A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382297 Hát igen, ezek a +25% xp meg még van nekem ilyen, hogy 6 óra játék +5% xp, szerintem soha nem fogom felhasználni. Az 1 órás tartalékok a legértékesebbek, de abból van a legkevesebb. Mert 2 óra már necces, ha fel is használom, akkor általában félbe hagyom egy időre.
Egyébként most, hogy ráfókuszálok erre a küldetésre egy nagy hibáját már észrevettem. Végül is reálisabb ez a menjél 5 kört és átlagoljuk, mint ami szokott lenni, hogy bendegúz1263 lenyomja yoloban az ellenfelet, megcsinálja élete csatáját és megnyeri vele. Persze a másik dolog meg az, hogy a jó játékosoknak ott a CW, klán, SH, onnan is tudnak gyűjteni, míg egy gyengébb játékosnak ez egy lehetőség volt eddig. Most 5 kört kéne zsinórban bemákolni a tankkal, ami már statisztikailag is közel lehetetlen, tehát a tudás jobban érvényesül.
Mindegy, most ez a szabály.
A gondom viszont az, hogy megyek egy ótvar sz.r kört, mert mondjuk prokhon berohan középre 3 ellenség foglalni én meg ugye bízom a csapatban, hogy majd resetelnek, de nem és 45 xp-vel jutalmaz a játék. Ezek után nekem kéne mennem 5 csatát, hogy kitoljam ezt a sz.r kört az 5-ös sorozatból, de rohadtul nincs kedvem hozzá, hogy még 5-t nyomjak. Inkább hagyom a francba.
Ha a WG szeretett volna olyan irányba elmenni, hogy a tudás számítson inkább, akkor lehetett volna egy olyan is pl, hogy az utolsó 5-10 csatából kiválasztják az 5 legjobbat és azt átlagolják. Ilyenkor egy-egy ilyen becsúszott elb.szott sz.r kör nem demotiválna teljesen és utána is tolnám azzal a tankkal, mert feltehetően kiesne ez a sz.r eredmény. Szinte biztosan felmerül ez az ötlet is és kíváncsi lennék, hogy milyen indokkal söpörték le, mert szerintem egy jobb számolási módszer lenne és nem hagynám a francba a tankot egy ótvaros kör után, mert nincs kedvem még 5-t menni vele.
Értem, hogy van olyan elképzelés, hogy játsszál ahogy eddig, aztán majd lesz valamilyen eredményed, de ha egyszer van egy ilyen küldetés, akkor talán bocsánatos bűn komolyabban foglalkozni vele. Összességében jobb az 5-ös sorozat, mint a korábbiak, hogy menjél 1 mákos kört, de tényleg lehetne még rajta egy kicsit javítani.
A másik, amit most észrevettem, hogy a medál beleszámít. Tehát vesztes csatában is lehet jó xp-t hozni medállal és beleszámolja.
angelus: bent kell maradj nov28-ig
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.29. 15:26:40