A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382376 Nyilván, tehát gondolom kiemelten elemzik az olyan csatákat valamilyen algoritmus rendszerrel, ahol ugyanabból a klánból vannak játékosok a szemközti oldalon, de általánosságban is figyelnek viselkedés mintákat. Mert egyébként pont a t22 esetében volt olyan, hogy több klán riggelt egyszerre és egymásnak kihúzták. A WG fórumon volt is erről pár gondolat, biztos, hogy a WG sem hülye teljesen és tudja ezt, hogy ugye a játékosok "ügyesebbek" lettek és nem elég annyi szűrőfeltétel, hogy egy klánból legyenek játékosok a két oldalon.
Pont ezen gondolkodtam, hogy ezek simán elmondják egymásnak a TS-en, mit kell csinálni, merre, hogyan. Nyilván a csalásnak is vannak "szabályai", "törvényei", amit kitapasztaltak már eddig.
Voltam én is úgy klánban jó pár éve, hogy összerakott minket az MM egymás ellen és akkor szépen elbeszélgettünk TS-en. Kérdezték, hogy segítsenek-e a végjátékban, de nem kértem, tét nélküli random csata volt. Most egy tétre menő csatában, hát nem tudom, hogy elutasítottam volna-e a segítséget, ha ennyire könnyen hozzáférhető.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.31. 20:02:07