banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    Az Achilles tényleg egy rémálom nem is tudom miért kellet egy hatos td-nek odaadni a wolverin "páncélját" habár csupán azért kezdtem bele ebbe a td ágba mert a másikon elmentem AT-15-ig plussz még avval is játszottam egy ideig de egyszerűen már ráuntam arra hogy tier5 óta max 20-al megy hegyre meg gyök2-vel plussz az AT-15-nek elvileg 200 mili feletti front páncélja van gyakorlatilag meg a 2 mini kupola meg a gépfegyver tartó izé a tetején aztán attól kicsit előrébb egy lemez 45fokos szögben plussz a legboszantób hogy nem csak eme helyeken lőtték át ezt a szart hanem még ott van az is hogy konkrétan az ágyú körül lévő ágyúpajzsot is átütötte minden ami minimum 7-es tank volt plusz ezen kívűl még az ágyútól balra a függőleges részen lévő gépfegyver állás is szintén könnyedén átlőtték és sebeztek plusz néha arra vetemedtek hogy a hasamon lőjenek át, a 228 milis páncélzat konkrétan egyenlő volt a nullával és nem elég hogy nagy célpont és lassú könnyen körbefutják a mozgékonyabb tankok még bujkálnom is kellet hátul a bokrokban.