World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Járműbalansz-arty-goldammó-pályák kérdéseire meg tudjuk a választ. Nem nagyon foglalkoznak vele, fele problémát szerinted érdekük megoldani? Úgy vannak vele, hogy így is jön a lóvé. Meg minek?
angelus1991ster.blogspot.hu
A Barátok Közt-ös párhuzamot több szinten sem értem, de inkább nem is firtatom.
Csak klán jelzésekben lehetne ezt megoldani, ami nem ugyanaz.
"Nincs bent a játékban sem koreai tank sem afrikai,ha egyáltalán létezik ilyen." - nem függ tőle. Országzászlót nem festenek tankra, csak jelzést.
Minden ország zászlajának szerepelnie kellene vagy egynek sem, nem csak 50-60-nak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(kis kiegészítés,prém kajával javult az ágyú lol)
Trance&Friends nothing more..
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Arra nekem tökéletes,és szeretem is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"this looks to be the worst tier 8 premium tank in the game."
"it is the worst possible mix of other prem tanks:
Mobility only slightly above the Super Pershing
Gun handling of T-54 proto (except depression)
Armor of Panther 8.8
DpM of, well, worse than all of them"
Ezt akartam belinkelni csak gyors kerestem. Megnéztem akkoriban a QB videót, amikor buffolták.
Plata: a nagy baj vele, hogy kb tier6-7 szinten hozza a kreditet. Így nézve drága.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.08. 19:58:10
És én szeretem,a kedvenc prémem lenne,ha nem lenne a skoda,de így az első helyen a skoda és az fv van,utána jön t34,
Irány a dombos terep, ahol halálra sz.vatod a jónépet vele.
kukibéby demózik egy kicsit, hogyan kell(ene) vele játszani, nem gyenge hit rátával, persze tudom, hogy a háttérhatalom/script őt támogatja, de még ezzel együtt is érdemes megnézni, mert meglepetés, nem ő játszik, szóval valószínűleg nem tudhatta a háttérscript, hogy a QB fogja bemutatni <#crazya>#crazya>
Nekem úgy tűnik, hogy nem használod a dombos terepet (ami pár kivétellel minden pályán van) és/vagy nem vársz eleget a célzással, pedig a célzásidő is nagyon jó, ezt ki lehet várni a legtöbbször.
A kredit hozam az, ami miatt nem ajánlható, de nagyon jó tank lett a buff után. Én például a buff óta nem használtam benne aranyat, "csak" ennyire lett pontos.
Hatalmas csalódás számomra a tank. 😞
Nekem az m44 kimaradt szerintem,amikor én húztam az amerikai ágat még az nem volt szerintem.
Én most ennek örültem, SPG-15 másodlagos küldetéssel (persze nem spóroltam az arannyal, de kaptam a csatáért +250e kreditet az IM-ből, úgyhogy belefért), most már tényleg egy lépésre vagyok csak a t55a-tól, LT-15 vagy HT-15, esetleg bármelyik a kettő közül másodlagos küldetéssel.

Egy technikai jellegű kérdés a komolyabb artystáktól. A 9.15-ben úgy olvastam legutóbb, hogy felemelik a tier határt az obj küldetésekhez tier7-re és előre kéne gondolkodnom, hogy vajon melyik arty lenne alkalmas rá, mert ugye az M44 egy phasza kis arty az IM-re, de akkor majd kéne helyette egy másik. Azt hallottam, olvastam, hogy az M40/43 hasonlóan jó és úgy néz ki a ToT-ban is jól áll az amcsi ág. Mik a vélemények? Mi lenne egy jó tier7-10 arty IM küldetésekre?
Itt a klingon jel,ide a 100 aranyat.<#vigyor2>#vigyor2>

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.08. 18:38:57
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szóval a legjobb az lenne ha meg is valósul hogy csak kifizetem a goldot és megkapom a bónuszt anélkül hogy meg kelljen gyaláznom a tank külsejét 😄
Már így is elég idegesítő hogy a camo festést 3szor fizetni kellett a bónuszért 😄
Végül is a T49 majdnem olyan mint a Kor bird of Prey-em,és azon is nauszi felségjelzés van,vagy KDF?
Na majd megkukkolom,de a KDF jel is szép lenne rajta,a T49 ugyanolyan kedvencem mint a kicsi Kor.
Bár a Kor is kicsi és papír,de jó kezekben a legbrutálisabb raider.Ki sem jön álcából harc közben.<#vigyor>#vigyor>
Nincs bent a játékban sem koreai tank sem afrikai,ha egyáltalán létezik ilyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.08. 17:56:01
Soha nem jutna eszembe rá rakni tankomra ilyen szar jelet.
Kiemelkedő csata mindig lesz, mert vagy a pálya vagy a csapatok eloszlása úgy jön, de érdemesebb egy átlag sebzést megnézni kb 30-50 csata után, az sokkal jobban elmondja, hogy mire képes a tank a kezed alatt.
A másik dolog, meg mindig a nettó bevételt kell nézni, mert kb teljesen mindegy, hogy mennyi a bruttó bevétel, mert a fő kérdés, hogy mennyi marad.
Egyébként szép kör, a kérdés, hogy mennyiszer tudod megismételni majd.
Egyébként nekem most az arty ToT-ol megint kivan a búrám. Ezzel együtt 4 volt eddig, 1 db tank volt meg, de csak a másod accomon, meg a cseh tankot van esélyem kihúzni, de nem hiszem el, hogy pont a T92 kell a népnek. Miért? Az obj261 szerintem jobb, a francia meg érdekesebb, a brit szintén érdekesebb a meredek röppálya miatt, az amcsinak csak nagy splash köre van, de amennyiszer én láttam már szidni chat-ben, azt nehéz elmondani. A másik kínom, hogy van francia meg brit kilencesem, de még véletlenül se az lesz ToT-ban, majd esetleg 5 hónap múlva, fak
Van egy kazal 10-es tankom, de még véletlen se bírom eltalálni a közízlést.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.08. 17:23:56
Soha nem jutna eszembe rá rakni tankomra ilyen szar jelet.Akkor már inkább lóhere.
Ez nem konteo, íme a levél hát. Vizsgálat céljából kaptak bizonyos játékosok szelektálva küldetéseket, aki nem kapott az meg nem inaktív. Nem tud arról többet mondani Mása alias Daniéla Rafaéla, hogy mi alapján szelektáltak, azonban a slusszpoén az, hogy utána biztosított róla, hogy ha követem a weboldalon a híreket, úgy a további ilyen jellegű küldetésekről informálódok, gondolom úgy, mint erről is most <#lama>#lama>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.08. 14:49:38
65-69 km/h és 40-45-es fordulások alatt nincs értelme feldeírtő státusnak.
Az, hogy MM, az RNG és a balansz rendben lehet, attól még az interfész kinézete okádék, és a testreszabhatóság is semmilyen lehet egy játékban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.08. 14:30:45
Kétszínű egy banda. Buzi felségjelzéseket se képesek megcsinálni. Ott vírít a kommunista Kína, és Szovjetúnió zászlaja, miközben az észak-koreai és számos afrikai országé sem.