World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelus1991ster.blogspot.hu
A sors iróniája, hogy ezek a gépek segítettek anno Izraelnek.
tele vagyok ilyen meccsekkel, a stock szarommal, de mivel állandóan veszítünk, az életben nem lesz meg a nagy löveg, mert mindig 30-400 xp-ket kapok. Baromi jó lenne, ha a játék az elért eredményt váltaná XP-re , nem a győzelmet venné figyelembe....
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.05.14. 17:55:52
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
http://pkwot.blogspot.hu/2016/05/915-beach-hangar-by-wg.html
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.14. 14:36:59
DeviantArt-os kép ez?
Ja! Lesz vajon arra esély, hogy a holocén végén talán-talán a Bromwell csak natúre megvehető lesz XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.14. 14:10:18
Egyébként hol hallanám vissza, azt se tudják ki vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár a zsidózásodat nézve... inkább nem mondok semmit.
SG.hu fórumának játékokkal foglalkozó legtöbb hozzászólással bíró World of Tanks topikjában egy komolytalan "náci" troll hitlEres képeket illesztgetett be. Amire válaszul az adminok bannolták a francba.
Megtévesztő sokszor ha csapatomban sok a sárga és zöld, míg az ellenségnél sok narancs és vörös van. Aztán mégis az ellenség győz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.14. 11:31:01
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Itt csak komolytalanok vannak. "Nácik" és "bolsik" is elég gagyik voltak, az angszoc eszméje na az a végső állapot. Mindannyiunk rémálma.
#375117 : Buzi "nácik" , az SA-sok voltak. Azokkal számoltak le elősször az nsdap-sok. Hosszú (!) kések (!) éjszakája is érdekes elnevezés erre a leszámolásra. Buzi "nácik" is régi hagyomány, lásd. spártai és más hellén katonaállam.
De a homár nácikat sem szeretem.
De majd ha feljön Yossarian törli őket.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Simán volt már, hogy odatettem a vasat, aztán "vesztes" meccset megnyertünk. Korábban voltak olyan pillanataim, hogy "már megint?", franc beleveri... nem csináltam azt, amit kellett.
Mióta így csinálom, jobb... 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A homár hírességek nagy könyvében biztos előkelő helyen van,hisz az első híres homár,bááár,mivel titkolta hogy homár a homárokat is irtotta,így lehet hogy kicsit morcosak is rá.<#nemtudom>#nemtudom>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
(ezt megcáfolandó, én egy átlag player vagyok, közepes statokkal kb. szóval nem paradicsom... de nyertem már 1vs1 kupát, és sok aranyat is mikor kipróbáltam az ESL-dolgot...)...mindezt csak tanácsként írtam, nehogy már leüljetek játszani, és még ezen is idegeskedjetek...(persze, ti tudjátok...), de akkor inkább menjetek vissza a munkába, ott legalább pénzt kerestek az idegesség ellenére viszont. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.14. 09:57:39
Jah elfelejtettem,ez az impotens homár párt új zászlaja,bocsi.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 09:49:52
Ne az esélyeket nézd hanem játsz.
Ha az esélyeket nézném akkor én is biztos kilépnék csatából,de én sosem adom fel.
Az olyan hülye hisztis picsákon meg röhögök akik csata kezdésekor hisztiznek hogy jaj 13% esély van a nyerésre,kurva wg,buzi játékosok satubbi,a hülye okostojás elsőnek hal meg nulla sebzéssel.
A legjobb ha megnyerjük ilyenkor a csatát,ha magyar akkor még csata után esetleg fel is világosítom hogy ő mennyire szar volt.
A háttérszkript méri a pulzusod is, ezért szopat jobban ha ideges vagy.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.14. 09:26:22
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.14. 09:12:24
Más, hogy meg tudtam venni az e50m-t meg a tvp 50-t is akcióban. A tvp hozza a szokásos op gyorstüzelő stílust, de most már megértem azt, aki megtartja a tier9-t. Ami kis pluszt kap a 10-es, meg persze +1 lövés, de lényegesen keményebb csatákba küldi az MM. Szinte hajszálra ugyanannyi a sebzésem vele, mint a tier9-el, mondjuk még bejáratós, de valahogy a tier9 opébb szerintem, ha lehet ezt valahogy értelmezni. Persze a tier10 is fasza tank, csak ugye tier10-ben már van sok komoly táras dög és azokkal gyakrabban fut össze, meg a másik ugye, hogy a tier7 és tier8 között van talán a legnagyobb minőségi ugrás a játékban két tier között. Valamiért rengeteg a sz.r tier7 tank, amiket a skoda t50 könnyűszerrel elintéz, tier8-ban már kevesebb az egyértelműen sz.r tank.
Az e50m is nagyon tetszik. Azt kiba jól megcsinálták, hogy elkezd mélyről húzni az 1200 lovas motor és király morgás mellett csak gyorsul és gyorsul. Kell neki kifutópálya, mint egy böingnek, de ha elérte, akkor kiba gyors. A sofőrre felment természetesen az irányított ütközés és olyanokat rammolok a puhatestűekbe, hogy kész öröm. Mellette az egyik legjobb med ágyú, ha lenne még több süllyedése, akkor meg a leg lenne. Ez egy kiba nagy fun tank, az e50 nem volt ennyire szórakoztató. Mondjuk a statot rontja a rengeteg rammolási kísérlet és költséges is a javítás még a skill mellett is, de iszonyat fun beleszállni az ellenfél oldalába. Az ilyen puhatestűeket meg ha elkapom, akkor iszonyat mit belerammolok és nagyon sok puha tank van.
Kínai fogamzásgátló.
A fogamzásgátló a Bébi-booom ellen
Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula.
Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.
Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó
. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességébennyelendő bele Önnek szervezetében.
Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás
előtti hasmegy.
Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától.
Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte
és után 2 óra minimum.
Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét.
Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét.
Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nemcsinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.
Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájásÖn testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön
testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.
Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban
beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek!
Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula.
Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.
Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.
Reméljük jól használ. Köszönünk Önnek bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
5. csatára meglett a T-55A SPG-12-es missziója. Ideális fegyver hozzá az M44 skycancer.
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: M44
Szerzett tapasztalat: 2 055 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 21 485
Gratulálunk!
A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
Szabad XP hozzáadva: 2 000
Férőhelyek hozzáadva: 1
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.13. 22:10:50