A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #382045 Visszatérve még a WG Ligára ami tegnap ment. Vegyesek az érzéseim. Hasonló amúgy a DOTA-hoz maga az egész rendezvény, csak még sokkal kisebb kvalitású, sokszor a szerencsén múlik - mint nekünk is persze -, hogy ki győz, de azért fel lehet ismerni különféle taktikákat amivel kiugrasztják egymást a bokorból, néha szó szerint :)
Néha viszont nem láttam semmi érdekeset csak, hogy bumm bemegyek oszt majd lesz valami :) Ilyet bárki tud, nem ezt várja az ember a profiktól. Mondjuk lehet volt annak is értelme, mert például Winterberg pályán arra használták a kilőtt társ tankját, hogy fedezze a másikat aki bement foglalni :) Aztán 30 mp-vel a vége előtt odamentek és szétvertek mindenkit :D
Az utolsó meccs, ami eldöntötte az egészet az viszont tényleg izgalmas volt, legalábbis szerintem. Be kellett vállalni egy merészet, mindent egy lapra feltenni, hátha bejön, nincs más esély..és nem jött be, de ezt az utolsó pillanatig nem lehetett tudni. Nekem tetszett a dolog.
András jól fogalmazott, ez nem mindenkinek jön be, ugyanúgy mint a Forma 1 :)
Üdv.