banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Én mindig feljelentettem az ellen tankjait is (a saját csapattársam is), ha bemondták egy-egy csapattársuk helyzetét. Nem azért, mert tudtam, hogy akit bejelentettek, az csinált/nem csinált valamit, és mégis feljelentették.
    Hanem azért, mert aki egyszer megtette, annál előfordulhat, hogy más csatában valami idióta indok miatt akár engem, akár valami taktikusabb játékost is bemószerolna... csak mert nem tetszik neki valami. Ezt így nem lehetett eldönteni, hogy ilyen gerinctelen fajta, vagy csak felhúzta az a játékostársa. De egy report a részemről nem osztott soha- azonban ha más meccsekben is kapott ezért-azért reportot, akkor jelenthetett valamit az enyém is.
    Na ezzel már nem kell törődni ezután. Amúgy láttátok, hogy a reportrendszert emiatt is megkurtították (a választási lehetőségeket)?

Nem volt szokásom feljelentgetőset játszani, csak a teamdmg-ot reportoltam néha nagy ritkán. Sértegetést nem, mert álszent dolog lett volna, én is nyomom a sódert néha.