A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381925 Az OI trollosabb és a tierben brutál páncélja van, de nekem állandóan nyílt pályára rakta, ahol szétszedtek. Meg az a dög lassúsága nem tetszik, szerintem a lassú tankokat meg lehet hamar unni. Az OI Exp-nek a mozgékonysága tetszik meg gyakorlatilag tier3 tankok szinte (vagy nem is szinte?) mind 1 lövés, tier4-5 meg szintén majdnem az összeset 2 lövéssel kiszedi, 3 találattal azt hiszem az összes tier5 megvan és a tier6 nagy része szintén. Ez azért durva adat. Tény, hogy páncél nincs, sidescrap valamennyire működik meg van bőven hp-ja, egész sokáig bírja a lövéseket. A meglepő mozgékonysága miatt ki lehet használni az ágyút egész jól, vissza lehet érni a fedezékbe, pozícióba lehet kerülni stb. Ha meg belemennek az ellenfelek olyan játékba, hogy peek a boo, azaz kinéznek, egymásba belelőnek és visszamennek, akkor csúnya meglepi a vége a nagy alfa és a rengeteg hp miatt. A kreditet is nagyon jól termeli, megközelíti a gyengébb prém tankokat, pláne ha aranyoznak is valamennyire a prémben. Van aki az OI-ra esküszik, mert 10-20 csatából egyszer belelő egy 1000+-t valamelyik papír tankba vagy a tog2-be
, ami a nagy "barátja", de nekem túl sok szenvedés ez azért a pár mókás pillanatért. Szerintem a tier5-ben az OI Exp g.cibb tank, mint tier6-ban az OI. Ráadásul brutális nerfet kapott már 1x hivatalosan, meg ki tudja mennyi ninja nerfet. Most hajlamos mellé lőni, korábban jobb természetű ágyúja volt.
vovoid: az archer a tipikus kemper TD egy brutálisan jó ágyúval a tier-ben. A grindben 1,5x annyi frag-em volt a britekkel, mint x 1e sebzés, mert az archerrel annyira sikeresen aprítottam a jónépet. A frag jött, de a sebzés nem. Túl kell rajta jutni dögunalmas sniperkedéssel. Az egyetlen móka, hogy menekülés közben tudom lőni az engem üldözőket és van aki ezen nagyon meglepődik, látni a mozgásából.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.20. 17:32:50