A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #382920 Figy mndegy,engem lőttek ki csapattársak m41-ből,mert azzal rendszerint bemegyek az ellenség közé boldogítani őket,berohantam spotoltam vagy 8 tankot a csapat meg agyon lőtt. 
Az meg durva volt amikor 4 arty közé berohantam,gondoltam szüret,jah az artynk agyon lőtt.
Egyébként meg T49-el 564 méterről mozgás közben lőttem agyon egy T55a-t.Spotolgattam láttam a sivatagi faluban házak közt ST-1 csapattárs ru-251-et öli,oda mentem seggbe durrantottam oszt kampec.Mentem tovább segíteni e100 Td csapattársnak,sikerült neki spotolni,de közben a bázisra bement leopard PTA és a 3 arty közé beszabadult egyet megölt és menekülni kezdett,mögé kerültem és durr.
4 lövés 4 találat 3 kill.T55a ST1 Leo PTA.
Volt még egy lövésem egy IS-be,az ellenség artyja ugyanis Is-el volt platoonban,bele is lőttem 414-et jó messziről.