418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    A nap csatája Igaz hogy ez még csak a 4.ik vot de mindjárt abbahagyom
    3.35 perc
  • Sherman0070
    + ha néznéd a minimapon kb. az egyetlen spot helyen volt....
  • Sherman0070
    Ez egy kicseszett ÁRKÁD játék + azon a városi pályán mit akarsz vele spottoltatni?
  • voivod32
    Nem, azok nem az eszüket használják, hanem legális csalást. Teljesen felborítva a játékegyensúlyt, ellehetetlenítve az összes páncélzaton alapuló tankot. Nekik a felderítés a dolguk, nem a kemény ellenfelek frontális támadása. Gondolom katona nem voltál?
  • Sherman0070
    Épp, hogy azok hasznáják az eszüket. Szerinted az a helyes, hogy leáll veled szembe meghalni? Mondom, hogy 2014-es játékmenetet akarsz.
  • joe662
    Ez marha jö!
    Engedelmeddel lopnám
  • voivod32
    Ja, itt a játékosoknak már van annyi esze, hogy még véletlenül se arra használják a tankjukat amire való. Nehogy egy kicsit is gondolkodni kelljen. De az ilyenek az életben szopják meg a faszt, mert ott igenis kombinálni kell.
  • Sherman0070
    Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod.
  • Sherman0070
    Tudom, hogy az tetszene ha csak pattognának róllad DE ez már nem 2014.... itt a játékosoknak van annyi esze, hogy nem öletik meg magukat feleslegesen és inkább kilőnek....
  • Sherman0070
    Ja! Retkes goldnúbok! Mi az már, hogy a light goldot ő a TD-m re?!?!?!? CSALÓ lowskill APCR szaR!
  • joe662
    Hát igen,ez a színkavalkád büntet nagyon
    Én amúgy se használtam sok mindent,de most levakartam,az össze eddigit.Maradt egy célkereszt,ingame wn8+1 statisztika mod.
  • voivod32
    Ez a leggusztustalanabb csalás, ezt kellene betiltaniuk, és bannal jutalmazni!
  • Sherman0070
    Ezért szartak ki 1 hónapon belül 4 prém tankot most.
  • Angelus1991ster
    Most jutottak el arra a szintre, hogy nem kell azoknak a bannolt játékosoknak a pénze.
  • ROMOTO
    Jah, azért látni kell hogy elindult a folyamat, egyrészt népszerű modokat emel be a wg, amit csiszolgat és folyamatosan bővíteni fog, legalábbi s ezt ígérik, párhuztamosan meg elkezdte szankcionálni az illegális modhasználatot.
    Nyílván átlépett a bot, modhasználók száma egy olyan küszöböt ami már több problémát okoz mint eredményt (a wg nek közvetve ahhoz sem fűződik érdeke hogy a többség aki csak szórakozni akar, vért izzadjon hogy eltaláljon egy nyavajás tankot menetet közben, ezért az ilyenek ha meg kell feszülni kicsit a játékban akkor inkább keresnek más szórakozást maguknak, ezt akarta a wg elkerülni azzal hogy eddig szemet hunyt az illegális-játékot könnyítő modok felett).
    Nyílván nem akarnak mindenkit bannolni egyszerre, ezt azért nem rónám fel nekik hibaként, mert egyrészt hagynak lehetőséget a felhasználóknak hogy megmentsék az accountot, a másik hogy így a szerverek játékosállományát és a bevételüket sem csapolják meg hirtelen, aminek a levét utóvégre megint csak a játékosok innák meg, kevesebb felhasználó-bevétel-fejlesztési forrás-várakozási idő a szervereken-hater özön, stb.
  • Angelus1991ster
    XVM-et, páncélvastagságot mérő, Wn8 mérőt, Battle assistant arty nézetet, Csapat HP mérőt és ellenséges tank HP-ját kijelző módot és Safe Shot (ez értelmetlenül tiltva van) módot, az ingame replay visszajátszást (free camera móddal) építsék be.
    Azután támogatom a mód ellenességet.
    És onnantól kezdve csak hangokat, hangárt és textúrát lehessen móddolni.
    Pl. a Damage panel módot, zoom módot és minimap módot azóta fel se tettem amitó be van építve.
    Vagy egy Steam-hez hasonló hivatalos Műhely szerű módfeltöltős oldalt csináljanak. Aztán ami attól eltér az már szabálysértés.

Wotinfórol: "Bannolva lett egy WG-s fejlesztő is egy illegális MOD használata miatt :
    Klasszikus "akasztják a hóhért" történet a következő. Történt ugyanis, hogy az orosz szerveren 7 napos kitiltást kapott egy Wargaming fejlesztő, sőt, kirúgták a WG klánból is, éspedig nem másért, mint az objektumokat áttetszővé tevő, tiltottnak számító MOD használata miatt. A Wargaming az esetet annyival kommentálta, hogy ez az eset is ékesen példázza azt, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, nincs apelláta. Hogy ez esetben a tyúk vagy a tojás volt előbb, ne boncolgassuk, a lényeg hogy most a kígyó a saját farkába harapott (hogy felhasználjam állatos-hasonlat tárházam jelentős részét)..."
    - ha a mélyen nem tisztelt wg-sek is így állnak hozzá :D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.09. 13:40:51
  • zamballa82
    Egyet értek az elöltem fel szólalóval.
    Ne lehessen külső add ont használni!
    Tény hogy vissza eséssel jár de már most is süllyed a hajó a sok csaló miatt.
    Ha nem lépnek fel drasztikusabban akkor körbe lesznek röhögve.
    Valamennyi add ont vegyenek be a játékba és a többit egyszerűen le kell húzni a wc-n!
  • Pares
    Az a "mod", ami mutatja, hogy az ellenfél hol döntött vagy rombolt tereptárgyat, messze az egyik, ha nem a legundorítóbb csalás az egész játékban. CW-n már úgy kell taktikázni, hogy az ellenség spot nélkül is látja hol vannak a tankok, csak mert kidöntenek néhány kerítést... Bár nem ez az egyetlen csalás, amit előszeretettel használnak szerintem. Egyszerűen hihetetlen meddig fajult a dolog. Komolyan mondom, sosem voltam annyira biztos abban, hogy az ÖSSZES modot le kéne tiltani a picsába, mint most. Ha képtelenek hatékonyan kiszűrni a modok közül a csalásokat, akkor eleve ne is lehessen modolni a játékot.
  • endrodiz
    Tier X csataban Amx 13 75-tel Top 5. sebzes es top 2. xp. Vesztettunk. Meccs utan kapom a szerelmes levelet Grille 15-tol, hogy milyen retard vagyok es megyek a youtubra, hogy milyen szarul jatszok. Egyebkent en voltam az utolso a csapatbol, nyilvan szar vagyok, hogy nem tudtam 8 enemy ellen lehozni a meccset,
    De miert engem talal meg ez a farok?!
  • ROMOTO
    Valami 0,6% át bannolták az aktív játékosoknak (1 hétre vetítve) az orosz szerón, elvileg kb. 6% körüli a csíterek száma mindenféle adatokból leszűrve (devek félhivatalos infóil, tiltott mod készítő oldalakról összeszedett infók, stb.) Logikus hogy többet találtak, csak minden 10 iket bannolták szándékosan, hogy észbekapjon a többi.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.09. 12:49:02
  • suba53
    Valószínű nem akarták, hogy kihaljanak a szerverek :-).

Ha letelik az egy hét ban, addigra a csalók zöme törli a modjait. Akik meg az első körben nem voltak tiltva, és ezért azt remélik, hogy megúszták, azok a második körben esnek pofára, majd annak a hírére már tényleg mindenki kitisztítja a profilját.

Legalább is ez lenne logikus, ha tényleg sokkal több csaló van, mint az első hullámban tiltottak száma.

Ha meg tényleg nem találtak többet, akkor nem is olyan rossz a helyzet.
  • Angelus1991ster
    Picsába :(
    Nagyon ajánlom, hogy ezekért meg az adventi hülyeségükért, eljön az a 'megváltó' akit várnak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az antikrisztust.
  • joe662
    Igen.
  • Angelus1991ster
    Az akciós Black Mutz vásárlásánál a Gift lehetőség akkor blokkolva van?
  • Tono34
    Szerintem már tanultak a hibájukból..
  • Angelus1991ster
    Ezt ajándékba féláron meglehet valakinek venni?
  • endrodiz
    Mutz Black Edition :D
  • ROMOTO
    Én úgy hallottam hogy még 2 banhullám van beütemezve ami fix, csak a wg tudja miért döntöttek úgy hogy apránként bannolgatnak, de azért nem kell atomfizika hozzá hogy kitalálja az ember hogy a wg nek is megéri hogy hagy időt a tiltott mod törlésekre. Már hallottam olyat is hogy ban belengetésének hírére a csíterek 2/3 ada törölte a modokat, egyes bloggerek begyüjtöttek hozzá egy csomó adatot, nyílván az épeszüek nem reszkírozzák a accountjuk elvesztését.
  • HTS s3rg1nh00
    a számláló banhammer,ami a töltésidőt kiírja az nem (van különbség,régebben nekem is volt olyan ami visszaszámolt de ahogy belejöttem töröltem a modok közül),autoaim+ szintén ban.utolsóra meg annyit hogy attól függ,a saját tanké engedélyezett,a más tankoké nem (máig használom,szóval valid info)
  • Plata
    Szerintem prémek közül is bannolnak,meg merem kockáztatni hogy a csalók 90%-a prémes.
  • Angelus1991ster
    EU1 nekem is zavartalanul működik.
  • Sherman0070
    Nállam EU1 működik.
  • yossarianHUN
    Remek, a napi kemény három darab csatámat sem hagyják lejátszani
  • progi11
    igen
  • joe662
    Yess
  • yossarianHUN
    Más alól is kihalt a szerver?
  • joe662
    Mind1 azért akkor azt,leszedem.
  • yossarianHUN
    EU-n minimálisan van jelentősége, bár épp most nemrég volt ugye az a mindhárom szerverre kiterjedő banhullám. Azt leszámítva viszont évek óta mindenki azt csinál EU-n, amit akar, illegális modok ide vagy oda.
  • Sherman0070
    Nem lesz itt hatalmas bann wave.
    Le merem fogadni, hogy bannoltak közül az összes Free2Play account volt.
  • joe662
    Upsz erröl lemaradtam.Ennek ellenére az Omc-ben biztos,de az Aslain-ben is benne van,azt hiszem.
    Na mindegy,max kiveszek egy hét szabit:-/