banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Tegnap feltettem ezt a wg modot a top tanks eventhez. Éppen a harmadik gunmarkot csináltam vk 30.01D-vel pár napja, és ennek köszönhetően top 3 vagyok azzal a tankkal az eventen (vagy voltam, nem tudom du. Néztem utoljára) Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki lenne szíves linkelni egy friss állást arról a tankról? Egy hétig nem leszek gépközelben, telefonról pedig egyszerűen nem tudtam odanavigálni, és hát mégiscsak b.ssza a csőröm, jó volna néha megnézni az állást :)

Egyébként itt hozzátenném hogy egyáltalán nem tartom valami hű de teljesíthetetlen vagy csak szerencsén múló dolognak a top 3-at, sorozatban odafigyelve menni kell egy tankkal 60-70 csatát, felszerelve minden földi jóval, összpontosítani és simán teljesíthető. Semmi emberfeletti nem kell hozzá, nem éreztem hogy bármi kiemelkedőt csináltam volna csak mentem kb. 50 csatát és tessék. Még mindig nem értem a múltkori méltatlankodást. :)