banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én a ToT akció után visszaváltottam a tier9-re és azzal csináltam meg pl a t44100 grindet is. Ha megnézed a célzás időt vs a betöltés idejét, akkor sokkal jobban szinkronban van. Azaz pontosabbak a leadott lövések, hiába 1,8 sec a betöltés ideje vs 1,5 sec (vagy pont azért, jó a 1,5 sec, csak nem tud a tank becélozni annyi idő alatt).

Most eladtam a tier9-t, mert valamennyire megy már a játék a tier10-el is, de jó kérdés, hogy a várható nerf után mi lesz. A sok "skilles" játékos pont a sok lecsúszó lövés miatt full arannyal járatta, emiatt aztán nagyon jól néz ki papíron a statja, de gyakorlatban nehéz utána csinálni.

Azért nem reménytelen tank a tier10, de sokáig tartott, mire begyakoroltam, hogy mire és hogyan kell vele lőni. A tier9 szerintem is kezesebb, olyannyira, hogy sokáig magasabb volt vele az átlag sebzésem, mint a tier10-el teljesen hasonló játékfelfogás mellett.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.22. 20:04:22