banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Darun
    Most nem arra gondolok hogy mi van a papirra irva. Elvileg a ruszki 57 milisnek is 2.3 sec a célzási ideje (ha jól rémlik) de 2 sec alatt még a célkereszt sem kezd el soha szűkülni, nem hogy össze is menjen minimumra! És most mentem pár kört a Cromwellel meg a T14-el, megálltam, célra tartottam és komolyan, számoltam a szűkülési időt, mint az oviban és k*rvára nem 2.3 sec volt. Már épp azon voltam, hogy ez a dög hamarabb betölt mint ahogy céloz. Anno mikor meg volt a JgPanther és feltettem rá a 88-as fejlesztett löveget, az se 1.7 sec alatt célzott, hanem instantba. Szórakoztam is azzal, hogy közben zenét hallgattam és táncoltattam a célkeresztet, mert ha megjelent valaki, úgy is rögtön összeszűkült, nem kellett előre becéloznom a felbukkanási helyeket. A T14-ben egyébként a 2 skilles T29 legénysége volt. Igaz hogy fokozott szellőzést nem raktam rá, de akkor is...