A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382020 Ez se lenne rossz, de én inkább arra gondoltam, hogy ez a random játékra hajazó, de profik által bemutatott játék kevés szórakozást tartalmaz.
Azt nem tudom megmondani, hogy mi lenne ennél jobb, de szerencsére nem nekem kell ezzel foglalkozni. Biztos van pár ezer ember, aki szerint ez a qrva nagy játék és végig izgulják a közvetítést, de vannak ennél kicsit igényesebbek is
De tényleg, ez rohadt unalmas. Sok a kempelés szerű taktikázás, nyilván nem indulnak meg eszetlenül. Ez érthető, de unalmas. Ha meg akció jelenet van, akkor nagyjából követhetetlen. Mindenki lövi egymást, ahogy a csövön kifér, oszt jól van, az egyik félnek marad hp-ja a végén. Szintén sok élményt nem ad.
Nem tudom tényleg mit lehetne izgalmasabb sport játékot kitalálni ebből, nehéz ez, mert a játék eléggé behatárolja a lehetőségeket.