World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The Wargaming.net Support has not been informed about the requirements the players have to meet in order to get the mission granted, as we speak we are checking it. Thank you for your time to tell us about this situation."
MM idióta beosztása zavar. Amikor 29 t5-ös mellé bekúr egy szerencsétlen t3-ast, típustól függetlenül. Nincs itt semmilyen script. Annak megírásához is lusták és igénytelenek. Még az mm-hez normális sablonokat se tudnak vagy nem akarnak megírni. Ilyenkor jön persze erre védekezés, a nyamvadt IM és a medálok.
Inkább várnék fél-1 percet a csatára, csak normális elosztás lenne.
A másik: 100 ezerszer leírt: jogos "sírás": Játékost kurvára fusztrálja, ha a győztes csatában top-ként vagy top3-5-ben végez és ugyanannyi xp-t kap mint a győztes csapat bokorban recskázó egybites szatírja.
angelus1991ster.blogspot.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mocskos burzsujgaming.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.08. 10:52:11
Igaz csak 1 csatára volt időm,de az win volt.<#zavart1>#zavart1>
És kaptam még egy 24 órás prémiumot is 5 killre 😊
Öt killest már megcsináltam,a másikhoz sokat kell menni...35 win 😄 Az nekem jó pár nap...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az eu 2 alig akar beengedni
Pedig már megakartam dicsérni hogy mennyit javítottak a stabilitáson, a francot.....
Kapcsolják be a scriptet!!!!!!!

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.05.07. 21:24:20
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A lóhere szerencsét hozott.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.07. 20:09:29
Èn is szeretnèk haladni,de sajnos bekapcsoltàk a(rohaggyàmegakkorseleszT55a-d)scriptet:-D:-D:-D
Bizonyitani is tudom,majd ha g3p elõtt leszek:-D:-D
Csak azt lenne jó tudni, hogy miért WoT előtt kell aludni?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.05.07. 19:36:43