418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    http://calendar.worldoftanks.eu/
    tutyimutyi: nálam pont a december 1-jei napon ott van, a német zászló jobb felső sarkánál.
  • fighter_hu
    http://calendar.worldoftanks.eu/ A pz3k-nál van egy kis sárga folt azt kell egérrel "lekaparni" és ott van alatta
  • Plata
    Én asse tom hol a kalendárium.
  • tutyimutyi2
    ti a kalendáriumban mégis hol találtatok bonuszkód gyanús betűket?
  • Plata
    Bocsi asszem lemaradtam,milyen kalendár?
  • Sunsetjoy
    Úgy, hogy folyamatosan nézed a kalendáriumot, nem minden nap van kódrészlet, írja is:
    "this year we are also introducing something extra: on RANDOM DAYS, we will be adding a special scratch-out area"

Egy ötletem van, miszerint az a kód valami kis fogyóeszköz lesz, szimpla filléres apróság, múlt éven talán csoki volt. Plusz úgysem tűnik el, később is megnézheted.
  • Plata
    Nem tudjátok véletlen hogy lesznek-e tényleg angol light tankok t8-ig,vagy ez csak valami hülye pletyka?
    Én nagyon szeretek szórakozni light tankokkal,ezért is érdekelne,főleg mert az angol tankok általában szípek.
    Ott is hagytam WoW-ot mikor erről pofáztak cseten és kicsit feljöttem WoT-ozni.
  • asolyom
    Mi a retekért jön valaki a teszt szerverre azért, hogy a saját csapattársait lődözze?
  • Solten
    Ja csak ne nezne ki ilyen kegyetlen idetlenul feketeben.

Mas: type 62 £34-ert... bwahhahahahaha.... Anno ingyer' megszerezheto volt. Mindegy, amugy is egy rakas guano.
  • kabel15
    Sziasztok,

Az adventi kódot hogy lehet majd megszerezni? Az első 2 betűje megvan, de a többit honnan lehet majd megtudni?
  • yossarianHUN
    Az.
  • Angelus1991ster
    Jó ez az IS-6/IS-6B? Tierlimites?
  • Lichtmaschin
    Jah... Én lecsúsztam
  • ROMOTO
    Jah, marhaság, az év legjobb boltjáról csúszott le aki nem giftelt azonnal
  • Lunki88
    Az csak elírás hogy bedobja 10-esbe, szép is lenne azzal az ágyúval. :D
  • Tono34
    Szerintem limites mint a sima is6.
  • McLarenpowa
    Sok sikert 175-ös pennel tier10-ben...
  • Tono34
    Még időben sikerült beszereztem az IS6B-t, 7k még megért, de 13k-t biztos nem adtam volna érte.
  • barret
    Ha ennyire zavar az alacsony winrate,miért nem javítod fel?
    Megnézed mivel megy jól a játék,avval kell többet menni.
    Ne mi válasszuk már ki neked a megfelelő tankot a garázsodból :D
    Azt el kell felejteni hogy mindennel jól megy a játék! Olyan csak a mesében van :)
    Túl jó a statod,le kell rontani az átlagos szintre...
  • ROMOTO
    Nézegettem a tier 7 es Krupp-Steyr Waffenträger td tankelemzését, magyarul röviden ne vegye meg senki...
    https://www.youtube.com/watch?v=ZEi2KxOzP3M
  • TiborTamas
    Nem jól értelmezted. 2869 főt csaló modok miatt banoltak a szerverről, és ezen felül még 1819-et az account megosztás és riggelés miatt a versenyből.
  • ROMOTO
    Pedig szimpla matek, a mai viszonyok között ahol a relatíve gyors járgányok dominálnak, a dinamikusabb játékmenet felé tolják a játékmenetet, ha a járgányok dpm-je magas akkor nagyon hamar elfogy az a hp...a csata kezdésétől számított 3-5 secben jó esetben már sebezhetik egymást a tankok. innentől pik-pak eldőlhet a meccs sajnos...
  • tutyimutyi2
    pedig már pont kértem meg a klántársamat hogy vegyen már nekem féláron egy T34 B-t :(
  • Lunki88
    Hoppá, már tényleg nem engedi. Úgy látszik rájöttek a bakira a WG-nél, nehogy már valaki olcsóbban hozzájuthasson...
  • asolyom
    Kb. nagy ívben tojok a statisztikára, csak szeretnék élvezetes csatákat menni, de állandó bukták mellett ez majdnem lehetetlen, csak ezért írtam a WR-et. Amikor 2.5 perc alatt 2-10 az állás, akkor abban sok élvezet nincs.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.02. 18:02:23
  • tutyimutyi2
    Klán társamnak megvan a T34 és amikor rámegy arra hogy T34 B ott nem engedi neki kiválasztani azt hogy ajándékba vegye
  • ROMOTO
    Felejtsd el a wr-t, azt randomban nemigen lehet befolyásolni, az a gáz ha az xvm esik, mint pl. nálam, mondjuk én rá tudom fogni a peccsenként egyre szarabb pingemre :D
  • asolyom
    Utóbbi időben már eléggé rezignáltan fogadtam a játék szemétségeit, de most már némileg kezd felmenni a vérnyomásom, hogy harmadik napja nem tudok 30% WR fölé menni. Ott szakadt el ma a cérna, amikor Himmelsdorfon elindultam a hegyről a sarokból, és mire a pályaudvarra értem 2-10 volt az állás. Ezek után csak az alábbiakat üzenem:
  • ROMOTO
    NA szerón nekem is jól jönne, t34 em van, tudok küldeni occsón...
  • Lichtmaschin
    Ha lenne időközben valaki akinek van 7000 ft-os is6 b-je es tud küldeni, az ne tartsa vissza
  • asolyom
    Hm...komoly sorban állás van a teszt szerveren.
  • ROMOTO
    Bocs, telóról 2x küldte...
  • ROMOTO
    "Nem csak szerintem faszság hanem a természettudományok szabályai szerint is. Való igaz hogy a kis szög miatt a lövedék erőhatásának túlnyomó része meddővé válik de a fennmaradó hányad is bőven elég hogy szétkenje azt az 1mm páncélt mint a taknyot. Ha hazaértem a munkából részletesebben leírom..."
    Akkor most szépen leírtad, örülök hogy a természettudományi ismereteid ilyen rövid idő alatt ennyit fejlődtek, talán kis idő múlva még egyet is érthetünk ebben a témában :)
  • Sunsetjoy
    Óh, mily meglepő :)
  • realcsabi
    Láda helyett Lada. A telefonom korrigált, Bocsi. :)
  • joe662
    Vagy a csaló módok miatt.Amúgy érdekes,hogy a 2800 banolt játékosból 1800 a toptankos versenyből is ki lett zàrva.
    Nem rossz arány
  • realcsabi
    Jaj nekem. :) egy kis gyakorlatiasság nem ártana. A lövedék kisebb mint 5 fokos szögben találkozott egy puhafém felülettel nevezetesen a lada 150 centi széles tetőlemezével. A lövedék minimálisan váltott irányt és a kasztni deformálódott. 20 fokos szögben megismételve a lövést egy mondjuk 5 méter széles felületen, azt látnánk hogy a lövedék átmegy rajta mint fos a gatyán. Mert ehhez csak annyi kell hogy a lövedék testének teljes egésze keresztezze a célfelületet. Akár 20 fokban. Ez 5 fok esetén és egy láda 150 centis tetőlemezén nem adott. Magyarul nem mindegy hogy egy mondjuk 5 m hosszú tank oldalának az első harmadát találod el kisebb mint 20 fokban vagy hátsó harmadát. Előbbi esetben átmegy rajta, utóbbi esetben a lövedék testének egészének pályája nem is keresztezi a tank oldalát. Nem tudom, érthetően írtam?
  • Sherman0070
    hmmmmmmmm
  • TiborTamas
    Az 1-3. helyezettek közül 18-at kizártak (account megosztás és riggelés miatt).
  • Sherman0070
    wat???