A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382374 Kíváncsi leszek, mikor kezdik ellepni a riggerek ezt a mostani versenyt.
Tegnap 2 körül belefutottam 3+6 játékosba, 3 szakasz ugyanabból a klánból. Direkt hozzácsapódtam a mi szakaszunkhoz, de nem láttam különösebb riggerelésre utaló jelet. Ráadásul eu1 volt és állítólag a riggerek az eu2-t jobban szeretik.
Az mondjuk érdekes, hogy a 3-ból egy játékos viszonylag hamar kipusztult, de a másik kettő mind 1000 feletti alap xp-t csinált. Ugye a feltűnő csalást kerülik, szóval nem állt ki az ellenfél, hogy akkor ide lőjetek cimbik, de hogy mit beszélnek mondjuk TS-en, az ellenőrizhetetlen. Meg hogy mennyit lőnek mellé, az is. Ami feltűnő volt, hogy az ellenfélnél 1 szakasz teljesen máshova ment, mint ahol mi voltunk. A másik szakasz oda jött ugyan, de hamar kipusztultak, de nem csinálták feltűnően.
Szerintem ezek már mesterfokon űzik a riggerkedést (minthogy minden wg random csatás versenyt ellepnek a riggerek), a wg nagyjából a hajára kenheti a szigorát.
A verseny kb második felében számíthatunk arra, hogy a ritkább még valamennyire alacsony szinten álló tankokat is ellepik ezek a jómadarak.
A nyeremény tankok jó részét ilyenek fogják bezsebelni sajnos. Én úgy érzésre biztos vagyok benne, hogy tegnap pl egyeztettek (volt pár furcsa húzás, apróságok, de összességében már árulkodnak), de annyira jól csinálják, hogy gyakorlatilag megfoghatatlanok.