A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381824 Arról nem is beszélve, hogy a játékban az RNG egyáltalán nem úgy működik, ahogy elképzelik sokan. Mintha dobna először egy x oldalú szerencse kockával a program (képletesen leírva) és ha nyertes számot dob, akkor találni fogsz, mindegy teljesen, hogy mi van, ha az ellenfél a célkörben van vagy arrafelé mozog, akkor el fogod találni ilyenkor. Kész. Pont. Erre utaltam, hogy a csata vége felé, mintha gyakrabban lenne ilyen szerencsésnek kiválasztott lövés, főleg artyval lehet a legjobban megfigyelni, amikor már nincs időm célozni csak eleresztem, aztán nézek, hogy jé, ez hogy talált be. Szerintem van egy olyan algoritmus, aminek az a szerepe, hogy lerövidítse a csata időt, ha kevés tank maradt. A WG szempontjából tulajdonképpen mindegy, hogy ki nyer, csak legyen már vége és szabaduljon fel a szerver, mert az nem mindegy, hogy kevés tank foglalja az értékes szerver kapacitást. Simán kinézem belőlük ezt, mert állandóan ezen a szerver kihasználtságon pörögnek és egyébként kézenfekvő megoldás.
Ha nem nyerted meg a szerencsés lövést, akkor jön csak a normál szórás a célzással megfejelve. Az egyik legnagyobb merényletük a játék ellen ez a "fejlesztett " szóráskép volt egyébként. Egyszerűen röhejes. Állt egy e75 kb 2/3 takarásban Erlenbergen foglalt nagy bőszen középen. Tudtam, ha el is találom az amx50120 6 lövetűvel, akkor is valószínűleg lepattan, de mondom kíváncsi vagyok. 6 lövés, teljes becélzás mind, mozdulatlan ellenfél és sem mozdulok direkt, 6 lövés megy el a p.csába mindenfele. Egyik sem találta el. Az új szórás kép óta egyébként a részben takart ellenfeleknél figyelhető meg az, hogy kiba nehéz őket eltalálni és hajlamos az RNG elvinni a lövést valamerre.
Húztam az achillest, aminek mondjuk pontos ágyúja van és gyorsan betölt. A domboldalon egy bokor mögött eltűnt az ellenfél, sebaj, gondoltam odapörkölök. Az első lövésem talált, azt láttam, utána tűnt el az ellen. 8 lövést leadtam viccből teljesen mozdulatlan ágyúval és mind durván fölé ment. Na ezt matekozza ki nekem valaki a szóráskép alapján :)
A lövés milyensége észrevehetően függ attól is, hogy látható-e a tank vagy csak vakra lősz oda. Ez hol van leírva? Mert így működik az is biztos.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.19. 12:20:49