World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
hangulatjel akar lenni?
Mert ha igen fogalmam sincs,hol működik hol nem.
Jah menj Eu2-re.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 20:25:21
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
szoval johet meg a konycsepegteto, alig kerulne valami hablaty, halkam jegyzem meg leghalvanyabb fingod sincs h ez megis mennyi lehet, ha neked kene fizetni, de sem ábrándoznál ilyen szepeket rola, plane ugy, h kibaszott darabot sem vennel belole soha....
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.05.09. 19:59:23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyetlen pozitíuma ha van, akkor esély a Lejvvasaló-Oskin-Nicols "med"álok egyikére.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Esetleg repülőket?Vagy Hajókat?Vagy mi van ezzel a videóval?
De ez jobb.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Senki nem nézi hogy kinek milyen tank felségjelzése van,vagy milyen zászló van rajta.
Ha van rajta valami aranyos jel mondjuk egy lóhere vagy bika,azt már megnézem.
Trance&Friends nothing more..
Nagy az esélye, mivel annyi kreditem van mint a pejva így nem kaphattam meg semelyik missziót.
Másik, hogy ez mekkora poén. 😄
"Há mingyen hó végén a wégé osztja nekem a segéjkét, há me az ombucmanus is megmonta , hogj ezs nekem jár."
Ennél, nagyobb poén az lenne ha a női játékosok kapnának még többet 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 17:42:57
Tegnap a garazsban olvasgattam a chatet es az egyik klan arra jott ra, hogy ez uj osztogatta a wg mint a segelyt.
Aki allando prem acc es bizonyos oszeg felett van a creditje nem kapott semmit.
Aki standard accos es jol tolja, azaz nincs credit problemaja az 250 gold+3 nap premet kapott.
Aki prem accos, de keves a creditje az kapta az 1 millat.
Persze ez is csak egy elmelet.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
😞((
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A Fjords-ot nem bánom hogy kiveszik. Mindig felbasz mikor a top heavy-k elindulnak a hegytetőre aztán meg pingelnek hogy spotolj nekik. De legtöbbjük egyáltalán nem vágja hogy hova tud belőni a hegytetőről. Meg persze azzal sincsenek tisztában hogy a camp fest-nek nagyon hamar pontot tesz a végére egy-két értelmesebb artysta. Így belegondolva, el sem tudom képzelni mikor kezdtem azon a pályán a nem hegyoldali részen...
Persze mindig ugyanoda mentem és meg is szívtam. Ötödikre meg nem. :-)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ma, fél órával ezelőtt. GG. 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egy játékkal játszunk? Random csatáról írsz? <#wilting>#wilting>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Például tegnap a sivatagos pálya(el haluff) ne keljek fel ebből a székből ha nem igaz,minimum 3 szor de inkább 4szer volt egymás után sorban.
Nyilván nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogy mivel a sorsolás random, minél több pálya -> kevesebbszer fordul elő ugyanaz a pálya többször(pláne ritkábban 3-4 szer).
Na részemről ennyi a negatívság, egyébként én még x év után is nagyon szeretem a játékot(igen úgyis, hogy van olyan, hogy szívok zsinórban, de van olyan is hogy jó köreim vannak zsinórban). Igaz az is tény, hogy időnként kihagyok akár 1-2 hónapot amikor már kicsit unom is és olyankor esténként meló után mással játszok.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.09. 11:57:22
Az, hogy te és a hasonszőrű társaid mindenkiben szabotőrt és terroristát sejtenek, aki nem a kórussal együtt magasztalja ezt a végromlásba vezető munkálkodást, az nem az én bajom: neked és hozzád hasonló társaidnak nem kéne trollkodniuk, akkor talán ez a topik is élvezhetőbb volna!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A 8.0-tól bekerült pályák döntő többsége a kezdeti állapotában volt a legjobb - ezzel nem azt mondom, hogy mind alkalmas lett volna a csatározásokhoz - , és visszaemlékezve, inkább azokon játszanék én is (egy-kettőt (pl. N-W) végleg kihajítva), mint a mostaniakon...
A kis tier-ek tönkretételében is nagy szerepe van a pályáiknak az elvétele -> mindenkit a T8-10-be szeretne felűzni a wg, hogy még többet lehúzhasson a játékosokról!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.09. 11:11:55
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A csaták emiatt tényleg hosszúak voltak és ez kicsapta a WG-nél a biztosítékot, hogy egy maroknyi bitang foglalja az értékes szerver időt a 2x15 siemka rohamcsapat elől.
Rühellem mondjuk Kharkovot vagy Stalingrad-ot, de azokat sem törölném a játékból, mert kell a változatosság. Voltak olyan híresztelések is, hogy a jelenleginél is kevesebb pályára törekszenek a fejlesztők, de azok minőségiek lesznek. Hát nem tudom...
Amit leginkább utálok mostanában az az, hogy egy nagy csomó pályát kivettek ilyen-olyan okok miatt ugyanakkor az unalomig ismételt Himmelsdorfot, ruinberget, pedig megduplázták, és van úgy sokszor, hogy épp végzek winter himmelsdorfon aztán jön a summer himmelsdorf. vagy winterberg-ruinberg.
Komarin tipikus td pálya volt,de én heavyvel és meddel szerettem igazán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 10:19:13
Ott volt a legtöbb xpm T34-el. Délről bemenve a szigetre volt egy fél ház, aminek az ablakán átlődözve nagyon jó lehetett szívatni a sziget túloldalán felnyomakodókat. Ha az arty nem lőtt be az ablakon, akkor kiszedhetetlen voltál. :-)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A kisebb sebessége miatt megfontoltabb vagyok és nem érek oda öngyilkos helyekre. Pont ahogy Yosi mondta régebben a pattonról: nem vagy vele olyan gyors, hogy élvonalban emberkedj, ezért többet sebzel egy jó hátsó pozícióból. Ehhez szerintem jó az ágyú. 226 átütés normál lőszerrel igencsak jó egy nyolcas mednek, sőt van heavy, akinek nincs ennyi. Pontosság meg olyan amilyen. Nálam nem olyan rossz.
Atyám South Coast isteni volt T49-el mekkorákat trollkodtam ott,az volt a t49 kedvence.
Komarin-on mekkorákat trollkodtunk 4-5 éve Pz3-al.
Akkor még nem volt fizika,a víz is áthatolhatatlan volt,a kilőtt roncsok mozdíthatatlan akadályok voltak,Komarinon pz3 platoonnal kilőttünk startnál,irány a híd,mindenki másik hídra,beálltunk az ellenség bázisa előtti hídra és hagytuk kilőni magunkat,ők meg beszorultak.<#zavart1>#zavart1>
Na persze azért lődöztünk is,de ugye az ellenség bázisa előtt nem sokáig élsz.De haláli jó hecc volt.
Jó lenne ha lenne akkor tudnék a tankommal tarzan módra közlekedni,ha lenne duda a tankon akkor még üvöltést is tudnám utánozni.<#vigyor5>#vigyor5>
A többi pályán meg az van, hogy még ennyit sem lehet tudni, mint a port esetében, hogy miért szedték ki. Pontosabban az egyensúlyra hivatkoznak, de az is egy súlyos tényező lehetett, hogy hosszú csaták voltak ezeken a pályákon és a WG nem érdekelt ebben.
A képlet ugye egyszerű, egy hosszú idejű csatában néhány értelmesebb és életben maradt játékos próbál taktikusan játszani és nem fejjel rohanni a falba, de ez azt eredményezi, hogy 15-15 rohamozó siemka helyett mondjuk 4-4 játékos foglalja az értékes szerver időt. Csak a példa kedvéért írtam a 4-4-t, bármilyen leosztás rossza a WG szempontjából, amikor taktikus, elhúzódó csata folyik.
Erről a fejjel a falnak dologról jutott eszembe egy másik dolog, hogy tegnap malinovkán skoda t50-el már 4,1e sebzésnél jártam + 1,8 spot, szóval kb annyit tettem addig, mint az engem követő 3 tank összesen és még nem vesztettem hp-t, mert valamiért nem engem lőttek.
Csakhogy jött a hegy felől 3 ellenség és beszorultunk oda a házak mögé, de maradt még 2 könnyű tankunk. Gondoltam azok mennek spotolni és el is indult az egyik, erre basszus, belém lő a saját paradicsom idióta arty, mondván, hogy nem csinálom a dolgomat. Mondom wtf? Két problémája volt addig, hogy nem védtem őt meg, igaz én mentem rá a támadó scout-ra, de csak 2 lövésem sebzett és nem én lőttem ki, sőt az artyba belelőtt egyet a támadó scout, tehát én nem csináltam a dolgomat, mert nem védtem őt (aki egyébként 1e alatt sebzéssel zárt ezen a kiváló arty pályán egy tier9 artyval).
Na jó, mondom, b.szd te meg, elmentem onnan, spotolni a másik oldalt, meg mondom hátha megölik az idiótát, de az arty nem az ellenséget lőtte, hanem engem lőtt meg még egyszer és game over nekem. Az arty még csak be sem kékült két szándékos tk lövés után sem.
A csatát buktuk. Tehát összefoglalva vannak játékosok, akik amellett, hogy gyakorlatilag nem tesznek a csatához semmit, mindent elkövetnek, hogy veszítsen a csapatuk.
Gondolkodtam rajta, hogy kilövöm, de jó, hogy van safeshoot, mert nem engedi első indulatból elintézni a dolgot. Ha nem lő meg, akkor elég könnyen nyerünk nagy valószínűséggel, de ugye eleve megsértődött, mert nem "védtem" meg, csak éppen kettőt lőttem az őt támadó scout-ba, de hát az sem jó, mert még hp-t is vesztett az arty és menekülnie kellett (kb a 10 percben volt ez, nem a csata elején), szóval rettenetes trauma érte őt. Meg nem spotolok neki, amikor van még 2 könnyű tank és a bozótosban ott vár 3 ellenség. Gondolom ő simán kimegy, meghal pár másodperc alatt és mekkora játék volt már, elégedetten dől hátra.
Arról nem is beszélve egyébként, hogy nincs xwm-em, de láttam, hogy ez egy idióta, mert a könnyű tank mozgásából egyértelmű volt, hogy mit akar, szóval még ideje is lett volna időben menekülni, de az ilyen idiótája úgy képzeli, hogy a csapat kötelessége őt megvédeni. Tier9-ben játszik ez retard, lassan tier10-t fogja boldogítani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.09. 09:11:22
Ha benne lennenek, akkor meg a nem elethu madarhangok lenne a problema, vagy eppen a fak torzsenek nem lenne megfelelo az erezese.
Ha van rajta sapka azert, ha nincs..
Mert van itt problémázás Matchmakingel kapcsolatban , RNG vel kapcsolatban gold ammóval és még mittudoménmivel, de nálam igazából 1 dolog okoz hiányérzetet, hogy normál random csatában egy "csomó" (legalább 3-4) pályát nem látok amiket szerettem.
Még ha magyart akarnál,valahol megérteném,de afrikait?Minek?
Esetleg egyedi feliratot szeretnél,az ok.De mi a bánatnak valami szutyok fosföldi zászlót?
Két féle felségjelzést szeretek a tankomon,az amerikait meg a brittet,többi inkább csípi a szemem és letakarom valamivel.
Így halál nem értem minek kéne nekünk ratyiföldi zászló.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.05.08. 23:04:37
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun