banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Pedig nagyon jó tankokat hagysz ki,annak idején sok éve mikor én húztam a T6 és T7 irtó jó volt,T6 Slugger volt a kedvencem,az a tank félelmetesen jó volt,Löwe-ket hármasával megette.Irtózatosan jó álcája volt és kurva jó ágyúja.De aztán át nevezték Jackson-ra és rendesen el is baszták.Slugger néven nerf előtt még szemtől szemben nem vett észre T8 ellenfél sem 150 méterről akkor sem ha lőttem.Slugger platonnal istentelen durva meccseket toltunk,főleg arctic region-on régen amikor még nem volt szétcseszve a térkép.
    T25 AT meg nagyon jó TD volt szintén,a mai napig vele van a legtöbb Xp-m és killem 1 csatában.Random csata 12 kill.Úgy hogy 11 ellenséggel maradtam egyedül.És az utolsó rammolás volt.Mert lőszer kifogyott.Igaz az ellenfél agyilag nem volt toppon,de akkor is.
    A tornyos Td ág egy kicsit szar,de T30 istenien jó már.Szerintem jobb mint T110E4,de be bugolt a T30 nekem egy frissítés után és eladtam mérgemben.