World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem nem fogott meg elsőre, de nem is taszított el magától, inkább csak azt éreztem, hogy jobban meg kéne ismernem. WoT-ban tényleg max 1-2 hónap és kifejlesztek mindent, amit akartam, utána a felszabaduló WoT időmben megnézem a WoWs-t.
Nekem egy gondom van vele, hogy olyan mintha játékhajókkal tolnám. Már a tanknál is van ilyen érzés, mert legénység nem látszik, élet nincs a pályákon (leszámítva a pár röpködő madarat meg pillangót), tehát mintha játéktankot tologatnék. Persze, tudom, ez így hülyeség, mert játék tank ez, de a ha lennének gyalogos katonák, akik akár mindig ugyanazt csinálnák, futnának valamerre, nem tudom, meg ha látszódna a parancsnok, mondjuk amikor bino aktiválódik, felpattanna a belépő és kikukucskálna a parancsnok (ahogy elméletben ez történik/történt is) sokkal életszerűbbé tenné az egészet. Jobban bele tudnám élni magam. Láncfelrakásnál kiugranának és mint a forma1-ben körbevennék a tankot és dolgoznának, szerintem az nagyon királyság lenne.
A tank még hagyján, mert relatív kicsi, de amikor egy böszme nagy hajó csak van és semmi élet nem látszik, akkor nagyon műíze van.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.20. 10:44:10
Azok után,már nem akadsz fent a "gagyi-n"<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
https://wotinfo.hu
cyka blyat
Az ágyúja meg baromi jó. Lenne, ha nem lenne olyan jó francia szokás szerint rohadt hektikus. Néha a légy bránerét is ellövi, néha a hegyoldalat se találod el vele. Ha meg teljes beszűkülés nélkül lősz vele, akkor szinte biztos a mellélövés, ami azért idegesítő, mert a célzásideje elég jó, de azért annyira mégsem. Bár lehet, hogy csak az M48 elkényeztetett. Az többek között azért zseniális, mert szinte nincs célzásideje. Kigurulsz, lősz, 400 méterre is biztosan találsz, az ellenséges tank meg mire egyáltalán elkezdene célozni, te már rég a fedezék mögött piszkálod a körmöd. Amit még nem szeretek a 30 Protóban, hogy akárki, akárhonnan lő rád, ha már egyszer elsült az ágyú, tuti, hogy sebződni fogsz. Ez tényleg nem pattint soha semmit, sőt, még mintha be is vonzaná a lövéseket. Egész hihetetlen szögekből és helyeken lövik be a tornyát, testét, mindenét. Gyakorlatilag ha csak egy ötcentis rész lóg ki a tornyod csücskéből, tuti, hogy betalálják, és sebeznek is rajta.
De hogy ne csak rosszat mondjak róla, modulsebződés tekintetében kellemesen csalódtam benne, a legtöbb francia géppel ellentétben egyáltalán nem modulsérülős, nem is ég, a lőszerét szerintem egyszer nem lőtték el 80-90 csata alatt. A vezetőt néha kikapják, különösen a frontális HE találatok, de a legénységsérülések se gyakoriak.
Egyszóval jó gép lenne ez, legalábbis gondolom az adatai alapján, és lehet, hogy többet is ki lehetne hozni belőle, de valahogy nem érzek rá hogyan, ami azért medeknél nem gyakran esik meg velem. Ez az átlagsebzésemen is meglátszik, bár a többi T9 meddel jóval több csatám van: Type 61 - 1981, M46 - 1980, T-54 1919, E 50 - 2241, AMX 30 - 1780.
Aztán ki tudja, lehet, hogy csak még 100 csatát bele kell tenni, de egyelőre nem nagyon érzem mikor vezetem, hogy hol és mi lenne az én dolgom.
Ruinbergen köztem és t10 közt egy utca távolság volt,én az utca egyik sarkán álltam ő a másikon,nem mentem ki hogy meg tudjon lőni,ott volt egy ablak a sarkon,nála is volt egy,a két ablakon keresztül a tornya legteteje látszott ki,és sikerült.
Kilőttem.
Már 9.15-ben ezeknek jó részét eltüntetik.
A játékosok csak megunták azt, hogy a pálya 1/4-e vagy 1/3-a elérhetetlen.
Port pályán lévő búvóhely tényleg jó volt XD
Mountain Pass közepén lévő dombján lightokkal fellehett régen menni. Jó is volt az.
angelus1991ster.blogspot.hu
A legtöbb hegymászás nem sok mindenre jó, mert fedezék az nincs mindenhol, de van pár gyögyszem. Sacred Valley-n pl felment az arty oda és az ellenség nem találta meg, majdnem döntetlen lett a sok retard annyira meg akarta ölni az artyt <#crazya>#crazya>
A másik hegyen meg egy batchat szívatta halálra a foglalni igyekvő hősöket. Van pár tényleg jó hely, ahol takarást is lehet találni.
Szóval vannak hasznos helyek, de sajnos a legtöbb ilyen lehetőség megszűnik és lehet újakat tanulni vagy elfelejteni.
Ok, a WG ki akarja jelölni a támadási irányokat (bár ha megkérdeznek 1 darab értelmes játékost az új fizika kapcsán, akkor elmondta volna, hogy így sokkal több helyre fel lehet majd jutni, de storm jobban tudja ezt, így jobb, nem kell kérdezni és ha becsusszan ilyen gixer, akkor maximum kirúg egy véletlenszerűen kiválasztott fejlesztőt, hogy ő volt a hibás).
Pedig sokkal ötletesebbek lennének a pályák pár trükkös hely meghagyásával. Emlékeztek a porton a lerombolható házra oldalt? Ami pont úgy nézett ki, mint a többi, de oda el lehetett úgy bújni, hogy esélytelen volt az ellenségnek bejutni (persze kellett ehhez egy elrettentő erejű alfa vagy nagy rof a láncoláshoz, egy t34 hiába bújt oda, bementek érte)? Engem egyszer egy rohadás genya szakasz betolt maga előtt, mint pajzs és én kaptam a jpze100 lövését, aminek marhára örültem.
Jó lenne pár ilyen hely minden pályán, amik nem adnak olyan nagy előnyt, de mégis lehetne kicsit trükközni. Feldobná a pályákat.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Artról meg nem is beszélek, hogy a 76-os ágyú pontossága (0,41), és célzásideje (2,9) fényévekkel sz@rabb, mint az 57-esé. A tűzgyorsaság meg no question...
Nekem az 57-es megvolt a T-28-ról, így eleve azzal kezdtem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.19. 14:21:46
Hiába van az Is7-nek jó dps-e papíron ha a tilaja nem talál el semmit.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
A hasát azért nem lövik be sűrűn, mert:
- leggyakrabban nem látnak, csak "éreznek", így eléggé kicsi a valószínűsége, hogy sebezzenek a célpontjaim (ha olyan a pálya)
- az összes tankommal keresem az olyan buckát, ha van ilyen a map-on, ami legalább részben takarja a teknőt (ha egy helyből operálok)
- közelharcban (amit elkerülnék vele, amíg csak lehet) meg bízok az ágyúmban és a frontpáncélomban, meg a mozgékonyságomban (így oly sűrűn nem láthatják a pocakját)
Igazából akkor van veszélyben az Obj. 263 a közelharcban, ha vagy túl alacsonyan, vagy magasabban elhelyezett ágyúból lőnek rá: az LFP, ill. a motortér, a lövegpajzs előtti rész a gyengéje ilyenkor.
Amúgy a legjobb alap-DpS-ű T. X-es TD-ről beszélünk, 290-es alap-átütéssel, ami elégséges tud lenni a legtöbb helyzetben...
A T-34 és a T-34-85 eléggé jó tankok a szintjükön, nem kell tőlük félned - természetesen, ők is nagyon meghálálják, ha már 2-3 skill-es a legénységük. Igaz, hogy az ágyúsüllyedést nem nagyon ismerik, de pl. jó camo-val még TD-ként is helyt tudnak állni.
Azt meg nem értem, hogy a T34-et (T. VIII amcsi prém) miért rühellted, veszteséges kört futottál vele?! <#idiota>#idiota>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Vedd elő a diplomáciát, és próbáld a felső vezetéssel megértetni, hogy mivel nem állandó a kínálat, most kell beszerezni.
Mondjuk egy közelgő névnap, születésnap ajándék állományát lehetne vele kiváltani. <#vigyor0>#vigyor0>
Malinovka
Charioteer
Szerzett tapasztalat:47 Szerzett kredit 14 268 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 9 849)
Javítás: -9 849
Total: 4 419 WN8: 145 (6)
Indulás után azonnal megölt csapattárs is7,hogy miért nem tudom,talán nem tetszett neki hogy megelőztem.
Mivel nem lőttem vissza neki ő meg 3 lövésből kinyírt,szépen be is kékült.
Jah és nulla sebzést csinált.
Én akarok még prém tankot,de Rudy nem tetszik.Meg az különben is ruszki,inkább angol esetleg francia vagy japó kéne.Most rámentem az angol francia tankokra,és nerf miatt még japó heavy is megfordult a fejembe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 10:05:28
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A hülyeség néha nagyon ragadós.
Ami meg a MM-et illeti, abból is kaptam ízenlítőt. A T-34-gyel mentem Abbey pályán, persze T7 csatában. Nálunk egy Churchill I és egy BDR G1B képvislete a heavy vonalat. Odaát T29, T-150, KV-1, KV-1S, Churchill I. <#wilting>#wilting> Nyilván így annyi esélyünk volt, mint Szálasinak a Népbíróságon. Ezek öten akkor is legyalulják a pályát, ha félig hülyék, és csak mennek előre, és lőnek. <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.19. 08:10:35
* az MM nem folyamatosan T7 csatába rakná
* ha olyan csapatba kerülnék, ahol valami agykapacitás is fellelhető
De mivel ezek a feltételek nem állnak fent, így ma reggel 4-ből 4 bukta az eredmény. A legutóbbin már csak röhögni tudtam. Vesztésre állunk (6-9), de talán 3 tankunk bent áll az ellenfél cap körében, míg a miénkben csak 1 ellenség áll. A visszaszámlálón látszik, hogy mi előbb foglalunk be, mint ők. Kezdtem reménykedni, hogy végre nyerünk. Erre mindhárom ökör kijön a körből, és nekiáll egy artyt üldözni. Itt jött el quit....
De az, hogy a TS-en pl. az angol halálcsillaggal 1 mellét sem tudtam lőni, pedig aztán ha vmit, akkor ezt támogatná annak az ágyúnak a statja, míg a "rendes" wot-ban annál az ágyúnál 1000x különbel sorozatban adja a miss-eket... <#shakehead>#shakehead>
Kíváncsi leszek pl. az Obj. 263-ra: a TS-en nagyon belevaló gép - az egyre fogyatkozószámú, neki való pályákon - , szemből alig-alig lövik át, míg oldalról bármi megeszi - de legalább mozogni, forogni tud, nem úgy, mint pl. a D.Max - , az ágyúja meg egyszerűen fenomenális: nem üt oly nagyot, de kiváló pen-nel bír, gyorsan újráz és szintén a pontlövők közé tartozik - közben meg nem dobja el az álcáját (BIA, camo, festés) - , aztán, hogy ebből majd mi marad a vanilla wot-ban... (sok jóra ott nem számíthatok a script miatt, ami feltűnően nem kísért a TS-en)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én ezt az E 50-nél vettem észre leginkább, az egy vadállat gép T9-ben. Az E 50M mindent tud, amit az E 50, jobb átütéssel, és valamivel jobb mozgékonysággal, de hiába világbajnok gép a kistesó egy tierrel lejjebb, ez kevés az üdvösséghez, az M már csak olyan "okés" fíling T10-ben. Kérdés fog-e ez változni a (dobpergés) global rebalance után. Mondjuk a 10-es Tróger lecserélése már értékelhető lépés a T10 konszolidálására.
Nem értem én ezt, pedig még 96-97%-osak a legények a kilencen, mégis. További öröm, hogy 25e kreditet hozott a két kör összesen, előtte meg kb ennyit buktam körönként a tízessel.
Nem tudom megmagyarázni. Nyilván a magasabb tier is az oka, de most oldalba kaptam a kilencessel egy E100-t és mindhárom lövés sebezte a görgőn. Utána jpze100, szintén 2 sebzés, a harmadik már csak azért nem befordult. A tízessel meg ha 4-ből 1 esetleg 2 sebzés, akkor már öröm volt. Hogy ez hogy a phaszban van, nem tudom.
Marad a kilences nekem, most már biztos, de nem adom el még a tízest. Nem viszi állat módon a kreditet a kilences, sőt hoz egy keveset és valahogy sokkal jobb csatákat tudok vele menni. Nerf után meg majd meglátom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.19. 00:36:20