World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a 'nem menekülésdi' akkor jó, ha tudod, hogy az "önfeláldozásoddal" a rajtad keresztül tovább robogó ellenfélnek már kicsi életereje van, akiket a többiek kinyírnak.
angelus1991ster.blogspot.hu
link
Csak egy -két gyöngyszem: " Why thats a game breaker? It actually really does what it was supposed to due. It will prevent camping Yeah, thats true."
és a másik:
"The mod is incredibly good, its something that should have been included in the game"
Ui: Nem flame-keltés, csak ennyire nem gondolják végig egy átlag játék lezajlását? Az arty nem a campereket lövi, hanem akit először spottolnak, ott meg rangsorolnak xvm , oneshot ,és akinek már egy pár darab agysejte is van tier és osztály alapján, így a heavyk csak mégjobban megszívják, a rohangáló médiumok ugyanúgy megússzák, aTD-k meg már egy jó ideje alig számítanak lol.
Trance&Friends nothing more..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.05.17. 15:06:40
Cliff
AMX 13 75
Szerzett tapasztalat:3 075 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 24 424
Csatában elért Achievement Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Javítás: -932
Lőszer: -2 398
Total: 21 094 WN8: 6 775 (100)
Megvettem ezt a vackot,valahogy nem az én világom és nem találjuk a közös hangot,de néha egész jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 15:01:35

T49 meg 403 méterről úgy kioperálta td-t fedezékből mint a huzat.
Győzelem
Mountain Pass
T49
Szerzett tapasztalat:2 712 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 28 047
Csatában elért Achievement Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Amx 13 90-be 300+ méterről 1026 sebzés,mozgás közben.
Nyolc lövés,hét talált,3301 sebzés,sajna a nyolcadik lövés bukta volt,mert pont akkor lőtték le mikor rá lőttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 14:41:27
Logikus hogy valakinek védenie is kell, de ha mindenki elmegy egy irányba, akkor magaddal baszol ki ha a bázison maradsz.
Szard le a csatákat, a végeredményt, a sok sötét szar úgysem fog papírforma szerint játszani. Hajts rá arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki abból ami van.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De valakinek védeni is kéne bakker.
Egyébként mind megdöglöttek,hülye barmok,artyk meg td-k kinyírták őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 13:57:26
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De mééért.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
T10 csata t8 stock td-vel,11 gyökér elindul egy oldalon,én meg 3 artyval maradok bázist védeni,aha,következő percben berobban vagy 6-7 t9-10 med.
Most t8 meddel bementem ugyanaz,mindenki egy oldalon mint a hülyék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 13:37:06
1200-1600 sebzések helyett jó ha kettőt tudok vele lőnni.Persze fejletebb legénységgel.Mentem pár kört artyval,bár ne tettem volna 0 sebzéses körök.Spot az nincs de agyhalottak azok igen.Teljes pályarészeket hagynak szabadon,0-át sebző top tankok,van hogy a 3 top tankunk 0-át sebez stb.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
T28 atom pontos gyorsan lő és bármit át üt szinte.Poén mikor szemből át lövöm vele JpE100-at ő meg pattan.
T28 ágyúja 7 másodperc alatt tölt,sokszor le is hackereztek miatta.T30 meg tornyos td,ha testét elrejted nagyon jó.
Én csak azért adtam el mert idegesített hogy patch után nőtt a töltés ideje.
Most T110E4 van a garázsban,de néha a T30-at szívesen visszavenném,ha lenne pénzem rá.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
...de szeretnélek megkérni, hogy ha módodban áll, akkor adj már nekem is abból a szerből, amitől ilyen csuda dolgokat vizionálsz!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
De érdekes hogy remeg mindenki T22 nef miatt<#action>#action>,mintha olyan sokat lehetne látni a csatákban.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az első csaták beetető jellegűek, akkor minden szép és jó, de 10.-20. után elkezd pontatlanná válni a gép, ahogy teljesen szabad kezet kap a script.
Visszavettem a Ferdi-t, mert a "3k-t sebezz" TD-küldetésre alkalmatlan volt a D.Max a script miatt. Láss csodát: a 90%-os (+1 80% átképzett tizedes) legényekkel 10 küldetésen belül megvolt ez az akadály is - tudom, hogy a Ferdivel ez nem túl nagy szám, a saját(+1) tier-jében és jó pályán. A kezdetekben mintha nem is ua-al a wot-tal játszottam volna: minden lövés a célzóköz közepe táján ült és ritkán pattogott (vagy ment mellé), de eltelt a kezdeti "védett időszak" és megmutatta a játékmotor, hogy nincs kedvezményem, nekem nem marad végig játszható a wot: elkezdte a melléket/pattanókat lőni (átlagban 3-4x több, mint addig) és csak ezzel elérte a rendszer, hogy visszasüllyedjek a "vörösiszapba", ezzel a géppel is, amit pedig kedveltem és jó eredményeim is voltak vele anno...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ezt a második szerveren eszközölt változtatásokat úgy kell érteni, hogy azok kiegészítik az elsőt vagy ahelyett vannak? <#merges2>#merges2>
Most a japán nehezek meg a rigger tank nerfe elmarad vagy mi lesz? Mert a második csak térkép átdolgozásokról meg a Csiftein prémiummá válásáról szól. Mi történt? Visszavonták az O-I-k meg t22 nerfét? http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3505-0-9-15-test-1-vs-test-2
Szóval ott nem csak esztétikai probléma...
Gondolom ennek volt a feladata az útjába kerülő akadályok, bunkerek lerombolása.
Csak ugye a WoT-ban nem lehet használni a párhuzamos ágyúkat, gépágyúkat, és a torony ágyú mégis csak használhatóbb.
Bérbe vehet? reklámfelület...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
No, mindegy, azért fun volt. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.16. 19:24:04
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
engem klánba meghívni sem tudnak
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.05.16. 15:45:14
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Bérbe vehet? reklámfelület...
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.05.16. 11:10:40
De ha nem voltàl akkor passz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...