halál, hanem telepíti a patchet a Win10... lehet a hülyéje rosszul állította be, hogy mikor települjön (mert be lehet), és elfelejtette.
Az enyém akkor rakja fel a frissítéseket, ha hagyom neki. 😄
Szerintem sokkal jobb a Win10, még akkor is ha le akarják nyomni az ember torkán...de ez csak az én véleményem.
Viszont nem kell mindenbe összeesküvést látni, ha akarták az adatokat elszedték a Win7 alatt is, most legalább tudsz róla. 😄
A 152mm-es ágyú a random szinonimája. Ahhoz, hogy mozgás közben nagy eséllyel eltaláld az ellenfelet, legalább úgy 10-20 méterre kell a közelébe menni, ilyenkor elég gyakran jól jön az autoaim is. Csak arra vigyázz, hogy a torony lassan fordul. Sniperkedéshez meg kell várni, míg teljesen beszűkül, akkor relatíve pontos.
Toronyforgatást kerülni kell, vagy csak nagyon lassan szabad forgatni a tornyot, mert jobban szétugrik a célkereszt, mint mozgás közben, ezért inkább előre be kell célozni az ellenséget, és csak előre hátra mozogni. Nem ajánlatos egyedül egy másik könnyű tank ellen menni, csak ha biztos vagy benne, hogy ki tudod egyből lőni, különben a jobb RoF miatt többnyire megesznek, vagy legalábbis úgy lesebeznek, hogy nem éri meg az egész akció... Meg ugye gyorsak, és a gyors tankok nem jó célpontok az amúgy is pontatlan ágyúdnak, főleg ha közben mozogsz is...
Viszont...
Mivel a sima HE lövedékkel a 152mm-es ágyúnak 683-1138 között van az átlagsebzése, és 152mm-es az ágyú, ezért 95%-ban akármire lősz és akár hol találod el, legalább úgy 150-200-at biztosan sebzel belé, így a sidescrapelő tankokra is nyugodtan lehet lövöldözni. Még a legpáncélozottabb tier 10-es tankokba is úgy 300-500 körül szoktam sebezni, randomtól függően. A papírokba meg sokszor beadja a max sebzést, úgy 900 körül, de sajnos nem mindig (WTF E100 tornyát nagyon szerettem 😄).
Azt még jó ha tudod, hogy ha lősz, akkor az egy atomvillanással ér fel, szóval hacsak nem 5 réteg bokor mögül lőttél, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy felspottoltak. Én mondjuk csak akkor spotterkedek vele, ha nagyon muszáj, vagy ha mást nem lehet a kemplelő retardáltak miatt, egyébként inkább a nehéz tankoknak szoktam segíteni, amíg ők lefoglalják az ellent, addig szépen lehet az ellenséges tankokból elég nagy szeleteket csipegetni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.05.30. 13:03:02
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Amúgy fogadni mernék, hogy hamarabb fogják ezt is nerfelni mint a "szar opé" Skodákat.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.30. 11:50:47
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Egyébként most esett le, hogy a 88 mm-es ágyú buffja a JgPz IV-et is érintette. Mondjuk a 145 mm pennel még így sem valami acélos T8-ban. Legalább is jobban páncélozott járművek ellen.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.30. 10:10:20
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Replay
Meglátom, hogy mi lesz, de ha azt nézem, hogy eddig naponta kb 5x lefagyott legalább, akkor talán megoldódott a probléma.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.30. 00:47:56
nem segített sajna a registryben turkálás,pedig pont GTX 660-om van...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Volt olyan shit storm, de tényleg ez előre lejátszott, eldöntött csata a legundorítóbb módon. Ráadásul a pálya is artic, szóval tényleg kb nulla esélye van a medeknek a nehéz tankok ellen a csőpályán.
Az MM-el természetesen nincs semmi baj, soha, hiszen csak a konteó hívők nem látják bele a szépséget az ilyen leosztásokba ... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy van nála rosszabb is 😄 <#alien>#alien>
Egyébként statnál a sebzési ráta a legfontosabb?
49K csata és 633 WN8 <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.29. 22:39:13
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha nem várom meg a csata végét hanem kilépek, akkor csak fogaskerekezik... "felület frissítése" felirattal...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kell egy olyan Hydro ....
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.29. 22:10:28
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha ismered a pályákat és tudod hol lehet felmászni magasra és elbújni,akkor onnan nagyon csúnyákat lehet vele sniperkedni.
Sajna még nem volt időm kitapasztalni az új frissítéssel megmászható helyeket,de van pár régi bevált helyem.
Kezeld helyén Plata beszámolóit. Ez a legjobb tanács.
A másik, hogy a 700hp arra jó, hogy egy O-I AP-vel egy lövésből kilőjje.
Régebben raktam be képet hogy lőttem ki két magyar balfasz SP-t,azok is anyáztak hogy honnan lövöm ki őket,mert nem láttak meg,és az egyikbe több lövést is bele engedtem.

Jó lenne ha olyan hangeffekt lenne ami jelezné, ha leesik a spot az adott tankodról.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.29. 19:01:20
Ha észrevesznek akkor ugye világítana.
Fjords-on a hegyen,vagy egyéb pályán ha sikerül olyan helyre mászni lövés után sokszor nem gyullad ki.
Talán valami ilyesmit?

Főleg ha messziről és jó helyen vagy.Tudod te hányszor anyáztak mert tüzeltem bokorból és nem látszódtam?<#taps>#taps>
Padlógázzal mentem és közben lőttem Td-re,de bejött kettőnk közé egy bazinagy szikla,későn vettem észre és lőttem,és át vitte a sziklát meg Td-t is.