A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #381703 Hát igen, most nekem is agyalnom kellett, hogy a tier5 OIexp-t vagy a tier6 OI-t vegyem vissza az akcióban. Az OHo-val végeztem, de nem akartam folytatni az ágat, mert nem tetszenek ezek a tohonya tankok. Szerintem borzalom a velük való játék. Próbáltam teszteni is és kész, ezek nem embernek valók. Talán a buff után, majd meglátom. A másik kín, hogy fejleszteni kéne egy újabb töltőt, mert 500 aranyért nem fogom a rádióst átképezni. Úgyhogy vissza tier5-6-ba. Az OI ugye trollos, de az a bajom vele, hogy nagyon sokat ment nyílt terepen. Az MM feltűnően gyakran rakja be prokhóra, malinovkára, sand riverre a lassú tankokat, mintha valami perverz írta volna az algoritmust.
Annyira gyakran, hogy amikor akartam az LT küldetéseket csinálni, már számtalanszor volt úgy, hogy kaptam rövid időn belül egy csomó prokhót mondjuk, megörültem, hogy ez "ragadt be" és átváltottam light tankra és igen, többet nem kaptam. Biztos a véletlen dolgozik ellenem minden alkalommal, meg ha rotorjaim lennének, akkor helikopter is lehetnék...
Na szóval, OI exp mellett döntöttem. A kreditet is feltűnően jól hozza, úgyhogy ezen fogom kigyúrni az új töltő gyereket, meg a 2. skill-t a többin. Aztán meglátom, hogy a buff után belevágok-e a tier9-10-be, de szerintem nekem ennyi volt a japán nehéz tankos kaland.