World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább akarok lenni klingon,naaaa.<#whatever>#whatever>
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
A térképek szépsége viszonylagos, de abban igazad van, hogy a wot-ban nem ez húzza le a játékélményt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.10. 11:21:22
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szóval te vagy a 007-es ügynök.
De előre szólok nem veszek porszívót.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 10:39:20
Nem tudom,de majd beèpúlôk kõzèjûk,ugy is ez a szakmàm:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tényleg a buzifesztivál valamikor ilyenkor szokott lenni nyáron nem?Emlékszem tavaly a nyári fesztivál előtt volt valami homáros dísz.
Ha nem írsz tigrisnek választ észre sem veszem hogy írt,sg bővítmény ignorálja.<#vigyor>#vigyor>
Tényleg a homár fesztiválon a gárdának van saját autója?vagy az egész felvonulást ők rendezik?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 10:26:53
Ha a tankokról leveszed a láncot és a legénységnek kéne elvonszolni a pálya közepére,akkor itt is tartana félóráig középre érni.
WoT-ban gyors járművek vannak az MWO-ban tohonya szarok,de ha a pálya nagyságot nézzük az EVE-ben fél nap is kevés arra hogy te elérj középre.<#vigyor>#vigyor>
Egyszer kezdőként eltévedtem,és autópilótával meg ugrókapuval vagy 3 óra volt mire vissza jutottam kezdő területre.<#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bár, ez legalább már közepesen nagy, lehetne rajta "taktikázni" is, ha összejön (nyitva hagynak egy oldalt/részt), nem csak a kötelező cső-/face-to-face-/sarok-harcban alulmaradni a script miatt, mint az elődjén is (Kharkov), vagy a vesztü(n)kre átdolgozott pályákon...
Ebből a szempontból "becsülöm" a MWO-t: ott van akkora pálya, amin a negyedórás csatából 5 percet vesz el a középen való "találkozásig" tartó mozgás a nehezebb egységekkel - na, azon aztán lehet manőverezni, van hely hozzá! Bár, ott is a "kezdetekkor" beletett, korai, még nem kényszermódosított/kivett pályák a legjobbak, legélvezetesebbek (kivéve AP) - hiába is kisebbek, mint az újabbak!
Tegnap se találkoztam ezzel a 2 mappal pedig nem 1-2 kört mentem. Ezeket is kivették ? Bár mintha Kharkov lett volna valamelyik nap, de Stalingrad az nekem már nagyon régen(hónapokkal ezelőtt) volt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kár, hogy az AMX-ünk gyáva féreg módjára elfutott és egyedül hagyott három ellen...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.09. 23:41:13
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
Ebből a szempontból várom már a kedves 9.15. Buffolják végre T40-est.
Olyan szép kartonpapír 😊 Megkéne csinálni:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:56:25
Másik,ma amx13 90-el kétszer kerültem össze,ugyanaz az a balfasz ugyanúgy goldal,a másodiknál már beírtam neki mikor megöltem T49-el.<#vigyor>#vigyor>
Viszont másik csatában én is megkaptam a magamét,T32-t full hp-ról ellőttem,azt az ugatást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 21:48:46
Más tanktól elnézted ezt volna mi? Te solva.<#alien>#alien>
"Te,most esett le hogy ez kurva vicces,magyar játékos cseh tankkal kilő egy magyar tankot cseh játékossal."
Helyesebben:
"Te,most esett le hogy ez kurva vicces,jász-kun játékos cseh tankkal kilő egy magyar tankot cseh játékossal."
Amúgy annyira nem fogyott. Török kézben sem látni belőle.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:40:00
Te,most esett le hogy ez kurva vicces,magyar játékos cseh tankkal kilő egy magyar tankot cseh játékossal.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 21:33:18
Örültél, hogy ősi népeidet asszimiláló gyaur népségének gyártmánya elhamvadt?
A Kor-t is imádom,a második képen az van.Az enyém full torpedóra van szerelve,álcából harcol,sosem jön ki álcából,irtó fun.
Elég sokat költöttem rá,spéci torpedós konzoljai és felszerelése meg is hozta a gyümölcsét,egyetlen lövéssel akkorát lő mint mások fél perc lövöldözéssel.
Jah eszembe jutott még egy felirat amit feltennék.Az hogy:
Megnézném mit szólnának hozzá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 21:28:20
Nyílvánvaló , hogy burkina fasoi játékos max akkor fog gépközelbe kerülni, ha a fővárosi egyetemük hallgatója.
Klingonok miért jönnek be? Részleteznéd solva.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:24:57
Vagy a kedvenc hajómat rátennék.

Vagy fizetnék egy olyan feliratért hogy:
<#vigyor5>#vigyor5>
Te legalább tudsz normálisan írni. Vicces is lenni, nem pedig egy beszáradt kiégett 40-es vagy. Akiről simán eltudnám képzelni, hogy a 4 nap egy könyvelő életébőlnek főszereplője. Rólad nem, szerencsére.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 21:20:45
(MG)
nalad nagyobb szarragot keveset lattam ebbe a forumba, h minden milyen draga, mert neked meg a felaru is felaron kellene, megis rinyalsz egy kiabszott kozepafrikai zaszloert, amiert soha egy fillert sem adnal, mert neked meg az is draga lenne.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.05.09. 20:56:42