banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A toldihoz. Gyúrom egy kicsit a bulldog legénységét, mert jó lenne 4. skill sor rá. Még valamelyik akcióban vettem egy locustot pont legénység gyúrásra, de aztán nem nagyon kapott játék lehetőséget, pedig újra meg kell állapítsam, hogy milyen kiváló tank. Tier3-5 csatában spotoltam vele 1800-t, igaz prokhorovka, de ennyire sokra nem számítottam, de csak jöttek és jöttek.

Ennek apropóján összehasonlítottam a toldi-val és hát igen, a toldinak jobb átütésű és nagyobb alfás ágyúért meg a némileg több front páncélért (tier3-ban az sokat nem számít, bármennyi is, pláne nem tier5 csatában) keményen megsuhintották a töltés idejét. A locust ráadásul pontosabb és sokkal gyorsabban be is céloz.

Meg embertelen 40-es kamoja van úgy, hogy bia még nincs és 97%-on a legénységi kamo skill, festéssel. Brutális. Nem értettem, hogy miért nem látnak, pedig lőttem is őket, de aztán belegondoltam, hogy 40-es kamo, a tier3-5ben tipikus sz.r látótáv mellé. A francia qrva prém arty persze felspotolt elég hamar, meg ki is lőtt, amikor 60-al futottam körbe, de ez egy másik történet.

Szórakozni igen jó ez a locust. Kigyúrt legénységgel akár op-nak is mondhatnám, ha az ágyúja kicsit jobb átütésű lenne, így maximum arany lőszerrel op, de az meg drága. Normál lőszerrel meg igen jó tank. Sajnos tényleg hogy a toldi fasorban nincs a tier3 prémek között. Érdekes, hogy a megvehető tier3 prémek mind kicsit különleges tankok (locust, pzs35, t127 mind jó és kicsit specifikus, az fcm már nem kapható, de az is érdekes tank, a t15 talán kicsit gyenge az ágyúja miatt), érdemes beszerzni őket és szegény toldi talán csak a t15-t előzi meg használhatóságban, mert annak ótvar sz.r átütésű az ágyúja, hiába lő gyorsabban. Kb az LTP-vel van egy szinten.

A legjobbnak tapasztalat meg az adatok alapján is a locust tűnik nekem és külön jó, hogy lehet benne a bulldog legényeit (legalábbis 3-t) húzni.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.19. 02:44:28