A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #381900 Mountain Pass, északi bázis. Az egész csapat beáll védekezni a bázis-híd-északi feljáró környékén, délre senki nem ment. Mondom ez még jól is elsülhet (ha lett volna XVM-em, lehet hogy nem lettem volna ennyire optimista, de akkor nem is úgy játszottam volna, hogy nyerhetünk, pont ezért nem is teszem fel). Viszont az IS7-ünk egész csata alatt a hidat nézte, vele szemben egy JagdE100-volt csak. Természetesen egyszer sem tudta átlőni (én azért hála a T49-nek meg tudtam ilyeszteni a Jagdot néhány lövéssel meg egy kigyújtással, 785 sebzésre) de ez egy cseppet sem izgatta, ahogy az sem, hogy a hasonlóan retardált csapattársai közben szépen lassan elhullanak, próbálkozott tovább. Aztán a csata végén amikor az ellenséges JagdE100 megunta és legurult híd mellé, és az IS7-ünk észrevette, hogy egyedül van, és jönnek a valagába dél felől, megindult foglalni... Azért ilyenkor próbálom kitalálni, hogy mi járhatott ennek a fogalmatlan fasznak a fejében, de egyszerűen képtelen vagyok megfejteni. Mondjuk már nem nagyon izgat, ha vesztünk, engem csak a saját teljesítményem érdekel, különben minden nap idegbajt kaphatnék. De hogy egyesek mennyire irgalmatlanul primitívek tudnak lenni, az mindig lenyűgöz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.20. 14:33:46