banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nem tudom, hogy troll-e, de egyébként az egyik legnagyobb illegál mod beszerző hely kapcsolódik a plazma keks-hez és egy érdekes szempontot és adatot tett hozzá a beszélgetéshez.

Beszédes számok amúgy, hogy a 9.16-hoz összesen 50e-n töltötték le a frissített verzióját annak a most már illegális modnak, ami mutatja a térképen a ledöntött/megsemmisített/eltaposott objektumokat. Ez csak egy mod, talán nem is a legnépszerűbb illegál mod, ha lenne valami sorrend. Mondjuk ez qrva g.ci egy mod, mert már több végjátékot gyanúsan emiatt buktam, hogy nem tudtam meglepni az ellent. Próbálok nem dönteni fát, rombolni, de szinte lehetetlenség, ha menni is akarok. Kellemetlen azért, mikor ott várnak az ágyúcsövek és én meg azt hiszem, hogy most meglepem őket.

Őket mind kibannolják? Akkor mi lesz éves tervezett bevétellel egyébként? Szerintem maga tulaj rúgná személyesen p.csán meg ki azt az ügybuzgó funkcionáriust, aki tízezres, százezres létszámban bannolna ki játékosokat.

Azt a részét továbbra sem értem, hogy miért nem azt csinálják, hogy akit elkapnak illegál moddal, annak egy ideig vanila klienssel kell játszania, mert nem töltene neki semmilyen modot be a progi. Az acc is elértéktelenedik így, tehát az se lenn utána megoldás, hogy eladja a csibész.

Plazma Keks
    2016-10-15 at 5:14 pm

YEA !!! They will ban half of EU server ?!?
    Nope…
    C’mon, I got 50k downloads for destroyed objects just for 9.16, ALONE. Are they gonna ban 50k people ? Who the f**k will; stay to play this unbalanced RNG screwed Belorussian crap ?
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.10. 17:52:23