banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezt nehezen akarom elhinni lóri statok

SA47-el ? Jó, valami A verzió, de a hard/kemény statjai szinte koppra megegyeznek. Ezzel a mobilitással meg nem is kevéssel gyorsabb töltés idővel, mint az amx50100? A gun dep nem ismert, de a lóri úgy emlékszem jó volt. Azt a qrva ez lesz ám a kredit gyár, ha így marad. Basszus. Ezek tényleg nem vicceltek, hogy használható prém tankokat dobnak be. Nem vagyok egy nagy király 50100 játékos, de ha elkaptam a fonalat 3e sebzés simán, néha több. Ez a lóri meg még gyorsabb is lesz és szerintem jobb gun dep, gyorsabb töltés idő, talán valami értékelhető kamo is, bár ebben nem vagyok biztos. Ez nagggyon finom gép lesz. Ha veszek valaha is tier8 prémet, akkor ez lesz a jelölt vagy még a meglebegtetett prémium T71 is érdekelne, de arról nagy kuss van.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.02. 23:27:13