banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Tudom, hogy közhely, de az egész játék leggyengébb pontja az arty. Ha játszol vele teljesen random és azért szar, ha nem játszol vele, akkor megakadályozza a szabad játékot és kempingezésre kényszerít. Egyszerűen a lehető legszarabb módon van implementálva, és csak a radikális átdolgozás segítene rajta. Én sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne megváltoztatni. Mondjuk a műhold nézet helyett a minitérkép nagyított és több kisebb szektorra felosztott változatát nézhetnék felülről, és csak bizonyos szektorokat kiválasztva lőhetnének. És mondjuk attól függően, hogy hová tud belőni, a belőhető szektorok más színnel lennének kijelölve. Nyilván megkéne változtatni a sebzést, a splash sebzést és az újratöltést, de talán egy kicsit valósághűbb és immerzívebb lenne az egész, és kevesebb lenne a -2000hp-s telitalálat.