World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor sem mennék ha fizetnél aranyat... valszeg úgysem vagyok elég magyar neked, mivel nemzetközi klánban tengetem napjaimat...<#banplz>
Lunki88
Végre! Úgyis kellett már egy magyar klán amely betöltheti a ZWACK után keletkezett űrt. 😄
Méé pont ferengi.<#wilting>
Én inkább akarok lenni klingon,naaaa.<#whatever>

tigrincses
elég ha golyófogónak elől haladsz mindig! <#alien>

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
te liberális ősszutyok 😄

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Végül is, igen, a 150+ mérföld/órával (240+ km/ó) száguldozó light-ok és a 110 mph/h-val (177+ km/ó) ügető közepesek tényleg lassabbak a láncavesztett TOG II-nél, neked még ezt is elhiszem, mint a wot ferengi szekciójának oszlopos tagjának! <#hehe>
A térképek szépsége viszonylagos, de abban igazad van, hogy a wot-ban nem ez húzza le a játékélményt!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.10. 11:21:22

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tavaly nyáron amikor volt homár felvonulás vagy mi a rák,a játékban volt az üdülőbolygón homáros díszítés,na akkor a hun cseten kiakasztottam rendesen két langyit. Csupán trollkodásnak indult de tökre kiakadtak,állati nagy poén volt.<#whatever>

joe662
Èn jobb vagyok nàla:-D mert az èn szakasztàrsaim nem mindig halnak meg,nem ugy mint neki:-D:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na nee,te vagy James Bond?<#wow2>
Szóval te vagy a 007-es ügynök.
De előre szólok nem veszek porszívót.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 10:39:20

joe662
Te kis homofób:-)
Nem tudom,de majd beèpúlôk kõzèjûk,ugy is ez a szakmàm:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jaj ne már megint jön a magyar gárda féle homár felvonulás? <#vigyor>
Tényleg a buzifesztivál valamikor ilyenkor szokott lenni nyáron nem?Emlékszem tavaly a nyári fesztivál előtt volt valami homáros dísz.
Ha nem írsz tigrisnek választ észre sem veszem hogy írt,sg bővítmény ignorálja.<#vigyor>
Tényleg a homár fesztiválon a gárdának van saját autója?vagy az egész felvonulást ők rendezik?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 10:26:53

joe662
Èn megyek:-) de csak akkor,ha ôszeèrintett tankcsõvel:-) vonulunk a csatàkba:-D:-D:-D

tigrincses
[ _MG_ ] Magyar Gárda klánban felvétel van! Bárki jöhet, bármilyen szinten aki elég MAGyarnak gondolja magát! 😄 Elsődleges cél egy állandó SZAKASZ felállítása és persze egy jó társaság kialakítása. Jöjjetek bátran. <#awink>

Jah épp írni akartam hogy eszembe jutott hogy a mechwarrior nevű robotos fosra gondoltál.hát abban aztán sok taktika nincs,ami meg azt illeti az MWO pályáihoz képest a WoT térképei sokkal szebbek,az MWO pályái unalmasok és fantáziátlanok.
Ha a tankokról leveszed a láncot és a legénységnek kéne elvonszolni a pálya közepére,akkor itt is tartana félóráig középre érni.
WoT-ban gyors járművek vannak az MWO-ban tohonya szarok,de ha a pálya nagyságot nézzük az EVE-ben fél nap is kevés arra hogy te elérj középre.<#vigyor>
Egyszer kezdőként eltévedtem,és autópilótával meg ugrókapuval vagy 3 óra volt mire vissza jutottam kezdő területre.<#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mi a tököm az az MWO?

Nem jó/tankcsatához nem ideális pályán ritkán lehet jót cselekedni - nagy rákfenéje lett ez (is) a wot-nak! <#nyes>
Bár, ez legalább már közepesen nagy, lehetne rajta "taktikázni" is, ha összejön (nyitva hagynak egy oldalt/részt), nem csak a kötelező cső-/face-to-face-/sarok-harcban alulmaradni a script miatt, mint az elődjén is (Kharkov), vagy a vesztü(n)kre átdolgozott pályákon...

Ebből a szempontból "becsülöm" a MWO-t: ott van akkora pálya, amin a negyedórás csatából 5 percet vesz el a középen való "találkozásig" tartó mozgás a nehezebb egységekkel - na, azon aztán lehet manőverezni, van hely hozzá! Bár, ott is a "kezdetekkor" beletett, korai, még nem kényszermódosított/kivett pályák a legjobbak, legélvezetesebbek (kivéve AP) - hiába is kisebbek, mint az újabbak!

neked csak ott? 😄
Szutyok sztálingráddal sokszor találkozom.nem szeretem,mert a csapat ott mindig hülye.

WoT kalendáriumban jövő hétvégére ez van írva: Military Parade: Soviet Tanks lehetséges hogy orosz tankokkal kapcsolatos akció esetleg ujjab leárazás lesz?
sajnos benne vannak, bár elég ritkák nekem is...
Sheltem
"Kharkovot meg Stalingrad mapok még benne vannak a játékban?"

Tegnap se találkoztam ezzel a 2 mappal pedig nem 1-2 kört mentem. Ezeket is kivették ? Bár mintha Kharkov lett volna valamelyik nap, de Stalingrad az nekem már nagyon régen(hónapokkal ezelőtt) volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Persze, hogy jó, amióta megvan, szinte csak ezzel játszok 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

No, Angelus1991ster. Mennyibe kerülne berakni a a játékba a zászlókat? <#whatever>
Na ugye hogy jó az a T49,franciától meg mit vársz?Gyáva szar mind.<#vigyor>

Tanks Sniperre nem számítottam <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kár, hogy az AMX-ünk gyáva féreg módjára elfutott és egyedül hagyott három ellen...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.09. 23:41:13

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Te kis fanatikus atlantista, te...

Saját szintjén , és még t7-esek közt vígan elevickélek. De amikor t8-asok armadáját sorsolja a szupi MM, akkor meg oly nagyon nincs kedvem várni míg kialakul a frontvonal.

angelus1991ster.blogspot.hu

Én sem bánom,de az ágyúja már így is durva.

XD Ugyanaz.

Ebből a szempontból várom már a kedves 9.15. Buffolják végre T40-est.
Olyan szép kartonpapír 😊 Megkéne csinálni:
papírmakettbe

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:56:25

Neem,hunnan lenne nekem Skoda t25-öm,nem telik nekem skoda ágra,Skoda T40-em van.<#nyes>

Én menni szibériai vidám átnevelő táborba......

Szóval akkor egy Skoda T25 gyakott le egy t5 570 hp-s Turánt. Azt hittem legalább Skoda T24. Ez kicsit nem egyenlő. Mint királynővel leütni egy bástyát vagy egy futót.

joe662
Elég szarul nyomod<#beka3>

T6 skoda nem egy vastag páncéllal el látott cucc.
Másik,ma amx13 90-el kétszer kerültem össze,ugyanaz az a balfasz ugyanúgy goldal,a másodiknál már beírtam neki mikor megöltem T49-el.<#vigyor>
Viszont másik csatában én is megkaptam a magamét,T32-t full hp-ról ellőttem,azt az ugatást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 21:48:46

Bokrokban megbújó népelnyomó burzsoá imperialista-kapitalista kémesdit játszok.

joe662
Mi lett az avataroddal<#fejvakaras> se név se semmi<#szomoru2>lefokoztak vagy mi a szösz<#hehe>

Matyi ne fárasszál már tovább.
Miért mivel lőjjön? HE-vel? 32 lőszerből álló csudisok lőszerkiszabata miatt csak a biztos átütéssel szabad operálni. Főleg ha az MM megáld sok t7-essel.

Más tanktól elnézted ezt volna mi? Te solva.<#alien>

"Te,most esett le hogy ez kurva vicces,magyar játékos cseh tankkal kilő egy magyar tankot cseh játékossal."

Helyesebben:
"Te,most esett le hogy ez kurva vicces,jász-kun játékos cseh tankkal kilő egy magyar tankot cseh játékossal."

Amúgy annyira nem fogyott. Török kézben sem látni belőle.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:40:00

joe662
Teee F..szláma,még hányszor kell szólni a kurwa spoilerért<#fejvakaras>

Különösebben nem izgat hogy magyar vagy sem,úgysem magyar ült benne hanem valami cseh,és egy hülye lúzer volt,goldal lőtt.
Te,most esett le hogy ez kurva vicces,magyar játékos cseh tankkal kilő egy magyar tankot cseh játékossal.<#taps>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 21:33:18

Szívből örültél neki?
Örültél, hogy ősi népeidet asszimiláló gyaur népségének gyártmánya elhamvadt?

Tök egyszerű,a T49 olyan mint a Kor.
A Kor-t is imádom,a második képen az van.Az enyém full torpedóra van szerelve,álcából harcol,sosem jön ki álcából,irtó fun.
Elég sokat költöttem rá,spéci torpedós konzoljai és felszerelése meg is hozta a gyümölcsét,egyetlen lövéssel akkorát lő mint mások fél perc lövöldözéssel.
Jah eszembe jutott még egy felirat amit feltennék.Az hogy:
Hitler egy impotens buzi.
<#nyes>
Megnézném mit szólnának hozzá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 21:28:20

Én ma találkoztam T5 magyar taligával,skoda úgy szétkapta mint foxi a lábtörlőt.

Aztán még én vagyok buzerálva, ha egyenlőséget akarok a World (érdemes a szót figyelni) of Tanks-ba.
Nyílvánvaló , hogy burkina fasoi játékos max akkor fog gépközelbe kerülni, ha a fővárosi egyetemük hallgatója.

Klingonok miért jönnek be? Részleteznéd solva.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:24:57

Én fizetnék egy klingon jelért.

Vagy a kedvenc hajómat rátennék.

Vagy fizetnék egy olyan feliratért hogy:
K anyátok nácik,esetleg ruszkik haza,vaaagy buzi az összes neonáci

<#vigyor5>

Téged bírlak Light Vader.
Te legalább tudsz normálisan írni. Vicces is lenni, nem pedig egy beszáradt kiégett 40-es vagy. Akiről simán eltudnám képzelni, hogy a 4 nap egy könyvelő életébőlnek főszereplője. Rólad nem, szerencsére.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:20:45

joe662
Mivel a Turán miatt már nem tud,a Toldit lehet sikerült feldolgoznia<#mf1>,ezért kell neki egy új vesszőparipa<#banplz>

tigrincses
MAGYAR GÁRDA FELVÉTELT HIRDET! Aki elég MAGyarnak érzi magát az bátran jelentkezhet! <#violent>

(MG)

miert nennyibe kerul te kis zseni?😄D hiszen te mar csak tudod 😄D
nalad nagyobb szarragot keveset lattam ebbe a forumba, h minden milyen draga, mert neked meg a felaru is felaron kellene, megis rinyalsz egy kiabszott kozepafrikai zaszloert, amiert soha egy fillert sem adnal, mert neked meg az is draga lenne.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.05.09. 20:56:42