banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Erről van egy konteó elmélet, ami egyébként bejön elég gyakran. A játék vége felé mintha pontosabbak lennének az artyk. Úgy értve, hogy nem kell velük megvárni a teljes becélozást. Most ezzel nem azt mondom, hogy minden lövés találni fog, de ha nincs idő már célozni és kevés ellenfél maradt, simán meg lehet próbálni az artyval lőni és meglepően gyakran beadja. Utolsó artyt lőttem így ki már többször is, hogy idő nem volt becélozni, csak odahúztam és durr.

Lehet valami olyan algoritmus dolgozik, hogy legyen már vége a csatának minél hamarabb, fene tudja. Az biztos, hogy csata közben elmegy a csába a hasonló lövés, szinte lehetetlen, hogy találjon, a végén meg beadja feltűnően gyakran. A lényeg, hogy a gyakoriságról beszélek, tudom, biztos lesz valaki, aki artyval a végén mellé lőtt, tehát ezzel cáfolja a megfigyelésemet, de egyébként én is lőttem már mellé, ezt a kötözködés megelőzésképpen írom. Az akkor is biztos, hogy simán elmerem engedni a lövést a végén különösebb célzás nélkül és feltűnően gyakran talál.

Itt is valami ilyesmi történt, gondolom autoaim is benne volt, de akkor is kb 1 másodpercet tudott célozni, többet nem és mégis telibe b.sz. Ahogy látom nem a splash kapott el, hanem telibe, ahogy kell. Nice.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.18. 22:20:49