A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
enncsibaba #382343 Sziasztok!
Okkulva az elmúlt maratonból, szeretnék tanácsot kérni a fejlesztésekhez. 4 ág (RU,német, amcsi, csiga"kedvelők") probléma nélkül, japó kicsit lassabban, de biztosan (OIexp és OI) meglett. Leírnám a jelenlegi helyzetet és a gondokat:
angolok: jelenleg van cromwell-em és egy AT8am, jó legénységgel. Med ágon nem tudom szeretnék-e tovább menni (8as kifejlesztve) TD ágon meg nincs gyomrom az AT15-höz. Érdemes a T10 hevit kihúzni, vagy menjek a TD ágon tovább? (Itt a sebzéssel maradtam le)
Csehek: 6os med ok bandával és 7es 100%on, de fejletlenek. Itt is a sebzés hiányzott. T9ig gondoltam felmenni, sztem a 6 és 9es párossal gond nélkül meglenne.
Ninjak: csak egy wz-m van (7es) ezt 8ig vinném megtartva, ill a Type58 de eléggé elején járok. (ez az ág volt teljesen esélytelen) Merre érdemes mennem, med v heavy, feltételezve a min. T9-et?
Ill. T55A TD küldikhez érdemes kihúzni az új T10-et? Jelenleg jagdE100, obj 268 porosodik, de a német nagyon lassan tölt és néha az 500HP-s enemyre is lőni kell, az obj-et meg hagyjuk. Esetleg belátható időn belül ki tudnám húzni az obj263-at vagy az amcsi ág T10-eit.