World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem szivesen vállalom hogy magyar vagyok,ha lehet inkább fel sem fedem a csapatban lévő magyarok előtt.
a külföldiek közt is van tajparaszt,de a magyarok között még nagyobb arányban.
"
Bármikor eldobhatod a magyar állampolgárságodat. Tedd meg! Gyerünk!
angelus1991ster.blogspot.hu
a külföldiek közt is van tajparaszt,de a magyarok között még nagyobb arányban.
@JagFater:felvettelek (givemeFUEL)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
4 napja vettem meg de cseppet se bánom.
Hülyék ellen bármelyik tank OP csak akkor van gond ha nem csak hülyék vannak az ellennél.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.04.30. 23:32:33
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.04.30. 23:17:15
1000-1500 sebzésnél cirka 25-30k nettó credit.
azt hittem a 100-as ágyúval jobb lesz,de nem...szó sincs róla
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha elfogadsz egy baráti jó tanácsot,húzd ki a KV-85 öt.
Brutál tank,kegyes MM,jól keres.Nagyon fun kis tank.Élvezet vele minden másodperc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alien Trianon!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.30. 21:48:22
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.30. 21:31:43
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.30. 21:28:41
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De rendben,akkor ne làncold le,viszont a tôbbit rà tudod fogni,figyelmetlensèg,lag,kurwa router stb:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyszerúbb ha kitolod a tûzvonalba,nem engeded visza,lelàncolod,mikor lôvik,stb.:-D:-D
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azért ez a tank néha nagyon mókás tud lenni, annyira nem bírják kiszedni az ellenfelek, hiába támadják többen egyidőben. Rám mászott egyszerre és körbevett egy OI-Exp, t67, stug iii meg még 2 kisebb tier sz.r. Nem is értettem, hogy a phaszba vesznek így körbe és hol van a csapatom, mert egyébként tank előnyben voltunk, de ott b.szták a rezet a kempes helyen a sarokban, amíg meg én rendet raktam a városban közben <#crazya>#crazya> Egyszerűen nem bírták kiszedni, pedig a genya stug tudta, hogy a tornyot kell lőni, csakhogy a lövegpajzs ennél is fogja a lövést meg finoman forgattam is, az is pattintott.
Victory!
Battle: Fisherman's Bay
Vehicles: KV-220-2
Experience received: 4 601 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 61 179
Battle achievements: High Caliber, Steel Wall, Spartan, Mastery Badge: "I Class"
Mission completed! Reward: Added: Large Repair Kit (x5), Automatic Fire Extinguisher (x5)
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.30. 14:17:59
De jó neked :-)
Az egész banda kempel egy helyen,nem akar mozdulni senki,én neki indultam medemmel,spotolom az ellenséget erre hat csapattárs seggbe lő.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.30. 13:13:16
Jotanacskent: nulla humorerzeked van, szal ne eroltesd a poenkodast. Se.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.04.30. 12:11:09
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
300-as alfa sebzése van, extrém gun dep és látótáv. Nyilván nem az a tank, amivel 1:5 csatákat sűrűn le lehet hozni, de a tipikus lesipuskás módszerrel nem nagy kaland 1e sebzést összelőni vele és hozzá az általában kellemes mennyiségű spot sebzés is jön a látótáv miatt.
Amiért lehet kritizálni, hogy lassú, papír, szóval a nyugisabb játék élményt adja. Néha kifejezetten nyugtató dolog elővenni és a kredit termelése a kb 1e átlag és a spot miatt elég kellemes.