banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hát igen, ugye, sokan nem is gondoltak bele, hogy mekkora királyság, mert előbb látod meg a felbukkanó light tankot, de ez visszafelé is igaz. A hatodik érzék továbbra is 3 másodperc után jelez, de te már azonnal láthatóvá válsz. Eddig azért csak <2 sec célzásidő alatti bitang ágyús tankok tudtak célzott lövést leadni az emberre, mire bejelzett a hatodik érzék (3 sec ugye + a reakció idő - amennyivel később jelent meg az ember az ellenfél számára a korábbi spot rendszer késleltetése miatt). Most már kiesett a késleltetés és reakció idővel együtt még az orosz 122mm-es csodák is közel célzott lövéseket tudnak leadni. Eddig azért a troll meg hosszú célzás idejű tankok nem tudták az embert becélozni, most kaptak ajándékba +1.5-2 másodpercet, ami pont elég nekik.

Amx50120-al kellemetlen meglepésben volt részem, Erlenbergen láttam, hogy jön egy t44 a kastélytól visszafelé levő üres területen, úgyhogy visszamentem a kastélyhoz. Tudtam, hogy jönnek vele, de láttam, hogy bemegy az assault módban sniperek által használt kis domb alsó részére a kastély mellett. A kastélyt szándékoztam takarásnak használni a többi (ténylegesen jöttek is vele) ellenfél ellen. Csakhogy a t44 felspotolt és meglőtt úgy, hogy én nem spotoltam fel kb 100m-ről. Előre mentem, ami hülyeség volt, mert kaptam a többi lövést is, de hihetetlen, hogy nem tudtam felspotolni a t44-t a domb aljában.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.18. 18:14:43