A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #381889 Az akcióban - András77 "bíztatására" - visszavettem az O-I Exp.-et. Annak idején csak "átszaladtam" rajta, hogy kíhúzzam az O-I-t, és nem is nagyon vettem a fáradtságot, hogy kitapasztaljam. Az O-I-val utána közel 200 csatát nyomtam le, de az Exp.-el jóval kevesebbet, így most tanulgatom. A hasonlóság ellenére teljesen más játék stílust igényel. Magasabb tierben inkább egy jól táplált medként lehet használni, és saját tierben sem front line heavy, mint a KV-1. Néha lehet bedöntésekkel fura pattanókat elérni, de sokkal ritkábban, mint a KV-1-gyel. Érdemes úgy tervezni, hogy a töltésre valami fedezék (pl. szikla, ház), vagy domb mögé vissza lehessen húzódni. Kicsit olyan KV-2 stílus, bár ez gyorsabban tölt. Viszont meglepően mobilis a 100 tonna tömeg dacára, és ez tetszik.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 12:28:14