banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Jó lehet a küldetésre, de sajnos nem annyira kemény a frontja, mint a bélának. Az alját belövik viszonylag könnyen. Ezen úgy lehet segíteni, hogy izegni-mozogni kell vele, finoman riszálni. A gond csak az, hogy valaki biztosan lekapja a lánctalpát, szóval kis+nagy javító, ha küldetésre megy vele az ember. Igaz kiéghet ilyenkor, de ezt be kell vállalni.

A másik, ami szintén hatásos, hogy a tornyával kell finoman pásztázni és szinte bármit lepattint. pl. ha nincs arty malinovkán szépen felosonni vele a hegyre és fogadni a feljövő ellenfeleket, úgy, hogy csak a tornyát lássák. Finom pásztázás és minden lepattan, az arany is, hiába van átütés, mert olyan szögben érkezik, ami lepattan. HE nem, szóval az sux, ha azt lőnek. Nekem ott sikerült vele majdnem 10e-t pattintani. Igaz, sajnos, ritka az arty nélküli csata.

A másik megoldás, ha top tier és nem lövik rád az aranyat ész nélkül, akkor szinte bármit le tud pattintani, kis izgés mozgás mellett. A lényeg, hogy soha ne várd a lövést mozdulatlanul, akkor belőnek.

Más. nagyon mennek fel a sebzés átlagok. Durva. Nyilván mint minden versenyen várható volt egy gyors felfutás az elején, de hogy a szinten tartáshoz volt csak elég +50 átlagsebzés az amx50120-n, az már csúnya. Ki fogok szorulni a top 100-ból úgy nézem, ha nem áll meg ez a tendencia.

Nem tudom, de szerintem ezzel a versennyel is az lesz a gond, hogy még a top 100-ba se lehet bekerülni 5 jobb csatával, hanem 5 ász közeli csata kell hozzá majd. Én meg speciel l.szarom a wg-s medált, az meglesz pár tankon biztosan, de nekem ott ér véget ez a verseny, ha látom, hogy még a 100-ba sem lesz esélyem bekerülni. Tudom, hogy nem érnek sokat ezek a személyes tartalékok, de mégis úgy megpróbálná az ember. Ráadásul ez az 5-ös sorozat azt jelenti, ha megy egy sz.r (értsd kb 900-1000 xp lesz a szint hamarosan) kört az ember, akkor utána 5 csatát kell tolni ahhoz, hogy kimenjen ez az eredmény. Ehhez viszont már motiváció kellene, hogy ilyesmit bevállaljon az ember.

Miért nem lehet személyes tartalékot adni a top 1000-nek, amikor hétvégi akciókban millióknak kiszórnak és ahhoz képest többet is kell tenni érte? Hihetetlen ez a sz.rrágás megint, a medáljukat meg kenjék a hajukra.

Megpróbálok pár tankot a top100-ban tartani, de gyanítom, hogy nekem hamarosan véget ér ez a verseny a motiváció hiányában.