418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #384568 Undorító, ami ma a játékban folyik, már kétszer egylövésezett a faszverő arty, folyamatosan mészárlások vannak, 3-15-ös csaták minden mennyiségben. -
Hány milis lenne a kötény? -
Plata #384566 Egy lövéssel tovább élne.
Viszont torony nem forogna. -
Fejlesztett Királytigris köténylemezekkel? Hogy tetszene? -
Pares #384564 Ilyen MM és ennyi retardált balfasz mellett játszhatatlan jelenleg a játék. Bedob Prokhorovkára egy darab light nélkül bazdmeg, három közepes tankkal. Jóvan mondom, majd a medek spotolnak. A nagy büdös lófaszt. Ott kempeltek a nehéz tankokkal, basztak felnézni a dombra, vagy középen átnézni. Az ellenfél medjei persze végezték a munkájukat, minket meg úgy lőttek szarrá, hogy semmit se láttunk. Persze a vége sima 2-15-ös vereség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mostanában elkezdtem jobban figyleni, hogy milyen MM-eket kapunk, és gyakran olyan geci buta a kiosztás, hogy sírhatnékom van. -
Angelus1991ster #384563 Nem-nem, nem plusz lőszeres láda lesz az. Ha szargamingosok jól hazudnak megint (ahogy jó szokásuk), akkor olyan cucc lesz mint a WT-ben. A tankon 2-3 rögzített helyre rakhatsz 3d-s biszambaszokat. Szamurájkardot, serb reszerlőt, álcahálót stb.
Műbránert és egyéb dildókat sajna nem tehetsz majd fel, mert gondolni kell a 4-5 éves korosztályra is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy dárdára kitűzött wg-s feje 3d modell kéne nekem :D, mint amilyen Mad Max-es járműveken volt. -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha lennétek olyan kedvesek erre a linkre rá tudnátok kattintani?
https://wn.nr/KRtG6K
Combat Arms nevű játék felújított grafikájához lenne több esélyem Béta kulcsot kapni ha rá kattintotok.
Köszönöm a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.20. 13:05:51 -
"Én be akarok vezetni "járművön-kívüli" (out-of-vehicle) dolgokat a WoT-ban, de nem mondom még el miket, de hamarosan bejelentjük.#
Mondtam hogy kapsz felcsatolható valamit:-),
Még hogy trolkodok:-) -
160 meccs után T55A-ra megadta az Ace Tankert. -
Mai első meccsem. :D
-
Jah, ellenben az E100 ról azt hallottam hogy átütés buffot fog kapni. -
yossarianHUN #384557 We’re processing Grille 15 and have plans for nerfs. It is very popular, it’s toxic and we know what to do.
Akinek van, még most élvezze ki. -
Azt hittem, hogy még azelőtt is volt valami de akkor mégsem. :D -
Userx2 #384555 T9-es tankok leárazása várható az ünnepek alatt? -
yossarianHUN #384554 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #384553 Na azért ez nem pont így van (volt). Régen egy ilyen négyzet volt a render terület. Csak a sarkainál volt 700 méter a render távolság, a többi részen jóval kevesebb. Ehhez képest most egy 564 méteres sugarú kör ugyanez, ami kétségtelenül jóval kiszámíthatóbb. -
A lightokra vár egy általános nerf, mindet bepaszírozzák a 10esek alá egyre rosszabb paraméterekkel hogy legyen értelme, cserébe lesz nekik 2 tieres mm. -
Talán a német a látótáv miatt.
Arra emlékeztek, amikora render távolság 700 méter volt? (most 500?)
Na azt kéne visszatenni ÉS a tierX light-oknak adni ~600 körüli spot távolságot. -
Szerinted miért mondtam jómúltkorában, hogy eladnám darabját, akár 5000 sima kreditért is? :) Persze jövőhéten majd elkattintgatom, aztán röhögök rajta, amíg tart .D -
A legjobb megoldás ha nem is aktiválod soha, így csak jó köröket fogsz menni
-
Lichtmaschin #384548 Kb ugyan ez van nalam is -
Valamit valamiért! Az ingyen xp-nek ára van :) -
Plata #384546 Srácok arra jöttem rá ha csak simán játszok kifogok pár jókört.
De ha aktiválok bónuszt,például 2 óráig dupla xp vagy hasonló akkor csak szopás van.Csupa brutális vesztes csata. -
Szomorodjàl te meg:-)) -
Angelus1991ster #384544 L'Orál, mert megérdemled!
-
vagy a router esetleg, néha arra is ráfér egy restart -
Az is szép 
Én nem bírtam tovább,inkább befejeztem.Ma is szuper lett a winrét
-
Szintén zenész, 5k sebzéssel bukom a meccset 
-
na ezt az oldalt holnap is megnézem mert qrva kíváncsi vagyok a mai gyalázatos wg teljesítményre...gyakorlatilag mentem 25 csatát a KT-vel és a ScorpiG-vel,egy kezemen meg tudom számolni mennyi nem volt t10...IS-el 4 csata 2-2 t7-t8...tegnap amennyire élveztem a G-t,ma annyira kidobott pénznek tűnik az ára,a találati arányom 42-re esett,a tegnapi 65-ről...lulz. -
Pares #384539 Ezt olyan kurva nehéz lett volna beletenni a játékba? Ehelyett betesznek mégegy (bűnronda) prototípust, ráadásul ugyan azzal a toronnyal és ágyúval? Ennek most komolyan mi értelme? -
Pares #384538 Úristen, először azt hittem ez valami nagyon jó photoshop. Mi a fasz a T-100 atyaég, mintha két tankot hegesztettek volna össze, vagy mintha kinyújtották volna. Ez a Sheridan is mi a szar? Teljesen máshogy néz ki mint a valóságban, ez olyan, mintha a T-49-re ráhegesztettek volna néhány acéllemezt, mint a Panther/M10-re, hogy nagyjából úgy nézzen ki, biztos valami kibaszott prototípus, de mi a fasznak, ha a T-49 már eleve az. Kapják be. -
Angelus1991ster #384537 Ezeknek a tier 10-es light-oknak mi értelme így? Ilyen fos hp-val és mobilitással? -
5. csatán vele ma,de még nem sikerült leszorzözni 
Gondolom majd valami 800dmg-re fogja bedobni a nyeröt
-
Így már érthetőbb :) -
yossarianHUN #384534 A 0 wn8 meg átlag tier? Gondolom csak valami átmeneti bug a statisztika-figyelésben, ezeknél az oldalaknál előfordul. -
A 24 órás teljesítmény... -
yossarianHUN #384532 Mi a kérdés? -
Szerintetek erre a "teljesítményre" lehet épeszű magyarázatot adni? Mert ez meghaladja az értelmi képességeimet...Lehet hogy van valami számomra ismeretlen magyarázata? Hmmmmm? -
Rammsch31n #384530 hát... valahol a beállításokban. :"D (bocs, de nincs megnyitva a game :"D)
-
Sziasztok,
Hol lehet bekapcsolni, hogy a kis térképen mutassa a már felfedezett ellenfeleket?