World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amig ez nincs igy (es sosem lesz), sehol, addig biza a megbizott dontese is benne lesz bizonyos kerdesekben.
Mondjuk flame.
Ez egy olyan tag fogalom, hogy lehetetlen pontosan leirni.
Itt is biza dontenek emberek. Nem baj ez.
Mindenkinek ugyse lesz jo.
De hat te tudod...
Replayen is látszik hogy afk vagyok,mert elindulok harcolni aztán fék és csak bambulok,egyik kézzel telefon másikkal néha ránéztem a játékra.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Van rá tippje valakinek?
Mi okozza azt a jelenséget, hogy csata után 1 percig nem lép ki a csata képernyőről a garázsba, (ez a jobbik eset) vagy simán jön egy fekete kép, és kilök a klinesbe.
Prokhorovkára kerültem,megint,és telefon jött megint.Afk voltam teló miatt.És mi lett a vége.
Map: Prokhorovka
T49
1 422 41 405
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 2 844
Javítás: 4 410
Lőszer: 3 750
Total: 33 245 WN8: 4 727 (100)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.29. 16:03:20
Eddig semmi baja nem volt a játéknak,mióta újraraktam.
Most csatába lépéskor kivágott,majd rögtön magától újraindult WTF??
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

angelus1991ster.blogspot.hu
Igaz 2 lövés poén volt,nulla célzással a nagy semmire,malinovkát kaptuk,atom sok td-vel,poénból leadtam 2 lövést szembe álló bázis bokraira,de 3 célzott lövésem is volt.
Jah hogy valami sikerélményem is legyen,T49-el el csaptam padlógázzal egy t71-et ő meghalt én kaptam asszem 159 sebzést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.29. 15:36:47
Na mindegy úgy sincs igazam, de nem is érdekel. Ez egy olyan téma ami úgy is megossza az embereket.Akinek jól megy az dicsér akinek rosszul az meg kesereg.
De az is igaz hogy 8.0 előtt nem volt ennyire szélsőséges,legalábbis nekem.
Ez egy játék könyörgöm. Azért van, hogy szórakozz, kikapcsolódj, élvezd.
Ha ezek nem teljesülnek, minek kapcsolod be?
Értem, amit mondasz és igazából beleköthetetlen. (nem mintha az lenne a szándékom)
Ezért nem csípem a mai világot, mindenkinek mindenhez joga van.
Ha a bantu bemászik a kertembe almát lopni, én meg kiverem a fogait, engem csuknak le, mert szegénynek piros lett az orra és emiatt olyan lelki sérülése lett, hogy egész életében nem tud dolgozni, mert állítása szerint csak bohócnak mehetne ilyen orral, az meg rasszizmus lenne....
Annak meg, hogy egy unikum abbahagyja a játékot, mert már nem szórakoztató, semmi köze nincs a kérdéshez. Megunta, kész.
Még mennyiségileg sem elviselhetetlen, én napi 1-2 hsz-t látok tőle a scriptmániás csacsiságaival, ez még a tolerálható kategórián belül van, ignorálni kéne, és akkor ez is megszűnne, de erre záros határidőn belül nincs sok esély, pont a scripteket emlegető, szarkasztikus megnyilvánulások miatt, amik épphogy akaratuk ellenére életben tartják a témát.
Vékony a határ a véleménykülönbség és a trollkodás között, de azért van gyakorlatom a téma megítélésében. Enyhébb deviancia esetén (mint ez) az ignorálás a megoldás, a durvább trollkodások esetén lehet moderátori eszközökhöz nyúlni, de itt még nem erről van szó, legalábbis egyelőre nem.
Az sem igaz, hogy ha szétszívatjátok, akkor majd eltűnik. Súlyos tévedés. Ha szívatjátok, akkor ugyanúgy foglalkoztok vele, mintha igazat adnátok neki (csak épp negatív irányban, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen), márpedig mikor valaki egy közösségben megfogalmazza a véleményét, arra vágyik, hogy foglalkozzanak vele. Akkor fog eltűnni, ha senki nem foglalkozik vele, nem akkor, ha maceráljátok.
Van egy norma, egy szint, egy közösségi alap gondolkodás, amit, ha valaki extrém mód átlép, az sajna nem kívánatos lesz.
Persze nem lenne semmi baj azzal, ha egyszer-egyszer leírja a beteg agyából kiáramló szaráradatot.
Lehülyézed, oszt' jóvan.
De mikor mást sem mond, vagy direkt hergeli a jónépet, az már okot ad arra, hogy reagáljanak a fasságaira, vagy épp elküldjék a rákba.
Belemondhatod a nagyvilágba, hogy te vagy szupermen, csak a kínainál átbasztak és kistonik helyett kriptonitot ebédeltél véletlen és ezért most inkább itt kommentelsz az SG-n világmegmentés helyett, csak ne nézz furcsán, ha ezért kiröhögnek...
Csak pislogok,meg vigyorgok mint a vadalma.De megtörténik,mióta a lóhere a tornyán van,egyre vadabb pattanásai vannak.
Amikor táras cseh rám nyomja a tárat és nincs sebzés én meg röhögve orrba vágom,na az megfizethetetlen.Nem hinném hogy script az oka,inkább kibaszott nagy mázli.De nekem olyankor feldobja a napomat.
Igazán bevezethetnék a csata közbeni emokat,ilyen pattanás után nyomnék egy troll pofát.<#vigyor>#vigyor>
Mondjuk egy ilyet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.29. 14:03:12
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ennyire nem hülyék ezek. Van egy alap mechanizmus, amit ráhúztak a gamere...ami legenerálja az adatokat, ami egy meghatározott szélső két értéken belül lehet AKÁRMI... nem az, hogy most te hülye a tankba, te szart kapsz, az ellen meg csak jót... ha ez így van az mind a véletlen műve. Csak sok csatát mész és ami véletlen, az nem tűnik annak már egy jó idő után... meg hát mindenben lehetnek anomáliák, ebben is.
Meg mi alapján döntené el, hogy most te csak szart kapnál, a másik meg jót? Az xvm alapján amit a WG el sem ismer nagyon? 😄 (A WG-nek megvan a saját stat adatbázisa, nem kell neki az xvm az is csak egy third party mod... a statszámolásra)
Az xvm miben másabb ettől egyébként? Az is egy kódhalmaz, ami "megjósol" valamit...
Csak ti az egyiket "eredendő bűn"-nek, a másikat meg "istentől származó csoda" programnak tartjátok kvázi....
az xvm is egy nagy rakat gané... mert befolyásolja a noobtól kezdve a unicumot, hogy te barom a statod nézzed, véletlenül se a játékkal foglalkozz, és élvezd a dolgot... nem legyél elmebeteg, hogy most ez lepattant... jó ez nektek? Jó néha engem is felhúz... de nem az, hogy kettétöröm a billentyűt vagy valami. 😄 Leszarom, megyek másik tankkal? Kilőnek, nem adja? Megyek míg rá nem unok...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.29. 13:20:45
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én az elmúlt pár napban, leginkább ma ezzel a 2 hozzászólással foglalkoztam ezzel a scriptes faszsággal...
De legalább egy jót röhögök rajta, ha más nem, meg azokon is akik bedőlnek ennek, és tolják tovább. "Szegény" Serb, meglátná miket írnak a playerek meghalna a nevetéstől... nagyobb összeesküvést csináljatok már, ne ezt a scriptes szart, mert ez már unalmas... Szerintem a WG-t a gyíkemberek irányítják... :"D
Tényleg az ilyen lowok nem akarnak maguknak egy külön wot topicot?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.29. 12:28:17
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Besza-behu! 😄 <#banplz>#banplz> A WG az új Skynet a Google helyett... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.29. 11:16:47
Nem a játékba van belenyúlva,hanem a játékosokba,és hát a béna játékosnak is kell valami mentsvár arra hogy miért nem tud játszani,ilyenkor jön a script.
Tudod ha valaki impotensé válik arról nem ő tehet hanem az ufók elrabolták és kisérleteztek rajta.<#fogmosas>#fogmosas>
-Grile 15 statistics have gone down after 3 days, it’s at 49 % WR now.